Wacom Intuous Pro M North Grafik Tablet PTH-660-N

19.490 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wacom Intuous Pro M North Grafik Tablet PTH-660-N

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WACOM TABLET Satıcı Ünvanı: BİLİMSEL ESERLER YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175000347400012 Vergi Kimlik Numarası: 1750003474
    Bu ürün WACOM TABLET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tablet kalemli profesyonel çizim yapabilme ayrıcalığı sunar. Dokunmatik ekran ile uyumlu olan kalemi hassas çizimlerde bile herhangi bir çizim kaçırmaz.
  • Grafik tablet aşırı doğruluk ve eğim algılama özelliği sayesinde özellikle canlı kreasyonlar için öne çıkar.
  • Wacom Intuos Pro yüksek hassasiyete sahip olan kalemi profesyonel kullanım ve yüksek verimlilik sunar.
  • Çizim için tablet kablolu bağlantı yanı sıra kablosuz bağlantı özellikleri de bulunur. Çeşitli cihazlar ile bağlantı kurulmasını sağlar.
  • 8 ayrı ayrı programlanabilir expresskeys özellikli Wacom Intuos Pro M ideal bir kullanım sunar. Cihaz üzerinden çizim yaparken ve not tutarken gerçeklik hissiyatı verir.
  • Intuos Pro gecikmesiz izleme özelliklerine sahip olmasıyla yüksek performans sağlar.
  • Wacom İntuos Pro Pth-660 dokunmatik kullanım ayrıcalığına sahiptir.
  • Wacom İntuos Pro Medium Pth-660 ideal ağırlığı ile kolaylıkla taşınabilir. Tek el ile rahatlıkla kullanılır.
  • Tablet USB bağlantı özelliği sayesinde telefon ve bilgisayar ile bağlantı kurulabilir. Diğer cihazlar ile eşleşme yapılarak, dosya ve fotoğraf aktarımı gerçekleştirilir.
  • Wacom İntuos Pro North M kolay kullanımı ve fonksiyonel yapısı ile konforlu bir tablet deneyimi sunar.
  • Model Wi-fi bağlantısı sayesinde, internet üzerinden çevrimiçi aktiviteler kesintisiz olarak gerçekleştirilir.
  • Geniş hafızası sayesinde, büyük dosyaları ve videoları rahatlıkla depolayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wacom Intuos Pro M North Grafik Tablet

Teknolojinin gelişmesiyle beraber çeşitli ürünler iş hayatında yer bulur. Çizim yapanlar ve not tutanlar tarafından sıklıkla tercih edilen Wacom Intuos Pro M North Pth-660-N grafik tablet işlevsel özellikleriyle öne çıkar. Ders çalışırken kullanıma uygun olan ürün, not tutma işlemlerini pratik bir hale getirir. Dokunmatik kullanım imkanı olan cihaz yanında bir adet kalem bulunur. Ön cephede yer alan tuşlar, çeşitli yönlendirmeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Basit bir arayüze sahip olan Wacom Intuos Pro M North grafik tablet grafik tasarım ve moda sektöründe sıklıkla tercih edilir. İş dünyasında yenilikten yana olanların tercihidir. Pratik kullanıma sahip olan ürünü satın alarak çizim ve not alma işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Yüksek hassasiyete sahip kalem
  • İşlevsel ve minimal tasarım
  • Geniş ekran boyutu

Wacom Intuos Pro M North Tablet Özellikleri

Wacom Intuos Pro M North Tablet Özellikleri

Wacom Intuos Pro M North pratik çalışma imkanı sunan kalemiyle birlikte kullanılır. Yüksek hassasiyete sahip kalem, cihaz üzerinde not alma ve çizim yapma işlemlerinin pratik bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Wacom Pro Pen 2, 8192 seviyeli basınç hassasiyetine sahiptir. Eğim algılama özelliğine sahip olan kalem, doğal ve yaratıcı çizimler için ideal özelliklere sahiptir. Wacom Intuos Pro M North Pth-660-N grafik tablet kullananlar tarafından beğeni toplayan işlevsel özellikleri ile tasarım sürecinin pratik bir şekilde ilerletilmesini sağlar. Detaylara sahip tasarımlarda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmanıza yardımcı olur. Profesyonel olarak moda ve grafik tasarım işlemleriyle uğraşanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Minimal tasarımı ve 700 gram ağırlığıyla konforlu bir taşıma deneyimi sunar. İşlevsel özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak çalışmalarınızı konforlu bir şekilde ilerletebilirsiniz.

Keyifli Kullanımı ile Wacom Intuos Pro M North Tablet

Keyifli Kullanımı ile Wacom Intuos Pro M North Tablet

Cihazın ön cephesinde dokunmatik alan ve Expresskey bulunur. Dokunmatik olarak çalışan halka şekline sahip düğme çeşitli yönlendirmeleri gerçekleştirmenizi sağlar. Pratik kullanım imkanı sunan halka düğme, favori kısayollarınızı programlayabileceğiniz bir arayüze sahiptir. Wacom Intuos çizim ve not alma işlemlerini hızlı bir şekilde ilerletebileceğiniz kalemi ve geniş ekran yüzeyiyle keyifli bir çalışma ortamı sağlar. Hassas bir dokunmatik yüzeye sahip olan cihaz ekranı ve kalem birlikte yüksek uyum yakalar. Çoklu dokunmatik yüzey, cihaz üzerinde rahat bir çalışma alanı sunar. Farklı deneyimlere açık olan Wacom grafik tablet çizim ve not tutma gibi işlemleri hızlı ve işlevsel bir şekilde ilerletmenize yardımcı olur. Fonksiyonel yapısı, kolay kullanımı ve konforlu bir deneyim sunan kalemiyle öne çıkan ürünü satın alarak çizimlerinizi dijital bir ortamda, sevdiğiniz programlar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Avantajlı Wacom Intuos Pro M North Tablet Fiyatları

Avantajlı Wacom Intuos Pro M North Tablet Fiyatları

Kablolu ve kablosuz bağlantıları destekleyen ürün, çeşitli cihazlara kısa süre içinde bağlanmanızı sağlar. USB girişiyle bilgisayar ve telefon üzerinden kişisel dosyalarınızı hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz. Wi-Fi bağlantısı özelliği internet üzerinden çevrim içi aktiviteler gerçekleştirmenizi sağlar. İşlevsel tasarımı, kullanışlı arayüzü ve konforlu yapısıyla öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Wacom Intuos Pro M North Pth-660-N grafik tablet fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Avantajlı fırsatlar sayesinde satın alacağınız ürün aracılığıyla iş yerinde ve çalışma ortamınızda meydana gelen dijital ihtiyaçları karşılayabilirsiniz. Farklı alışveriş deneyimlerinden bahsedilen Wacom Intuos Pro M North Pth-660-N grafik tablet yorumları aracılığıyla ürünün kullanımı, görüntüsü, sistem özellikleri ve performansı hakkında detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Alışverişinizi güvenle tamamlayabilir, iş yerinde ve evinizde kişisel çalışma ortamlarına işlevsellik katabilirsiniz.