Wahl Senior Cordless Clipper 5 Star Tıraş Makinesi Hair 8504

6.365 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.285 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.699 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wahl Senior Cordless Clipper 5 Star Tıraş Makinesi Hair 8504

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gerekli Şeyler Satıcı Ünvanı: YUSUF AYTAÇ SARHANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1738053740800001 Vergi Kimlik Numarası: 7450140073
    Bu ürün Gerekli Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YETKİLİ SATICI GEREKLİ ŞEYLER Wahl Senior 8504 saç tıraş makinesinin kablosuz tıraş özelliği bulunur. Bu sayede saç, ense ve sakal tıraşının yanı sıra vücut tıraşı yapmak da mümkündür.
  • Hem kablosuz hem de kablolu tıraş makinesi olarak kullanılabilen model
  • pil bittiğinde kablolu şekilde çalıştırılır.
  • Wahl Senior 3 başlıklı tıraş makinesi modelinde 120 dakika kesintisiz çalışma süresi bulunur. Bu sayede tıraş yarıda kalmaz.
  • Li-ion pil tipine sahip olan kuru tıraş makinesi, adaptör yardımıyla kolayca şarj edilir.
  • Wahl 8504 Senior
  • 90 dakikada tam şarj dolumuna ulaşarak hız kazandırır.
  • Farklı taraklara sahip olan Wahl 8504 Senior, şarj göstergesi sayesinde kalan pilin öğrenilmesini sağlar. Bu sayede pil azaldığında cihaz şarja takılıp bir sonraki tıraş için hazır hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablolu
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Wahl W8504 Senior Kablolu/Kablosuz Profesyonel Saç Kesme Makinesi

Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesi, profesyonel salon kalitesini her yerde deneyimlemenizi sağlar. Yüksek performans özelliğiyle öne çıkan bu kişisel bakım ürünü, kısa saç kesimi modelleri için oldukça idealdir. Wahl 8504 Senior, özel ambalajı içerisinde ihtiyacınız olan tüm parçalarla birlikte sunulur. Kutu içerisinde şarjlı motor gövdesiyle birlikte; kesici başlık, farklı boylarda kesim yapmanızı sağlayan 3 aparat, adaptör, bıçak koruyucu, fırça ve makine yağı bulunur. Hassas ayar yapma imkânı sağlayan Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesini kullanarak yakın kesme işlemlerinin altından da başarıyla kalkabilirsiniz. Wahl 8504 Senior siyah saç kesme makinesi, markanın dünyaca tanınan kalitesini ve modern teknolojiyi parmaklarınızın ucuna getirir.

  • 2 yıl resmi distribütör garantili
  • Kablosuz güçlü motor
  • Bataryayla 90 dakika çalışma süresi

Wahl 8504 Senior Saç Kesme Makinesinin Tasarımı

Wahl 8504 Senior Saç Kesme Makinesinin Tasarımı

Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesi, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu ileri teknolojili kişisel bakım ürünü, tüm saç kesme işlemlerini başından sonuna dek yüksek performansla tamamlamanızı sağlar. Wahl 8504 Senior kablolu/kablosuz profesyonel saç kesme makinesi, rahat bir tutuş için kıvrımlı gövde tasarımına sahiptir. Cihaz, siyah metalik gövdesine eklenen gümüş rengi kesim başlıklarıyla oldukça şık ve profesyonel bir görünüm sergiler. Saç kesme makinesi, şarjlı çalışma özelliği sayesinde kablosuz olarak da kullanılabilir. Her yönde ve 360 derecelik bir alanda elektrik kablosuna takılma derdi olmadan tüm saç kesimlerini tamamlayabilirsiniz. Wahl 8504 Senior kablosuz siyah makine, 0.8 – 2.5 mm aralığında saç kesimi yapmanıza olanak tanır. 365 g ağırlığa sahip cihazın başlıkları ise 46 mm genişliğindedir.

Wahl Kablosuz Siyah Saç Kesme Makinesi Kullanım Süresi Nasıl?

Wahl Kablosuz Siyah Saç Kesme Makinesi Kullanım Süresi Nasıl?

Profesyonel kullanıma uygun olarak üretilen Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesi, uzun kullanım süresiyle öne çıkar. Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilen kişisel bakım ürünü, prize takıldığında kesintisiz çalışabilir. Wahl 8504 Senior siyah saç kesme makinesi, tam olarak şarj edildiğinde ise 90 dakikaya kadar kablosuz kullanım olanağı sunar. Cihazın Li-ion pilinin dolum süresi 120 dakikadır. Şarj işlemi için cihaz, öncelikle açma/kapama şalterinden inaktif hâle getirilir. Devamında besleme bloğunun bağlantı fişi, şarj aparatının duyuna takılır. Fişli besleme bloğu prize bağlanarak cihaz şarja bırakılır. Saç kesim makinesi, dolum için fişli besleme bloğuyla doğrudan prize de bağlanabilir. Bataryayı doldurmak için diğer pratik yöntem ise cihazı şarj bloğuna oturtmaktır. Makine, her şekilde kısa süre sonra yeniden çalışmaya hazır hâle gelir.

Wahl 8504 Senior Saç Kesme Makinesinin Performansı Nasıl?

Wahl 8504 Senior Saç Kesme Makinesinin Performansı Nasıl?

Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesi, oldukça güçlü bir motora sahiptir. Bu yüksek performanslı motor, 6500 devirden daha fazla bir kesme hızı ve kapasitesi sağlar. Stagger Tooth teknolojisiyle birlikte kullanılan kişisel bakım ürünü, ince saç tellerini bile zahmetsizce kesebilecek özelliklerle donatılmış durumdadır. Cihazın yüksek performansını kalıcı hâle getirmek için kesme takımının sık sık yağlanması tavsiye edilir. Ambalajdan çıkan özel fırça yardımıyla kesme takımındaki saç artıklarının düzenli olarak temizlenmesi önerilir. Düzenli bakımla Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesinin çalışma süresini kısaltabilecek sorunlar da giderilmiş olur. Her türlü bakım işleminden önce cihaz, güç düğmesine basarak kapatılmalı ve ürünün fişi prizden çıkarılmalıdır. Makine yüzeyi, gerektiğinde çözücü ya da aşındırıcı kimyasallar kullanılmadan hafif nemli bir bezle silinebilir. Cihaz, hiçbir koşulda suya batırılmamalıdır. Wahl 8504 Senior kablosuz siyah saç kesme makinesi yorumlarında makinenin yüksek performansından sıkça bahsedilir. Dilerseniz siz de bu profesyonel bakım ürününü Trendyol’dan kolayca sipariş edebilirsiniz.