Volkswagen Golf5 Mk5 Coilover Başaran Coliver Coil Ayarlı Amortisör

9.999,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Volkswagen Golf5 Mk5 Coilover Başaran Coliver Coil Ayarlı Amortisör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVCILAR OTO TUNING Satıcı Ünvanı: ÜZEYİR AVCILAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1050610457
    Bu ürün AVCILAR OTO TUNING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Golf
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Volkswagen av512521526523 Golf5 MK5 Başaran Coliver Coil Ayarlı Amortisör

Sürüş deneyimlerinizi daha kaliteli bir hale getirmek için tasarlanan amortisörler aracınızda oldukça önemli bir role sahiptir. Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisör yaylı tasarımıyla kullanıcılarının dikkatini çeker. Aracınızı yükseltip alçaltmanıza yardımcı olan amortisörlerin üzerinde ayar bölümü bulunur. Dilediğiniz şekilde ayar yapmanıza olanak sağlayan ürün, aracınızı alçalttığınızda daha konforlu bir sürüş yapmanıza yardımcı olur. Zeminlerde bulunan engebeleri rahatlıkla aşmanızı sağlayarak titremeleri minimum dereceye indirir. Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisörde bulunan yaylar, ani iniş kalkışları absorbe eder. Yola çıktığınızda aklınızda soru işareti olmadan gönül rahatlığıyla seyahat etmenizi sağlar.

  • Araç Model: Volkswagen Golf 5
  • Sistem: Coilover
  • Ayarlama Seçeneği: Var

Golf5 Mk5 Coilover Coil Ayarlı Amortisör Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Golf5 Mk5 Coilover Coil Ayarlı Amortisör Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisör özel bir tasarıma sahiptir. Coilover sistemiyle üretilen ürün, aracınızın sürüş performansını olumlu yönde etkiler. Amortisörün etrafını saran yaylar sayesinde aracınızı yükseltip veya alçaltabilirsiniz. Ürünün üzerinde ayarlama yeri ve anahtarının olması, yüksekliği dilediğiniz seviyeye getirmenize yardımcı olur. 4 amortisörün aynı hizaya denk gelebilmesi için hepsinin yüksekliğini aynı kademeye getirmeniz gerekir. Coilover Coil ayarlı amortisör, geniş yaylı yapısı sayesinde yolda sabit bir şekilde ilerlemenizi sağlar. Karşınıza çıkabilecek herhangi engebe veya çukurlarda tekerlekleri yola sabitlemeyi başarır. Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover ayarlı amortisör diğer çeşitlerine göre biraz daha farklıdır. Coilover sistemine sahip amortisörleri tercih ettiğiniz zaman arabanızı ne kadar alçaltırsanız konfor oranını o kadar artırmış olursunuz.

Volkswagen Golf5 Mk5 Coilover Coil Ayarlı Amortisör Kaliteli midir?

Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisör oldukça kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Aracınızın güvenliğini sağlayan en önemli parçalarından biri olan amortisör, yayların ve süspansiyonun geri tepmesini ve sıkışmasını azaltmak için üretilmiştir. Yüksek kaliteli malzeme ve işçilikle üretilen amortisörler sürüş deneyiminizi daha sağlıklı bir hale getirmenize yardımcı olur. Ürünün kaliteli oluşu, yolculuklarınızın performansını da doğru oranda olumlu bir şekilde etkiler. Bu amortisörler sayesinde yola çıktığınızda endişe duymadan aracınızı sürmeye devam edebilirsiniz. Coilover sistemine sahip ayarlı amortisörler, her türlü olumsuzluğa karşı savaşmak için üretilmiştir. Coilover yükselince amortisör çanaklarının arasındaki mesafenin de artmasıyla yaylarda gerilme meydana gelir. Gerilen yayların esneme mesafesi aracın alçak kullanımında artmasıyla daha kaliteli ve konforlu bir sürüş yaşanır.

Volkswagen Golf5 Mk5 Amortisörün Yol Tutuşuna Etkileri Nelerdir?

Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil ayarlı amortisör, keskin virajlarda, engebeli zeminlerde üst düzey bir yol tutuş performansı sergiler. Güvenlik açısından büyük bir önlem alan amortisör daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanızı mümkün kılar. Süspansiyon sistemine dahil olan amortisörler, yolda karşılaşılan engebelerde yaşanan titreşimleri emen yaylı sistemi her zaman öncelikli tercih sebebi olmasına katkıda bulunur. Hareket yönüne ters bir şekilde direnç gösteren Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisör sarsıntıları azaltarak daha az hissetmenizi sağlar. Direksiyon hakimiyetini kaybetme ve lastiklerin zemine karşı olan tutuşunun azalması halinde yaşanabilecek kazaları engeller. Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisör fiyatının uygunluğuyla da kullanıcılarını mutlu eder. Siz de bu ürüne sahip olarak sürüş deneyiminizi kaliteli hale getirmek isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Volkswagen Golf 5 MK5 Coilover Coil Başaran ayarlı amortisör yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.