Vodaseal Vodeseal Leak Fix Kauçuk Kaplama Spreyi Siyah 396 gr

285 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vodaseal Vodeseal Leak Fix Kauçuk Kaplama Spreyi Siyah 396 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mesut hırdavat Satıcı Ünvanı: MESUT YÜREKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4404753982600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950373576
    Bu ürün mesut hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Leak Fix Kauçuk Yüzey Kaplama 396 gr
Geri Bildirim Ver

Fix Sprey Kauçuk Kaplama Şeffaf 396gr 762 012

Vodaseal Leak Fix sprey kauçuk kaplama şeffaf 396gr 762 012, sahip olduğu özellikler sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar. Bununla birlikte son derece kullanışlı ve işlevseldir. Verimli bir ürün olduğu için sıklıkla tercih edilir ve her zaman etkili sonuçlar gösterir. Leak Fix sprey kauçuk kaplama, su sızıntısı problemleri için en ideal çözümlerden biridir. Kapladığı alandaki su sızıntılarının kesilmesini sağlar. Leak Fix sprey kauçuk kaplama ev, iş yeri ve daha pek çok farklı alanda kullanılabilir. Hem günlük kullanıma hem de profesyonel kullanıma uygundur. Pratik ve kolay bir şekilde uygulanır, hızlı sonuç verir ve çok kısa bir süre içinde su sızıntısı problemini tekrar etmeyecek şekilde çözer.

  • 1 kutu ile 1 metrekare alan kaplama
  • 24 saatte kesin çözüm
  • Sızıntı, çökme, çatlama, soyulma yapmaz

Vodaseal Leak Fix Kaplama Spreyinin Genel Özellikleri Neler?

Fix Sprey Kauçuk Kaplama Şeffaf 396gr 762 012

Leak Fix sprey kauçuk kaplama, su sızıntısı olan ya da sızıntı yapma ihtimali bulunan noktalara uygulanabilir. Bu bölgeleri kaplar, örter ve korur. Delik ve çatlaklara nüfuz ederek sızıntıları durdurur. Bir yalıtım malzemesi olarak kullanılır ve sızdırmaz özelliğe sahip, kauçuk temelli bir kaplama mastiğidir. Pratik kutusu sayesinde taşınması ve kullanılması kolaydır. Leak Fix’in her bir sprey kutusu ile yaklaşık 1 metrekarelik bir alan kaplanabilir. Hızlı kuruduğu için zaman kazandırır. Boru, su tesisatı, derz arası, dış cephe, kapı ve pencere çevresi, çatı, teras, oluk, araba ve tekne gibi pek çok materyal üzerinde kullanılabilir. Kuruduktan sonra, uygulandığı yüzey ile aynı renge boyanabilir.

Vodaseal Leak Fix Kauçuk Kaplama Spreyinin Kullanımı Nasıl?

Fix Sprey Kauçuk Kaplama Şeffaf 396gr 762 012

Vodaseal Leak Fix kauçuk izolasyon spreyinin kullanımı son derece basittir. Herhangi bir profesyonellik gerektirmeden sorunun çözülmesine olanak tanır. Kullanılabildiği yüzey çeşidinin çok olması ise ürünü daha kullanışlı hâle getirir. Bu sprey alüminyum, metal, PVC, ahşap, sıva, tuğla, beton, asfalt, galvaniz metal, astar, fiberglas ve çatı malzemeleri gibi çok sayıda yüzeye uygulanabilir. Sprey kutusu 1 dakika kadar sallandıktan sonra, 15 - 45 cm mesafeden yüzeye püskürtülmelidir. İki kat uygulamak daha etkili sonuç verir. İki kat arasında 15 - 30 dakika kadar beklenmelidir. 15 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda uygulanmalıdır ve 2 saat içinde kürleşir. 24 saat sonra ise tam kurumaya ulaşır. Kullanım sırasında ellerin, vücudun, kıyafetlerin ve çevredeki eşyaların korunması önerilir.

Kauçuk Kaplama Spreyinin Kalitesi ve Dayanıklılığı Nasıl?

Kauçuk kaplama spreyi, Leak Fix markası altında üretilerek satışa sunulmuş bir üründür. Markadan gelen kalitesi sayesinde kullanıcılara güven veren ürün, kullanıldıktan sonra da kaliteli olduğunu fark ettirmeye devam etmektedir. Faydalı ve kaliteli bir ürün olmasının yanı sıra dayanıklılığı ile ön plana çıkmaktadır. Leak Fix sprey kauçuk kaplama, gönül rahatlığıyla satın alınabilir ve uzun süre kullanılabilir. Uzun ömürlü olması sayesinde ekonomik bir kullanılma olanak tanıyan Leak Fix sprey kauçuk kaplama, dayanıklı yapısı ile su sızıntılarını tamamen durdurur. Su geçirmez özelliğini yıllarca korur ve uygulandığı yüzeyde esnek bir kaplama oluşturur. Bununla birlikte sızıntı, çatlama, çökme, soyulma gibi problemlerle karşılaşılması söz konusu değildir. Uygulama sonrası doğal bir görünüm elde edilir. Vodaseal Leak Fix sprey kauçuk kaplama şeffaf yorumları dikkate alındığında, ürünün sağladığı faydalar net bir şekilde görülmektedir. Kalitesi, etkisi, fiyat avantajı, kolay uygulanması ve dayanıklılığı ile kullanıcı memnuniyeti yüksek bir ürün olarak öne çıkar. Kullanıcıların deneyimleri içinse yorumlara göz atmakta fayda vardır.