W-Lab Kozmetik Cilt Bakım Seti 4 Lü Süper Set

835,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
979,90 TL

Ürün Bilgileri

W-Lab Kozmetik Cilt Bakım Seti 4 Lü Süper Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niche Cosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2203706352000001 Vergi Kimlik Numarası: 2220514360
    Bu ürün Niche Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 ürün garantisi. Ürünlerimiz orijinal olup distribütör ve ithalatçı firma etiketlidir. ÜCRETSİZ KARGO AYNI GÜN KARGOLANIR W-Lab madeleb 40 ml + W-Lab beyazlatıcı krem + W-Lab sun cream 50+ spf (güneş koruyucu) + W - Lab anti-Aging kolajen peptit gençleştirici krem

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • İçerik Kolajen
  • Set İçerik Adeti 4
Geri Bildirim Ver

W-Lab Kozmetik Cilt Bakım Seti

Cilde fayda sağlayan ürünlerle istediğiniz görünüme ulaşmak mümkün hale gelir. W-Lab kozmetik cilt bakım seti, etkisini kısa sürede gösteren ürünlerden oluşur. Söz konusu sette yer alan kremlerin her biri farklı işlevleriyle ön plana çıkar. Bu kremlerin üretiminde cildinize yararlı olan bileşenler kullanılır. Son derece güvenilir bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, teninizle uyum sağlayan bir kıvama sahiptir. Ağırlık yapmayan etkisi sayesinde günlük kullanım için gereken özellikleri taşır.

 
  • Sette 4 adet ürün
  • Güneş kremi SPF 50 koruması
  • Ürünlerin boyutları birbirinden farklı tasarım

W-Lab Kozmetik Bakım Seti İçeriği

W-Lab Kozmetik Bakım Seti İçeriği

W-Lab kozmetik bakım seti, birden fazla üründen oluşur. Zengin içeriği sayesinde pek çok faydayı aynı anda sağlar. İlgili sette, SPF 50 özelliği olan bir güneş kremi bulunur. Güneşten gelen zararlı ışınları önleyen bu krem, günlük kullanım için oldukça uygundur. Ayrıca farklı cilt tiplerine de uyum sağlar. Teninizin üzerinde beyazlık bırakmaz. Hafif bir kıvamı olduğu için konfor beklentinizi karşılar. Söz konusu bakım setinde beyazlatma etkisi bulunan bir krem yer alır. Bahsi geçen krem, içeriğinde yer alan arbutin sayesinde melanin oluşumunun etkisini azaltabilir. Farklı sebeplerden oluşan lekelerin rengini açar. Böylece cildinizde eşit bir renk tonu elde etmenize yardımcı olur. Bu sette onarıcı etkisi bulunan bir krem bulunur. İlgili krem, cilt kusurlarının etkisini azaltma görevi üstlenir. W-Lab kozmetik bakım setinde yer alan tüm ürünleri keyifle kullanabilirsiniz.

 

W-Lab Kozmetik Bakım Seti Kimler için Uygundur?

W-Lab Kozmetik Bakım Seti Kimler için Uygundur?

W-Lab kozmetik bakım seti, oldukça geniş bir kesime hitap eder. İçeriğinde farklı görevler üstlenen ürünler bulunur. Güneş kremi, cildinizi zararlı UV ışınlarına karşı korur. Gün boyu dışarıda olduğunuz zamanlarda kullanabileceğiniz bir seçenektir. Söz konusu set, cildinde renk eşitsizliği olanlar için son derece uygundur. Arbutin içeren beyazlatıcı krem, tende oluşan koyu renk lekelerin etkisini azaltabilir. Güneş ışını, hormonal değişim ve diğer sebeplerden kaynaklanan lekelenmeler için tercih edilir. İlgili sette yer alan bir diğer ürün de onarıcı kremdir. Bu krem, hücre yenilenme hızını artırabilir. İçeriğinde bulunan Centella Asiatica bitkisi sayesinde söz konusu işlevi başarıyla yerine getirir. Bu sette bulunan tüm kremleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

W-Lab Kozmetik Bakım Seti Güvenilir mi?

W-Lab Kozmetik Bakım Seti Güvenilir mi?

W-Lab kozmetik bakım seti, güvenilir bir içeriğe sahip olduğu için rağbet görür. Bu sette yer alan kremlerde çeşitli faydalar sağlayan bileşenlere yer verilir. Kolajen desteği veren krem, teninizin daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Cilt dokusunu desteklediği için yaşlanmanın etkilerini yavaşlatabilir. Bu kremde kolajenin yanı sıra peptit bileşenine de yer verilir. Nemlendirici bir etkiye sahip olan bu içerik, cildinizde oluşan kuruluk problemini azaltmanıza destek verir. Ayrıca yaş almanın getirmiş olduğu etkileri yavaşlatmaya olanak tanır. İlgili kremi düzenli olarak kullanabilir, cildinizdeki etkilerini görebilirsiniz. W-Lab Kozmetik cilt bakım seti 4'lü, son derece pratik bir kullanım sağlar. İlgili sette yer alan tüm kremler kolayca sürülür. Cildinizle uyum sağlayan bir yapısı bulunur. Dilerseniz W-Lab Kozmetik cilt bakım seti yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü daha önce deneyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.