1
Pisuvar kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

VitrA Gömme Rezervuar Iç Takım Conta Boşaltma Grubu Contası

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VitrA Gömme Rezervuar Iç Takım Conta Boşaltma Grubu Contası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYASYA YAPI Satıcı Ünvanı: ENGİN AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190464679
    Bu ürün AYASYA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gömme Rezervuar Iç Takım Conta Boşaltma Grubu Contası
Geri Bildirim Ver

VitrA Gömme Rezervuar İç Takım Conta Boşaltma Grubu Contası

VitrA gömme rezervuar iç takım conta boşaltma grubu contası tuvalet ve banyo gibi alanlarda ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Uzun ömürlü yapıya sahip olan bu model, su sızıntısının önlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda rezervuarda butona basılarak suyun boşaltılmasını sağlayan sistemin özel bir parçası olarak kullanılır. Özel tasarım kalitesiyle ön plana çıkan orijinal ürün, suyu kısa sürede keserek boşaltılmasına yardım eder. Klozetin iç kısmından azar azar su akışı meydana geliyorsa bu boşaltma grubu contasını dikkatli bir şekilde çıkararak yenisiyle değiştirebilirsiniz. %100 orijinal ürün, çeşitli güvenlik testlerinden geçirilerek hizmetinize sunulur. Sağlam ve özel yapısı sayesinde uzun süre su kaçırma sorunlarından kurtulmanıza yardım eder. Butona bastığınız an, boşaltma grubundaki contayı havaya kaldırarak suyu kısa sürede rahatlıkla boşaltabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Sızıntı giderici
  • Özel tasarım

Pratik Kullanımıyla VitrA Gömme Rezervuar İç Takım

Pratik Kullanımıyla VitrA Gömme Rezervuar İç Takım

VitrA gömme rezervuar iç takım conta boşaltma grubu contası yorumları, ürünün dayanıklı ve sağlam yapısının yanı sıra pratik kullanım özelliklerini ortaya çıkarır. Rezervuardaki butona basarak boşaltma grubundaki malzemeyi havaya kaldırabilir, suyun kısa sürede boşaldığı görebilirsiniz. Su sızdırma sorununu çözdükten sonra mekanizma yeniden kapanır. İç takım sayesinde akan su kısa sürede kesilir. Flatör grubu suyu doldurup kestiğini görebilirsiniz. Klozetin iç kısmından akan suyun akıntısını kesebilir ve kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Ürünün kalitesi hakkında bilgi alabilmek için müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. VitrA gömme rezervuar iç takım conta boşaltma grubu contası satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Pratik kullanım avantajı sunan bu model sayesinde klozetinizde oluşabilecek sızıntı sorunlarını engelleyebilirsiniz. Böylelikle hem sorunsuz hem de rahat bir kullanıma sahip olabilirsiniz.

Sızıntı Önleyici VitrA Rezervuar Boşaltma Grubu

Sızıntı Önleyici VitrA Rezervuar Boşaltma Grubu

Boşaltma grubu contası, zamanla suya maruz kalan, genişleyen, çeşitli sebeplerle bozulan contanın su kaçırma sorunlarını rahatlıkla önleyebilir. Butona bastığınızda suyu hızlıca boşaltan özel parça, ihtiyaç ve beklentilere cevap verir. VitrA gömme rezervuar contası, su sızdırma problemlerini kısa sürede çözerek zahmetsiz, pratik kullanım avantajı sağlar. Yüksek kaliteli ve dayanıklı yapısı ile uzun süre hasar görmeden kullanılabilir. VitrA gömme rezervuar iç takım conta boşaltma grubu contası kullananlar ürünün yüksek kaliteli yapısını ve ergonomik kullanım özelliklerini fark eder. Çeşitli test aşamasından geçerek hizmetinize sunulan bu profesyonel ürün, teknik malzemeler arasında yer alır. Su sızıntı sorunlarını kısa sürede çözdüğünden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Pratik yapısı sayesinde kendiniz monte edebilirsiniz. Hafif yapısından faydalanarak herhangi bir probleme karşılaşmazsınız. Böylelikle sızıntı sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Gömme Rezervuar İç Takım Conta Boşaltma Grubu Contası Fiyatı

Gömme Rezervuar İç Takım Conta Boşaltma Grubu Contası Fiyatı

VitrA gömme rezervuar boşaltma grubu, yüksek dayanıklı yapı özellikleriyle uzun süre, emniyetli, sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Suyun kısa sürede boşaltılmasını sağlayan özel bir parçadır. Klozetinizin iç ve dış çapını analiz ettikten sonra alabilir, su sızma problemlerini kısa sürede çözebilirsiniz. Bu model, banyo klozetleri için özel olarak dizayn edildiğinden emniyetli, rahat kullanım imkânı sunar. Ek bir güce ihtiyaç duymadan ürünü taşıyabilirsiniz. Böylelikle sorunsuz bir biçimde takma fırsatına sahip olabilirsiniz. VitrA gömme rezervuar iç takım conta boşaltma grubu contası fiyatı avantajlı olduğundan bütçenize uygundur. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Vitra uyumlu tüm klozetlerde kullanabilir, sızıntı ve su kaçırma problemlerini çözebilirsiniz. Bu modelin pratik yapısı sayesinde kendinizi söküp takabilirsiniz. Böylelikle hem kaliteli hem de sorunsuz bir deneyime sahip olabilirsiniz.