Viva Inox 100x140 Mm Dikey Küçük Yaka Kart Poşeti

843,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Viva Inox 100x140 Mm Dikey Küçük Yaka Kart Poşeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERKAKIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ERKA KAĞIT KIRTASİYE İMALAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0360002647000019 Vergi Kimlik Numarası: 3600026470
    Bu ürün ERKAKIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: *Renk: Şeffaf *Ebatlar: 10*14cm *Kaliteli polipropilen malzeme *Kırılmaya ve deformasyona dirençli *Kart ve belgelerinizi olumsuz etmenlerden korur *Isı, ışık, nem ve kimyasallara dirençlidir *Yaka ipi, klips ve iğne kullanımına olanak tanıyan delikli form *Özel güvenlikler ve daha pek çok meslek grubu için kullanışlı *Toplu etkinlik, seminer ve organizasyonlar için ideal *Sağlığa zararlı içerikler barındırmaz Inox 100X140 Mm Dikey Küçük Yaka Kart Poşeti, şeffaf renkte kaliteli ve sağlığa zararlı maddeler içermeyen polipropilen malzemeden üretilmiştir. 10*14 cm ebatlarındaki bu kart poşeti 100’ lü ekonomik ambalajında sizlere sunuluyor. Kırılmaya ve deformasyona dirençli formu, kart, belge ve kimliklerinizi ısı, ışık, nem ve kimyasal etmenlerden korur. Üst kısmındaki delikli yapısı sayesinde yaka ipi, klips ve iğne ile beraber kullanıma olanak tanır. Özel güvenlikler ve daha pek çok meslek grubu için kullanışlı olan bu ürün, toplu etkinlik, seminer ve organizasyonlar için idealdir. Amaç dışı olarak kart ve fotoğraf koleksiyonlarınızı da saklama imkânı sunabilen Inox 100X140 Mm Dikey Küçük Yaka Kart Poşeti ve daha pek çok kaliteli ve fonksiyonel ürünü uygun fiyatlara bulabileceğiniz ofisostim.com, tek tıkla tüm siparişlerinizi kapınıza kadar ulaştırıyor. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADET SATILMAKTADIR. PAKET SATIŞIMIZ BULUNMAMAKTADIR.
Geri Bildirim Ver