Topyekünparti 10 Metre Günışığı 100 Ampullü Led Işık Yılbaşı Işığı Nişan Kına Düğün Süsleme 220 Volt Fişli

123,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Topyekünparti 10 Metre Günışığı 100 Ampullü Led Işık Yılbaşı Işığı Nişan Kına Düğün Süsleme 220 Volt Fişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modaba Satıcı Ünvanı: MODABA HEDİYELİK EŞYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622245976000001 Vergi Kimlik Numarası: 6222459760
    Bu ürün Modaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AKSESUARLAR VE SÜSLEMELER GÖNDERİLMEYECEKTİR SADECE IŞIK GÖNDERİLECEKTİR 220 VOLT İLE ÇALIŞIR FİŞLİ MODELDİR VIP KALİTE YILBAŞI AĞACINA ÖZEL 1 ADET 100 LED LAMBALI 10 METRE GÜN IŞIĞI LED KABLO IŞIK ŞEFFAF KABLO İP LED IŞIK DEKORASYON IŞIĞI ULTRA KALİTELİ KABLO RENGİ BEYAZDIR YILBAŞI ÇAM AĞACI IŞIĞI AĞAÇ SÜSLEMESİNDE DOĞUM GÜNLERİNDE VİTRİN VE DEKORASYON AMAÇLI AKLINIZA GELEN HER YERDE KULLANABİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜNDÜR SABİT YAVAŞ HIZLI KARIŞIK ARALIKLI YANMA ÖZELİKLERİ MEVCUTTUR KONTROL PANELİNDEN FONKSİYON DEĞİŞTİRME ÖZELLİĞİ VARDIR LEDLER 1 .KALİTE OLUP ULTRA PARLAK IŞIK VERİR

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 10 metre
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Vk&Vk Llkksjhahha11000111 10 metre 220 volt Fişli 100 Ampullü Gün Işığı LED Nişan Kına Düğün Yılbaşı Süsleme Işığı

VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED ışık, süsleme ve dekorasyona işlerine yönelik üretilir. Pratik bir aydınlatma gereci olan LED, mekânları ve çeşitli objeleri süslemek için tercih edilir. Uzun ve esnek kablosuyla sarmal yapıdaki süslemelere uyum sağlar. Çok sayıda güçlü ampulü olduğu için geniş ortamlarda dekoratif aydınlatma yapmayı mümkün kılar. Ortama loş bir hava katarak yaşam alanlarını güzelleştirir. VK&VK 10 metre gün ışığı LED ışık, yüksek kalitesiyle sorunsuz bir performans sergiler. Ürünün kullanım ömrü oldukça yüksek olur. Uygun fiyatlı olması ise tüm bu özelliklere kolayca ulaşabilmeyi sağlar.

  • Uzunluk: 10 metre
  • Ampul sayısı/rengi: 100 adet/gün ışığı
  • Çalışma Tipi: Fişli ve çok fonksiyonlu

VK&VK 10 Metre Gün Işığı 100 Ampullü LED Işık Özellikleri

VK&VK 10 Metre Gün ışığı 100 Ampullü LED Işık Özellikleri

VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED süsleme ışığı, son derece kullanışlı özellikler taşır. Bu doğrultuda üründen maksimum verim alabilmek mümkün olur. Öne çıkan nitelikleri arasında bağlantı tipi yer alır. Doğrudan prize takılarak çalıştırıldığı için kesintisiz ve zahmetsiz bir kullanım sergiler. Pil değiştirmeye veya şarja gerek duyulmaz. 220 volt normal ev elektriği ile verimli bir şekilde çalışabilir. VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED ışık, çok fonksiyonlu olma özelliğiyle de dikkat çeker. Sabit şekilde uzun süre yanar. Ayrıca yavaş, hızlı ve karışık aralıklı yanma modlarına da sahip olur. Bu çalışma modları, sayesinde parti ve kutlama gibi ortamlarda süs malzemesi olarak kullanılabilir. Şeffaf kabloya sahip olduğu için süsleme yapılan ortamda estetik bir görüntü sergiler.

VK&VK Gün ışığı 100 Ampullü LED Işık Nerelerde Kullanılır?

VK&VK Gün ışığı 100 Ampullü LED Işık Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanı bir hayli geniş olan VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED ışık, farklı dekorasyon fikirleri için elverişli bulunur. Başlıca kullanım alanlarından biri yılbaşı kutlamaları olur. Parti yapılacağı zaman VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED yılbaşı ışığı, tercih edilebilir ve çam ağacına dolanabilir. Yavaş yanıp sönme fonksiyonu çalıştırıldığında parti ortamına uyum sağlar. Doğum günlerini gibi eğlenceler için de mekânları süsler. Ürünün hızlı yanıp sönme fonksiyonu, ortama hareketlilik katar. VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED düğün süslemesi olarak da kullanılabilir. Salonun üst kısmına gerdirilebilir veya nikâh masası etrafına dolanarak takılabilir. Kutlamalar dışında rutin dekorasyonda da tercih edilir. Vitrin ya da perde ışıklandırması olarak değerlendirilir.

VK&VK Gün ışığı 100 Ampullü LED Işık Uzun Ömürlü mü?

VK&VK Gün ışığı 100 Ampullü LED Işık Uzun Ömürlü mü?

VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED ışık, uzun ömürlü bir kullanım sergiler. Kalitesi üst düzey olan bu model, doğru şartlarda kullanıldığında yıllar sonra bile çalışmayı sürdürür. Üründe ultra kaliteli kablo ve 1. sınıf LED ampuller bulunur. Bu özellikler, parçayı uzun süreli kullanıma uygun hâle getirilir. Kalite açısından VK&VK 10 metre 100 ampullü gün ışığı LED ışık yorumları da dikkate alınabilir. Ürünü satın alıp deneyen kullanıcılar, yaşadıkları deneyimleri yorum olarak diğer kullanıcılara aktarır. Bu durum, yorumların gerçek kullanıcı deneyimine dayandığını gösterir. VK&VK LED ışığın yüksek puanlı olması ise alıcıların memnun kalmış olduğunu gösterir. Aydınlatma kullanılmadığı sürece katlanarak kolayca saklanır. Bu LED ışık modelini, Trendyol üzerinden satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.