Vivas Frida 2 Kırlent Yastık Kılıfı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vivas Frida 2 Kırlent Yastık Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • "Vivas ponponlu kırlent kılıflarıyla evinize rengarenk bir hava katın”. Ürün Ölçüleri: 43 x 43 cm. Mikro petek özel dokuma leke tutmaz kumaştan üretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir. Canlı renklerde dijital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu kalitesini korur. Ürünlerimizde gizli fermuar ve dikiş kullanılmıştır. İç dolgu yastığı fiyata dahil değildir, satın almak için 125001 koduyla arama yapabilirsiniz. Yıkama ve Bakım: 30 derecede hassas yıkama yapılabilir. Ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılamaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir.Ürünlerimizde kullanılan tekstil boyaları OEKO-TEX Standard 100 sertifikasına sahiptir. "Vivas ponponlu kırlent kılıflarıyla evinize rengarenk bir hava katın”. Ürün Ölçüleri: 43 x 43 cm. Mikro petek özel dokuma leke tutmaz kumaştan üretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir. Canlı renklerde dijital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu kalitesini korur. Ürünlerimizde gizli fermuar ve dikiş kullanılmıştır. İç dolgu yastığı fiyata dahil değildir, satın almak için 125001 koduyla arama yapabilirsiniz. Yıkama ve Bakım: 30 derecede hassas yıkama yapılabilir. Ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılamaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir.Ürünlerimizde kullanılan tekstil boyaları OEKO-TEX Standard 100 sertifikasına sahiptir.
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver