Vogel Erkek Bej Erkek Outdoor Ayakkabı Vm1490nbj-bej

1.900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
38
39
40
41
42
43
44
45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vogel Erkek Bej Erkek Outdoor Ayakkabı Vm1490nbj-bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRKERİ ASKERİ MALZEME Satıcı Ünvanı: TÜRKERİ OTOMAT SİSTEMLERİ GIDA TURİZM İNŞAAT NAKLİYAT SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0878024912300015 Vergi Kimlik Numarası: 8780249123
    Bu ürün TÜRKERİ ASKERİ MALZEME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Vogel Taktikal Bot

Ürün Özellikleri

  • Materyal Nubuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
  • Özellik Gore-Tex
  • Kumaş Teknolojisi Gore-Tex
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Bej
  • Kalıp Regular
Geri Bildirim Ver

Vogel 1490 Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl (Bej) Rengi Bot

Vogel 1490 su geçirmez nubuk deri çöl bot oldukça kaliteli ve rahat bir ürün olarak dikkat çekmektedir. Güzel görünümü ile de her türlü kıyafetle kombin edilebilir. Bej rengine sahiptir. Koyu renklerden sıkılan kişilere hitap etmektedir. Bağcıklı yapısıyla kullanım kolaylığını da kişilere sunmaktadır. Sudan etkilenmeyen aynı zamanda da nefes alabilen bir yapıya sahiptir.

 
  • Gore tex teknolojisi ile üretim
  • Yüksek ve dirençli topuk yapısı
  • Bej rengi

Vogel Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl Rengi Bot Özellikleri

Vogel Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl Rengi Bot Özellikleri

Kış mevsimlerinde su geçirmeyen ayakkabı ve bot tercih edilmesi gerekir. Yağışlı havalardan ayakların etkilenmemesi gerekir. Vogel nubuk deri bot üst seviyede materyaller kullanılarak üretilmiştir. Vogel 1490 su geçirmez nubuk bej rengi bot gore tex kumaş teknolojisi ile üretildiği görülmektedir. Bu kumaş türü nefes alabilen bir yapıya ve su geçirmez özelliğine sahiptir. Gore tex kumaş teknolojisi yazlık ve kışlık ayakkabılarda sıklıkla kullanılır. Özellikle kışlık olan ayakkabı ve botlarda bu durum daha da fazla önem taşımaktadır. Çünkü olumsuz hava şartları, yağmur ve kar sularının ayakkabılarınızı etkilememesi gerekir. Ayakların ıslanmaması ve aynı zamanda nefes alabilmesi bu botlarla sağlanmaktadır. Bazı ayak tahrişlerinden ya da ayak terlemesi sorunundan da bu ayakkabılarla kurtulabilirsiniz. Üründe 10 cm ve üzeri yüksek topuk kullanılmıştır. Bu da yürüyüşlerde kişilere rahatlık sunmaktadır. Regular kalıp kullanılarak üretilmiştir. Yani standart kesimdir. Her kiloda olan kişilerin rahat edebileceği bir kalıp şekli olduğu söylenebilir.

 

Vogel Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl Rengi Bot Kullanımı

Vogel Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl Rengi Bot Kullanımı

Dayanıklı olan taban teknolojisinde çift yoğunluklu poliüretan kauçuk taban kullanılmıştır. Aşınmalara dayanıklı olan taban yapısına sahiptir. Yumuşak ve hafif olan orta taban aynı zamanda kayma direnci yüksek kauçuk dış taban botun özellikleri arasında bulunmaktadır. Vogel su geçirmez nubuk bot bej rengindedir. Bu durum kirlenme ya da lekelenme durumları ortaya çıkar mı sorularını da gündeme getirebilir. Botun yıkanabilme ve silinebilme özelliği bulunur. Nem çeken ve çabuk kuruyan kumaş yapısıyla dikkat çeker. Nubuk materyalinin kullanılmış olması ürüne hem esneklik hem de kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Waterproof astar kullanılmıştır. Bu tür astarlar ayakkabının su almasını engellemektedir. Gore tex kumaşlar sık dokunmuş ve gözeneklerinden suyu emmez. Waterproof astar ise nemin ya da suyun temasını kesmektedir. Botta bağcık kullanıldığı için kolaylıkla giyilmekte ve çıkarılmaktadır. Vogel 1490 su geçirmez nubuk bej rengi bot yorumları içinde ürünün güzel ve rahat olduğundan bahsedilir. Kendiniz ya da sevdikleriniz için alabilirsiniz.

 

Vogel Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl Rengi Bot Fiyatı

Vogel Su Geçirmez Nubuk Deri Çöl Rengi Bot Fiyatı

Su geçirmeyen botlar pek çok kişi tarafından tercih edilir. Vogel bot su geçirmez özelliği ile rağbet görmektedir. Spor ve rahat giyim tarzından hoşlananların beğenecekleri bir modeldir. 40 numaradan 45 numaraya kadar ürünü bulabilmeniz mümkündür. Açık renkte olması, ayakları sıcak tutması ve uzun ömürlü yapıya sahip olması ürüne olan talebi artırmaktadır. Açık rengiyle her renk kıyafetinizle kombin yapabilirsiniz. Kot pantolon, sweatshirt ve mont kombini ile şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Uzun kullanım ömrüne sahip olan botunuzu almak için fiyat araştırması da yapabilirsiniz. Vogel 1490 su geçirmez nubuk bej rengi bot fiyatı Trendyol’da diğer tüm ayrıntılarıyla birlikte yer almaktadır. Ayak numaranıza uygun olanı hemen sipariş edebilir adresinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Yakınlarınızın özel günlerinde de hediye edebilmeniz mümkündür.