Vr Box Wr Box

515,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
515,90 TL

Ürün Bilgileri

Vr Box Wr Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNDİRİM KAPIDA Satıcı Ünvanı: MÜJGAN ÇELİKOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5454408341800001 Vergi Kimlik Numarası: 2410403830
    Bu ürün İNDİRİM KAPIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wr Box

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vr Box Çeşitleri ile En Gerçekçi Hikayeler

Sanal gerçeklik kavramı bir süredir hayatınıza girmiş bir kavramdır. Sanal gerçeklik özellikle 360 derece videoların ve gerçeklik algısı yüksel oyunların sonucunda ortaya çıkmıştır. Bunun yanı sıra VR box olarak isimlendirilen uygun bir gözlük ile birlikte sanal gerçeklik içerisinde yerinizi alma imkanı verir. Pek çok telefon ile uyumlu ve tablet gibi cihazlara uygunluk gösteren VR box sanal gerçeklik gözlüğü kullanımı her geçen zaman diliminde yaygınlaşma göstermektedir diyebiliriz. Kendi evinizde de sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza imkan veren aparat bir gözlük gibi giyilebilir haldedir. Bunun yanı sıra içerisinde oluşturulan sisteme cep telefonu uygun bir biçimde yerleştirilerek 360 derece videoların keyfini çıkarmanızı mümkün kılar. Teknolojide yeni bir boyut olan vr box sanal gerçeklik gözlüğü, gelişen teknolojinin ortaya çıkardığı bir ürün olmaktadır. VR gözlük deneyimi izlediğiniz videonun içerisinde hissini yaşamanıza yardımcı olacaktır. Görmek istediğiniz yerleri, yakınında bulunmak istediğiniz hayvanları yanı başınıza getirebilme imkanı sunar.

  • Pek çok telefon ile uyumlu
  • Video içinde gibi hissedilebilen gerçeklik
  • Farklı cihazlar ile kullanıma uygun tasarım

Vr Box Wr Box Vrbox Özellikleri

Vr Box Wr Box Vrbox Özellikleri

Gelişen teknoloji farklı cihazlarla ile yeni deneyimleri sizlere yaşatmaktadır. Bunun en önemli örneklerinden bir olan sanal gerçeklik gözlükleri bir başka deyiş ile VR box gözlük, adından da anlaşılacağı üzere bir kutu ile emsal bir çalışma prensibinden yola çıkar. İçerisine oturtulan telefonda istenilen video açılır ve mercekler yardımı ile görsel şölen kullanıcılara sunulur. Videoların içerisinde gibi hissetmenize yardımcı olabilecek VR box nasıl kullanılır sorusunun cevabı oldukça basittir. Telefon gözlüğün içerisinde yerleştirildiğinde VR Box Wr Box vrbox kullanıma hazır hale gelir. Yapmanız gereken tek şey ise içerisine dalmak istediğiniz videoyu seçerek VR box özellikleri doğrultusunda istediğiniz faydaya ulaşmaktır. Bu noktada farklı bir deneyim yaşamak isteyen teknoloji aşıkları için keyifli bir seçenek olmaktadır diyebiliriz. Uzun yıllar boyu gelişim sürdüren gözlükler değişip dönüşerek günümüzdeki halini almıştır.

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları

Farklı işletim sistemleri ile bir arada kullanılabilme özelliğine sahip VR box kullanımı sizin için adeta bir keşif aracı olabilir. Bunun en önemli nedeni ise 360 derece videoların içerisinde hissetmenizi sağlayacak teknolojik yapısıdır diyebiliriz. Bunun yanı sıra oyun ve filmlerin görsel efektlerini yaşamak isteyenler için de farklı bir alternatif olması ile evinizin rahatlığında yeni bir keşfe çıkmanıza izin verebilir. Hem ev rahatlığıyla hem de VR box sanal gerçeklik gözlüğü fiyat performans ürünüdür. Gerçekçi deneyimleri yaşamak isteyenler için ideal bir tercih olmasının yanı sıra seçilen videoya göre tarihi yerleri, denizin altını, doğayı ve sanatı keşfetmenize yardım edebilecek keyifli bir teknolojin olabilmektedir. Maceraperestler için ev rahatlığında yeni heyecanlara atılma şansı verir. VR box inceleme yaparak test edebileceğiniz bir ürün olabilmektedir.

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yorumları

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yorumları

Zaman içerisinde yeni teknolojik ürünler yeni amaçlar ile ortaya çıkabilmektedir. Bu anlamda kimi zaman bu amaçlar ürünün kullanılmaya başlaması ile keşfedilebilir. VR box fiyat performans ürünü olarak yayılım göstermesi ile farklı alanlarda da kullanılabilme ayrıcalığı gündeme gelmiştir. Özellikle eğitim alanında ciddi farklılıklar yaratarak, öğrencinin öğrenme isteğini ortaya çıkarmak için kullanılabilir. Gerçekçi deneyimler ile konuları birleştirebilme gücü göz önüne alındığında, etkili bir öğretim sağlanabileceği düşünülmektedir. Bunun yanı sıra gerçekçi deneyimler yaşamak isteyen teknoloji tutkunları için vazgeçilmez ürünlerdendir. VR box yorum kısmı incelendiğinde birçok farklı amaç ile kullanıldığına rastlayabilirsiniz. VR Box sanal gözlük, sanal gerçeklik deneyimini evinizde iş yerinizde ya da okulda kolaylıkla kullanım pratikliğine erişme imkanını sunar. Taşınabilir portatif yapısıyla sanal gerçeklik deneyimini her alanda sağlayabilme özelliğini gösterdiği söylenebilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.