Vural Foto Baskı 500lü Aile Albümü 10x15cm - Siyah Iç Dizayn - Yüksek Kaliteli Fotoğraf Albümü

599 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vural Foto Baskı 500lü Aile Albümü 10x15cm - Siyah Iç Dizayn - Yüksek Kaliteli Fotoğraf Albümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vural Foto Baskı Satıcı Ünvanı: HALİL VURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9250157950
    Bu ürün Vural Foto Baskı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hatıralarınızı dijital ortama hapsetmeyin.. Anılarınıza gereken değeri veriniz...Resimdeki albümden gönderilecektir Anılarınızı güvenle saklayabilirsiniz. 500 adet 10x15 fotoğraf yerleştirebilirsiniz. Hem dikey hem yatay foto alır, Ansiklopedi büyüklüğünde harika bir hatıra oluşturur. Kırmızı, Beyaz, Bej, Lacivert, Turkuaz renklerden stok durumuna göre rastgele gönderilir.. İstediğiniz bir renk varsa mesaj atın stok durumuna göre size seçenekleri bildiririz. Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.. Metal spiralli modeller üretimden kaldırılmış olup aynı kalitede aynı ürünün güncellenmiş hali olan spiralsiz modeller gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver