5
Rezervuar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu / Şamandıra

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu / Şamandıra

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Başarı Yapı Satıcı Ünvanı: ÜMİT KANAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4950353482
    Bu ürün Başarı Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • vitra gömme rezervuar doldurma grubu / Şamandıra

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Vitra Gömme Rezervuar Şamandıra Doldurma Grubu 426185YP Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Vitra gömme rezervuar doldurma grubu banyo ve tuvaletlerde kullanılan bir su sistemi ürünüdür. Gömme rezervuar duvar içine gizlenen su tankı mekanizmasına verilen isimdir. Bu sistemin kullanıcılara pek çok artısı mevcuttur. Bu artıların başında yer kaplamaması ve şık görüntüsü gelir. Gömme rezervuar grubu ise bu alanda kullanılan mekanizmaya verilen isimdir. Çeşitli parçalardan oluştuğu için grup olarak isimlendirilen bu sistem farklı markalarda farklı tasarımlara sahip olabilir. Vitra gömme rezervuar flatörü sektörün öncülerinden olan Vitra markasının gömme rezervuar sistemlerine uygun olarak tasarlanır. Ürün arızalanan veya kullanıma bağlı olarak yıpranan Vitra marka faktörlerin değişimi için kullanılabilir.

  • Markası: Vitra Gömme Rezervuar Doldurma Grubu
  • Kullanım alanı: Gömme Rezervuar Vitra Gömme Rezervuar Doldurma Grubu
  • Renk: Turuncu- Beyaz Vitra Gömme Rezervuar Doldurma Grubu

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu İçerisinde Neler Var?

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu İçerisinde Neler Var?

Vitra 3-6 lt gömme rezervuar doldurma grubu su sisteminin doğru şekilde çalışmasını sağlayan çeşitli ürünlerden oluşur. Bu ürüneler bir arada flatör de denir. Vitra gömme rezervuar doldurma grubu birbiri ile bağlantılı bir valf, kaldıraç ve şamandıradan oluşur. Bu üç parça uyum içerisinde çalışarak rezervuarın istenilen miktarda su ile dolmasını ve boşaltılmasını sağlar. Sistem içerisinde yer alan valf rezervuar içerisinde dolu suyun akışını kontrol eder. Şamandıra ise su seviyesine uygun olarak yükselip alçalarak valfi harekete geçirir. Şamandıra su seviyesi düştükçe aşağı iner ve valfi tetikleyerek rezervuarın su ile dolmasını sağlar. Su seviyesi yükselirken de şamandıra yukarı çıkar ve valfin su akışını kesmesini sağlar. Kaldıraç ise bu valf ve şamandıra arasındaki bağlantıyı sağlayarak su akışının kontrol edilebilmesine yardımcı olur.

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu Hangi Rezervuarlara Uygundur?

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu Hangi Rezervuarlara Uygundur?

Vitra gömme rezervuar doldurma grubu şamandıra 1/2, Vitra markasının kendi üretimi olan tüm gömme rezervuar sistemleri ile uyumludur. Markanın pek çok farklı gömme rezervuar çeşidi bulunur. Bu rezervuarlar çoğunlukla klozetler için geliştirilmekle birlikte helataşı olarak da adlandırılan alaturka tuvaletler için olan versiyonları da mevcuttur. Ayrıca klozetlerin asma veya duvara tam dayalı yapıda olmalarına göre de rezervuar yapısı değişiklik gösterebilir. Vitra gömme rezervuar doldurma grubu saymış olduğumuz tüm bu sistemlerde kullanıma uygundur. Yine de ürünü satın almadan önce satıcı ile iletişim kurarak sahip olduğunuz ürün modeli ile flatörün uyumluluğu hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz. Ürünü sahip olduğunuz gömme rezervuar sisteminin flatör grubunun tamamının yada yalnızca bir parçasının arızalandığı durumlarda kullanabilirsiniz. Ürün orijinal olduğu için sahip olduğunuz rezervuar sitemine zarar vermez.

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu Kaliteli mi?

VitrA Gömme Rezervuar Doldurma Grubu Kaliteli mi?

Vitra gömme rezervuar doldurma grubu üretilirken kalite ve dayanıklılık ön planda tutulur. Ürün yapımında kullanılan malzemeler, kullanım bağlı olabilecek darbelere, nem ve sıvı temasına karşı dayanıklıdır. Bu sayede Vitra gömme rezervuar doldurma grubu doğru şekilde kullanıldığı takdirde uzun yıllar değişime ihtiyaç duymaz. Kullanıcılara Vitra gömme rezervuar doldurma grubu ile birlikte 1 adet montaj kılavuzu da gönderilir. Ürün yanında gönderilen bu kılavuzda ürün montajı ayrıntılı bir şekilde anlatılır. Kullanıcılar montaj kılavuzu sayesinde ürünü rahatlıkla monte edebilirsiniz. Montaj aşamasında zorluk yaşayanlar gömme rezervuar sistemleri alanında uzman bir kişiden yardım alarak da ürün montajını tamamlayabilirler. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Vitra gömme rezervuar doldurma grubu yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ile ilgili kullanıcı görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Vitra gömme rezervuar doldurma grubu ürününü güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.