Walkingpad R1 Pro Special Edition Katlanabilir Koşu Bandı -siyah&kırmızı-resmi Distribütör Garantili

25.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Walkingpad R1 Pro Special Edition Katlanabilir Koşu Bandı -siyah&kırmızı-resmi Distribütör Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WalkingPad Türkiye Satıcı Ünvanı: MEGABİT BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614082892900001 Vergi Kimlik Numarası: 6140828929
    Bu ürün WalkingPad Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu İçeriğiWalkingPad R1 Pro Special Edition Uzaktan Kumanda Kordon Emniyet Kemeri (Tutunma Halatı) Güç Kablosu Altıgen L Anahtarı Silikon Yağı TR-EN Kullanım Kılavuzu Uyumluluk KS-Fit Uygulaması Apple iOS 9 veya sonrası Android 4.4 veya sonrası BağlantıBluetooth 5.1 Renk & Materyal– Siyah & Kırmızı – Hafif Alüminyum Alaşımlı yapı – IML Panel Kumlama Doku Boyutlar Yükseklik: 9 cm (3.54 inches) Genişlik: 72 cm (28.3 inches) Boy: 146 cm (59 inches) Katlanmış BoyutlarıYükseklik: 15.5 cm (6.1 inches) Genişlik: 72 cm (21.54 inches) Boy: 98 cm (38.58 inches)Yürüme AlanıGenişlik: 44 cm Boy: 120 cmKutu Boyutları:Yükseklik: 72.20 cm Genişlik: 15.70 cm Boy: 98.20 cmHız AralığıMinimum: 0.5 km/s Maksimum: 10 km/sÇoklu Koruma:– Çocuk Kilidi Koruması – Aşırı Yük Koruması – 10 Dakikalık Otomatik Bekleme – Acemi Hız Sınırı KorumasıEğimYokEgzersiz Modu:Hem Koşu Hem de YürüyüşAğırlık Kapasitesi110 kgAğırlık:33 kgPaket Ağırlık:38 kgTutma KoluDahili Tutma AparatıMotor1.25 Hp Fırçasız Motor (Daha uzun ömürlü ve daha sessiz motor teknolojisi) Garanti Süresi 24 Ay - Sadece "WalkingpadTürkiye" mağazasından alınan ürünler Resmi Distribütör Garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 110 Kg
  • Hız Aralığı 0 - 10 km/s
  • Katlanabilme var
  • Adımsayar Var
  • Eğim Yok
  • Çalışma Tipi Motorlu
  • Bant Uzunluğu 110-120 cm
  • Bant Genişliği 40-50 cm
  • Gösterge LED Gösterge
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

WalkingPad R1 Pro Katlanabilir Koşu Yürüyüş Bandı Special Edition Siyah Kırmızı Yorumları

Gün içerisinde spor yapmak ve hareket etmek sağlık açısından büyük önem taşır. Evinizin konforunda uzun yürüyüşler ya da koşular yapabilmek için Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandı çok uygundur. Buna ek olarak spor yaparken dilediğiniz gibi film, video veya dizi izleyebilirsiniz. Bu sayede egzersiz yapma süreniz çok daha zevkli geçebilir. Walkingpad R1 Pro Special Edition katlanabilir koşu bandı sayesinde fit bir vücuda kavuşabilirsiniz. Koşu bandı ile günlük sporunuzu çok daha pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Katlanabilir özelliğe sahip olan Walkingpad R1 Pro Special Edition sayesinde sporunuz bittikten sonra ürünü kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Böylece ürün evinizde fazla yer kaplamaz.

  • Ölçüleri: 98 x 44 x 120 cm Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı
  • Minimum ve Maksimum Hız Aralığı: 0.5-10 km/s Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı
  • Bluetooth Bağlantılı Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı

Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandının Özellikleri

Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandının Özellikleri

Walkingpad R1 Pro katlanabilir koşu ve yürüyüş bandı oldukça fonksiyonel olup birçok özelliğe sahiptir. Walkingpad R1 Pro katlanabilir koşu ve yürüyüş bandının sahip olduğu el desteği sayesinde spor yaparken dengenizi koruyabilirsiniz. Ayrıca ürünün sahip olduğu iOS ve Android uyumlu telefon uygulamasıyla egzersiz programınızı daha iyi kontrol edebilirsiniz. Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandının motoru 1.25 beygir gücündedir. Motorun çalışma sistemi fırçasızdır. Bu sayede cihaz hem daha uzun ömürlü olur hem de çok daha sessiz çalışır. Cihazın sessiz çalışabilmesi sayesinde gece geç saatlerde dahi dilediğiniz gibi spor yapabilirsiniz. Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandı ile sporunuzu bitirdikten sonra, ürünü saklamanız çok kolaydır. Katlanabilir yapısı sayesinde âdeta bir sehpa gibi bir kenara kaldırabilirsiniz.

Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı Ağırlık Kapasitesi Nasıldır?

Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı Ağırlık Kapasitesi Nasıldır?

Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandı ağırlık kapasitesi yüksektir. 110 kg ağırlık kapasitesine sahip olan cihaz birçok kullanıcı için uygun olacak şekilde tasarlanır. Eğer 110 kg altındaysanız, fazla kilolarınızı Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandı yardımıyla verebilir, ürünü uzun yıllar kullanmaya devam edebilirsiniz. Cihazda çocuk kilidi bulunur bu sayede çocuklarınız cihazı sizden habersiz çalıştıramazlar ve güvenlikleri sağlanmış olur. Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandının eğim ayarı bulunmaz. Özellikle fazla kilolu kişilerin eklemleri için eğimli yürüyüş ve koşu zararlı olabilir. Ürünün sahip olduğu 0.5 km/s minimum hız ile koşu bandında her yaştan kişi yürüyebilir. Ürün kullanılmadığında ya da açık unutulduğunda 10 dakika sonra otomatik bekleme moduna girer.

Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı Kullanımı Güvenli mi?

Walkingpad R1 Pro Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bandı Kullanımı Güvenli mi?

Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandı kullanıcı güvenliği düşünülerek dizayn edilmiş bir üründür. Dengenizi koruyabilmeniz adına mevcut olan sağlam el desteğine ek olarak bandın zemini kaymaz malzemeden üretilir. Bu malzeme sayesinde spor yaparken düşme olasılığınız minimuma indirilir. Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandında ayrıca aşırı yük emniyeti bulunur. 220V gücündeki prize takılarak çalıştırılan koşu bandı, şebekeden gelebilecek aşırı yüklenmeye karşı kendini korur ve anında kapatır. Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandı motorunun korunması ve kullanıcının güvenliği bu şekilde sağlanmış olur. Ürünü kullanmaya başlamadan önce cihazla birlikte gelen Türkçe kullanım kılavuzuna göz atmanız yararlı olacaktır. Walkingpad R1 Pro kırmızı siyah Special Edition katlanabilir koşu bandını Trendyol üzerinden çok pratik bir şekilde satın alabilir ve hemen spor yapmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz daha iyi bir fikir edinmek adına Walkingpad R1 Pro Special Edition katlanabilir koşu bandı yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz.