Wahl 8171-016 Cordless Detailer Profesyonel T Blade Ense Sakal Kesme Ve Düzeltme Makinesi Şarjlı

6.079 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299 TL

Ürün Bilgileri

Wahl 8171-016 Cordless Detailer Profesyonel T Blade Ense Sakal Kesme Ve Düzeltme Makinesi Şarjlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gerekli Şeyler Satıcı Ünvanı: YUSUF AYTAÇ SARHANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1738053740800001 Vergi Kimlik Numarası: 7450140073
    Bu ürün Gerekli Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wahl 8171 cordless detailer kablosuz profesyonel sakal kesme makinasıgüç ağır işlerde sürekli kullanıma uygun güçlü tıraş makinesi. Profesyonel dayanıklılık ve uzun ömür için profesyonel döner motor. Ince tüm ince kesim ve harmanlama işleri için tasarlanmıştır. Küçük eller için uygundur. T bıçak yüksek hassasiyete sahip ekstra geniş 32 mm wahl ® t bıçak. "0" yakınlık ayarı. Daha fazla saçı daha hızı keser ve sıkı, erişilmesi güç bölgelerde ayrıntılı kesim çalışmak için uygundur. Teknik özellikler motor: Döner motor, 5000 devir/dakika elektrik prizine takılı çalışma süresi : Sürekli çalışma bıçak seti: Sabit, krom bıçak kesim uzunluğu: 0.1 mm kesim genişliği: 32 mm kablo uzunluğu: 2.9m ağırlık: 190g bataryanın şarj edilmesi *fişli besleme bloğunun cihaz bağlantı fişini şarj bloğunun duyuna takın. *cihaz, fişli besleme bloğu ile şarj amaçlı olarak direkt şekilde de bağlanabilir. *fişli besleme bloğunu prize bağlayın. *açma/kapama şalteriyle cihazı kapatın. *cihazı şarj bloğuna oturtun ya da doğrudan fişli besleme bloğuna bağlayın. Temizlik ve bakım *her türlü bakım ve temizleme işlerinden önce fişi prizden çıkarınız. *cihazı suya batırmayın. *temizlik fırçasını kullanarak saç artıklarını cihazın kesme takımından temizleyin. *cihazı sadece yumuşak, gerekirse hafif nemli bir bezle silin, çözücü ve ovucu maddeler kullanmayın. *cihazın kesme performansının iyi ve kalıcı olması için kesme takımının sık sık yağlayın. *kesme takımına yetersiz bakım yapılırsa, çalışma süresi ciddi oranda kısalabilir. Güvenlik *kullandıktan sonra muhakkak açma/kapama şalteriyle cihazı kapatın ve elektrik fişini çekin. *su veya diğer sıvılarla temastan mutlaka kaçının. *sakal kesme makinesini sadece kapalı iken dalgalı akım (ac) prizine takınız. *elektrik kablosunu cihazın etrafına sarmayın. *aleti çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz. *cihaz, koruyucu izolâsyon ve parazit giderici tertibata sahiptir. *cihazı 0°c altında veya +40°c üstündeki sıcaklıklara uzun süre maruz bırakmayın. Direkt güneş ışınlarından kaçının. *cihaz, 2004/108/eg sayılı elektromanyetik uyumluluk ab yönetmeliği ve 2006/95/eg sayılı alçak gerilim yönetmeliğinin istemlerini karşılar. Resimler temsili değildir ürünlerin orijinal resimleridir. Moser, wahl, ermila tıraş makineleri ithalatçı firma ve türkiye distribütörü itimat lüks hırdavat san. Ve tic. A.Ş tarafından 2 yıl süre ile garanti kapsamındadır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gümüş
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver