Voonka Sambucus Nigra Çiğneme 42 Tablet

47 TL
(1,12 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Voonka Sambucus Nigra Çiğneme 42 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sambucus Nigra 42 Çiğneme Tablet Voonka sambucus nigra 42 çiğneme tablet Içerik:Her 2 çiğneme tablet için kara mürver ekstresi (sambucus nigra, meyve ve çiçek) 500 mg vitamin c 200 mg koenzim q10 10 mg çinko 4 mg 4 mg Kullanım önerisi:Yetişkinlerin takviye edici gıda olarak tercihen yemeklerden sonra günde 2 defa 1 çiğneme tableti kullanması tavsiye edilir. Gıda takviyesidir. Ambalaj: 42 çiğneme tableti Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 45
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Voonka VOO302260 Sambucus Nigra 42 Çiğneme Tablet

Kış aylarına girmeden önce talep edilmeye başlanan ve yılın geri kalanında düzenli bir şekilde tüketiciler ile buluşturulan gıda takviyelerinin metabolizma güçlendirme üzerine büyük etkileri vardır. Voonka sambucus nigra 42 çiğneme tabletiyse, bağışıklık sistemini güçlendirmek için alınan bir multivitamin takviyesidir. Ahududu aromalı oluşuyla kolay çiğnenebilen tablet, özellikle hap yutmakta zorlanan tüketiciler için özel olarak üretilmektedir. Hanımeller familyasında bulunan kara mürver bitkisinin hem bitki özü hem meyvesi kullanılarak üretilmiş özel ve temiz içerikli doğal takviye edici bir gıdadır. Tavsiye edilen miktarda tüketildiğinde, günlük multivitamin ihtiyacınızın tamamını karşılayarak, zinde ve sorunsuz bir gün geçirmenize yardımcı olmaktadır.

  • Ahududu aromalı çiğneme tableti.
  • Her paket 42 adet tablet içerir.
  • Günlük multivitamin ihtiyacınızı karşılar.

Voonka 42 Sambucus Nigra Çiğneme Tabletinin İçeriğinde Neler Bulunur?

Voonka 42 Sambucus Nigra Çiğneme Tabletinin İçeriğinde Neler Bulunur?

Voonka sambucus nigra 42 çiğneme tableti kara mürver temelli zengin bir içerik tablosuyla üretilmektedir. İçerisinde 42 adet efervesan tablet bulunmaktadır. Oral yolla alınan çiğneme tabletleri, işlemi kolaylaştırmak ve damakta tatlı bir hissiyat bırakmak adına ahududu aromalı olarak üretilmektedir. Doğal tatlandırıcılar içeren çiğneme tableti içeriğinde, mannitol, sambucus nigra meyve ve sambucus nigra çiçeği, I-askorbik asit taşıyıcıları bulundurmaktadır. I-askorbik basitçe c vitamini olarak, sambucus nigra ailesi ise kara mürver ekstresi olarak bilinmektedir. Yardımcı bileşenler arasında maltodekstrin, emülgatör olarak yağ asitlerinden magnezyum tuzları bulundurmaktadır. Topaklanma önleyici olarak bilinen silikon dioksit, stabilizatör olarak polivinilpirolidon, koenzim Q10 ve çinko sülfat bulundurmaktadır. Ahududu ve mango, ekstra aroma verici ve doğal tatlandırıcı rollerini üstlenirken, ek tatlandırıcı olarak sukraloz kullanılmaktadır. Renklendirici içerik olarak ise pancar özü kırmızısı kullanılmaktadır.

Voonka 42 Sambucus Nigra Çiğneme Tableti Kimler Kullanabilir?

Yetişkinlere özel üretilmiş olan Voonka sambucus nigra 42 çiğneme tableti, fiyatının hakkını verir. Tercihen öğün sonrasında günde 1 veya 2 defa kullanılması önerilmektedir. Çocukların kullanması tavsiye edilmemektedir. Takviye edici gıdaların günlük alınması gereken besinlerin yerine geçmediği ve mutlaka öğün sonralarında takviye amaçlı kullanılması önerilmektedir. İlaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirilmesi amacıyla kullanılmamaktadır. Hamilelik beklentisi içerisinde olanların, gebelik yaşayanların ve emzirenlerin kullanım öncesi doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Düzenli kullanılan herhangi bir ilaç olması durumunda, eczacınıza veya doktorunuza danışmanız tavsiye edilmektedir. Serin ve kuru yerlerde, özellikle 25 derece ve altındaki ortamlarda muhafaza edilmelidir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Daha detaylı bilgiler için Voonka sambucus nigra 42 çiğneme tableti yorumlarına Trendyol üzerinden göz atabilir, diğer tüketici değerlendirmelerinden faydalanabilirsiniz.

Voonka 42 Sambucus Nigra Çiğneme Tabletin Faydaları Nelerdir?

Voonka sambucus nigra çiğneme tableti, içeriğindeki C Vitamini ile, bağışıklık sisteminin doğal fonksiyonuna katkıda bulunarak, olumsuz koşullarda bile doğal dengesinde olmasına yardım etmektedir. Yorgunluk, halsizlik, bitkinlik gibi hislerin azalmasına yardım etmektedir. İçeriğindeki çinko, yine sindirim ve bağışıklık sisteminin temel fonksiyonuna katkıda bulunarak canlı ve zinde bir gün geçirmenizi sağlamaktadır. Normal işlevindeki asit-baz metabolizmasına katkıda bulunarak bu dengeyi korumaya yardım etmektedir. 1 günlük önerilen kullanım miktarı olan 2 adet çiğneme tabletinde toplamda 500 mg mürver ekstresi (kara mürver bitkisi ve meyvesi), üst solunum yolu enfeksiyonlarını ve romatizma ağrılarını iyileştirmede rol oynamaktadır. Günlük bel ağrıları, cilt ödemleri gibi rahatsızlıkların azalmasında aktif rol oynar. Bitkinin meyvelerinde bulunan flavonoidler grip virüsünü iyileştirmede etkili olduğu bilindiğinden efektif bir günlük gıda takviyesidir. 2 tablette bulunan toplam 200 mg C Vitamini, bağışıklık sistemini korumaya ve demir emilimini arttırmaya destek olmaktadır.