Vivyan 2 Adet - Sandık Tipi Maxi - Yastık Yorgan Vb. Hurcu 75x40x40 - Leke Tutmaz Kahverengi Çizgili

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vivyan 2 Adet - Sandık Tipi Maxi - Yastık Yorgan Vb. Hurcu 75x40x40 - Leke Tutmaz Kahverengi Çizgili

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 2 Adet - Sandık Tipi Maxi - Yastık Yorgan Vb. Hurcu 75x40x40 - Leke Tutmaz
Geri Bildirim Ver

Vivyan 2 Adet - Sandık Tipi Maxi - Yastık Yorgan Vb. Hurcu 75X40X40 - Leke Tutmaz Kahverengi Çizgili

Yaşamın her alanında düzenleyicilere ihtiyaç duyulur. Pratik kullanıma sahip hurçlar bu düzenleyicilerden biridir. Evinizde fazla yer kaplayan eşyaları hurçlara koyarak yerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcu 75x40x40 - leke tutmaz kahverengi çizgili hurç müşterilerin beğenerek kullandığı bir üründür. Geniş hacmi sayesinde istediğiniz eşyayı içinde muhafaza edebilirsiniz. Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcunu dolap ve baza içinde saklayabilirsiniz. Şık tasarıma sahip bu ürün uzun ömürlüdür. Yüksek kaliteli malzemesi sayesinde uzun süreli kullanımlarda üründe deforme oluşmaz. Kullanım sıklığına bağlı olarak ürünü çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Bu sayede ilk günkü canlılığını korur. Yorganlık hurç modelleri yatak odanızı derli toplu göstermesinin yanı sıra şık bir görünüm de kazandırır.

  • Geniş kullanım alanı
  • Düzenleyici işlev
  • Şık tasarım

Geniş Kullanım Alanına Sahip Yastık-Yorgan Hurcu

Geniş Kullanım Alanına Sahip Yastık-Yorgan Hurcu

Yorgan yastık hurcu yatak odasının düzenli görünmesini sağlar. Misafirleriniz için hazırladığınız yorgan ve yastıkların kirlenmemesi için bu üründe muhafaza edebilirsiniz. Kumaş yapısı sayesinde yastıklarınızı uzun süre sorunsuz şekilde yastık hurcu ürününde muhafaza edebilirsiniz. Sadece yastık ve yorgan değil, kullanmadığınız ve ev içerisinde yer kaplayan istediğiniz eşyayı koyabilirsiniz. Ürün; kışlık, yazlık kıyafetleri, giyilmeyen ayakkabıları ve daha birçok eşyayı içine alabilecek hacme sahiptir. Yorgan yastık hurçları uzunluğu 75 cm, yüksekliği 40 cm ve genişliği 40 cm ölçüsündedir. Küçük boyuttaki yorganları ve yastıkları katlayarak ürün içerisine kolaylıkla koyabilirsiniz. Özellikle misafirler için hazırlanan eşyaları sandık tipi yorgan hurcu modellerinde muhafaza ederek evinizdeki eşya fazlalığının önüne geçebilirsiniz. Ayrıca kullanmadığınız diğer eşyaları da bu ürüne yerleştirerek baza içine ya da dolap üstüne kaldırabilirsiniz.

Şık ve Dekoratif Yastık Yorgan Çizgili Depolayıcı

Şık ve Dekoratif Yastık Yorgan Çizgili Depolayıcı

Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcu 75x40x40 - leke tutmaz kahverengi çizgili TYC00191939854 ürününe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ev yaşamında önemli olan düzenleyici hurç kullanılmayan eşyalar için bir kurtarıcıdır. Kumaş yapısı yıkanmaya müsaittir. Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcu 75x40x40 ebatıyla makineye kolaylıkla girer. Kullanım sıklığına göre çamaşır makinesinde düşük ayarda yıkamanız tavsiye edilir. Yıkama sonrasında kurulma işlemi tamamlandığında tekrar sandık tipine dönüşür. Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi hurç ile evdeki fazlalıkları dekoratif hale getirebilirsiniz. İnce işçilikle dikilen ürünün dikişlerinde açılma ya da yıpranma olmaz. Ürünün kapasitesine göre eşya koyarak uzun süre kullanabilirsiniz. Siz de dekoratif yastık yorgan hurcu ürününe gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Vivyan Sandık Tipi Yorgan Yastık Hurç Fiyatı

Avantajlı Vivyan Sandık Tipi Yorgan Yastık Hurç Fiyatı

Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcu 75x40x40 - leke tutmaz kahverengi çizgili fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyatlandırılmasında kumaş kalitesi, tasarımı ve geniş kullanım alanı etkilidir. Leke tutmayan kaliteli kumaştan üretilir. Nemli bez yardımıyla ürünü silerek de temizliğini yapabilirsiniz. Ürün hakkındaki detaylı bilgileri Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcu 75x40X40 - leke tutmaz kahverengi çizgili kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullananlar Vivyan 2 adet - sandık tipi maxi - yastık yorgan vb. hurcu 75x40x40 - leke tutmaz kahverengi çizgili yorumları ile deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır. Siz de bu değerlendirmeleri okuyarak Trendyol’dan ürüne sahip olabilirsiniz.