Voonka Biotin Chewable 62 Çiğneme Tableti

209,90 TL
(3,39 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %30 İndirim
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Voonka Biotin Chewable 62 Çiğneme Tableti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yetişkinlerin kullanımına uygun çiğneme tableti formunda sunulan bir takviye edici gıdadır.
  • Botin (B7 vitamini) içerir.
  • Hoş bir tat ve kolay kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Biotin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 61 - 89
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Voonka 5000 Mcg 62 Adet Çiğneme Tableti ile Zinde Kal

Biotin voonka ne işe yarar araştırmasına giriştiyseniz; öncelikle H vitamini olarak da bilinen biotinin, vücudunuzun yiyecekleri enerjiye çevirmesine yardımcı olan B vitaminleri ailesinin bir üyesi olduğunu belirtmek gerekir. B vitaminleri, cildinizi, saçınızı, sinir sisteminizi, gözlerinizi ve karaciğerinizin sağlıklı kalması için önemli destek maddelerindendir. Biotin ayrıca H veya B7 vitamini olarak da bilinir ve vücudunuzdaki yağların parçalanmasına yardımcı olur. Biotin, saç ve tırnak için temel madde olan keratin oluşumunda da önemli bir yere sahiptir. Biotin, yumurta sarısı, keçi sütü ve inek sütü, badem, yer fıstığı, ceviz, fındık ezmesi, sakatatlar, soya fasulyesi, muz, karnabahar ve mantar gibi besinlerde bulunan bir vitamindir ancak besin yoluyla alacağımız miktar vücudumuzun ihtiyaç duyduğu biotini karşılamaya yetmeyebilir. Ayrıca biotin, vücutta depolanmayan bir vitamin olduğu için besinler veya Vonka biotin takviye yoluyla devamlı almamız gereken bir vitamindir.

  • Takviye Edici Gıda
  • Çikolata ve Kahve Aroması
  • Çiğnenebilir Tablet

Voonka Çikolata ve Kahve Aromalı Biotin Tablet Özellikleri

Voonka biotin kullananlar; Biotin Chewable 5000 mcg tablet çikolata ve kahve aromasıyla ağızda lezzetli bir tat bıraktığını ve çiğnemenin kolay olduğunu belirtirler. Bir kutu voonka biotin 5000 mcg değerinde 62 çiğneme tableti bulunmaktadır. Günlük biotin ihtiyacı 15 yaş üzeri herkes için en az 30 mcg’dir. Gün içerisinde 180 mcg’den fazla biotin alımı tavsiye edilmeyen bir orandır. Voonka biotin 5000 mcg 62 çiğneme tableti, 25 °C ve altında, kuru bir yerde saklamanız önerilir. Voonka biotin nasıl kullanılır sorusunun yanıtı olarak tavsiye edilen tablet miktarı günde 1 adettir. Hamileyseniz veya emzirme dönemindeyseniz takviyenizi kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Tüketiciler tarafından yapılan Voonka Biotin yorum ve tavsiyeleri, tabletlerin olumlu etkilerini gösterir. Siz de vücudunuzdaki biotin eksikliğini gidermek ve vücudunuzdaki biotin eksikliğine bağlı cilt ve sağlık problemlerinizi ortadan kaldırmak isterseniz 62 tabletlik Voonka Biotin Çiğneme Tableti’ni tercih etmelisiniz.

Voonka 5000 Mcg 62 Adet Çiğneme Tableti Kullanımı

Vücuttaki protein eksikliği biotin eksikliğini tetikler. Uzun süreli antibiyotik ilaç kullanımı, besin değeri açısından yetersiz besinlerin tüketimi ve yetersiz beslenme, sigara ve alkol kullanımı ile hamilelik, biotinin vücuttaki oranını eksilten durumlar olarak karşımıza çıkar. Biotin 5000 mcg 62 çiğneme tableti bu anlamda destek olmak için sizlere sunulur. Biotin eksikliği kas ağrılarına, saçlarınızın zayıflamasına ve dökülmesine, kolesterolünüzün yükselmesine, kalp sorunlarının ortaya çıkmasına, mantar enfeksiyonlarına, yorgunluğa, mide rahatsızlıklarına ve ciltte kızarıklıklara neden olur. Yeterli oranda biotin alımı bu tür sorunlarınızın ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Biotin saç köklerinizi güçlendirir, dökülmeyi en aza indirir ve saç kırıklarını da önler. Kirpik ve kaş sağlığında da önemli bir rol oynayan biotin tırnak kırılmalarını da önler. Kemiklere kalsiyum desteği sağlamasının yanında metabolizmayı da hızlandırır. Siz de vücudunuzdaki biotin eksikliğini gidermek için çikolata ve kahve aromalı Voonka biotin 5000 mcg çiğneme tabletini güvenle kullanabilirsiniz.

5000 Mcg Çiğnenebilir Biotin Tablet Fiyatı

Biotin, kullanıldığında cildinizde de güzel sonuçlar alabileceğiniz bir vitamin türüdür. Biotin, cildinizi daha pürüzsüz bir görünüme kavuşturur ve kızarıklık, kuruluk gibi cilt sorunlarını engellemenize yardım eder. Sivilce, akne problemlerinin çözümünde de yardımcınız olan Biotin, kolajen oluşumuna destek olur. Cilt hasarlarını iyileştirmenize yardımcı olan biotin kolajen üretiminizi de destekler ve cildinizin yaşlanmasına engel olur. Biotin, hücre yenilenmesi için de önemli bir görev sahibidir. Hücrelerinizin yenilenmesi ile cildiniz daha pürüzsüz ve taze bir görünüme kavuşur. Biotin kullanımı; döküntü, kuruluk ve tahriş gibi cilt problemlerini engellemenize ve cildinizi korumanıza yardımcıdır. Siz de çikolata ve kahve aromalı Voonka biotin tablet kullanarak kuruyan, çatlayan ve yıpranan cildinizin kaybettiği nem dengesini yeniden kazanmasını sağlayarak onu koruyabilir, cildinize parlak ve taze bir görünüm kazanmasında yardımcı olabilirsiniz. Voonka biotin fiyat olarak her bütçeye uygun aralıktadır. Dilerseniz bu ürünü Trendyol'dan sipariş vererek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.