10
Pekmez kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez 250ml

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitma Doğal Gıda Satıcı Ünvanı: VİTMA GIDA DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925092409100001 Vergi Kimlik Numarası: 9250924091
    Bu ürün Vitma Doğal Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah üzümlerin sularının sıkılıp, düşük ısıda vakum altında kaynatılması yani fazla suyun uçurulması ile elde edilen özüdür. Yüksek ısılarda açıkta katnatılan pekmezlerde HMF dediğimiz zararlı kanserojen maddeler oluştuğu için en doğrusu ve sağlıklı olanı vakum altında fazla suyun uçurulması ile elde edilen pekmez-özlerdir.
  • Güneş görmeyen serin yerde muhafaza edilmesi gerekir. Doğal meyve özü olduğu için buzdolabında katılaşır.
  • İçindekiler: %100 siyah üzüm.
  • Raf ömrü imal tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • Net: 350 gr
Geri Bildirim Ver

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez

Karaciğerin temizlenmesine yardımcı olan Vitma soğuk sıkım pekmez özenle hazırlanır. İçerdiği mineraller ile hem annelerin hem de bebeklerin sağlığı için üzüm pekmezi önerilir. Özellikle regl sancısı çeken kişilerin sancılarını azaltmaya yardımcı olur. Temiz içerikli kaliteli bir siyah üzüm pekmezi Vitma siyah üzüm özü ile hazırlanarak üretilmektedir.

 
  • Siyah üzüm özü içeriği
  • Doğal
  • Soğuk sıkım

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez Özellikleri

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez Özellikleri

Siyah üzüm özüyle hazırlanan Vitma’nın pekmezleri doğaldır. Siyah üzümlerden elde edilen pekmez, üzümlerin sularının sıkılmasıyla elde edilir. Sıkılan sular daha sonraki süreçte kaynatılır ve belirli hazırlıklarla pekmez formuna getirilir. İçerisinde %100 siyah üzüm bulunur. Ambalaj ağırlığı 350 gr iken, etiketlendirme karşılığı 250 ml’e denk gelir. Üretildiği tarihten itibaren bir yıla kadar raf ömrü bulunur. Üzümler Ürgüp ve Şiraz bölgesine aittir. Doğal siyah üzümlerin sıkılması ile elde edilen su maksimum 40-45 °C’de belirli prosedürlerle kaynatılır. Yüksek ısılarda yapılan kaynatma işlemlerinde zararlı kanserojen maddelerin oluşması tehlikesi nedeniyle üzüm suyunun kaynatma işlemi düşük ısılarda yapılır. Kaynatma işlemi sonunda üzümlerin özleri elde edilir. Böylece üzümde bulunan doğal şekerler yüksek ısıdan uzak tutularak formu korunur. İşlem sonunda sağlıklı ve doğru adımlarla yapılmış bir pekmez ortaya çıkar. Bileşeninde kalsiyum, demir, magnezyum gibi faydalı mineraller bulunur. Hazır olan pekmez 250 ml şişelerde paketlenir. Elde edilen ambalajların serin bir yerde, güneş görmeden muhafaza edilmesi önerilir.

 

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez Kullanımı

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez Kullanımı

Düşük ısılarda kaynatılan siyah üzüm suyu sonunda özü oluşur. Bu özden pekmez elde edilir. İçerdiği faydalı bileşenlerle pekmez beden sağlığını korumaya yardımcı olur. Vakum yöntemiyle elde edilen Vitma’nın pekmezinde kalsiyumdan magnezyuma kadar pek çok faydalı mineraller bulunur. Özellikle 6 aylıktan itibaren bebeklerin gelişimi için günde bir çay kaşığı olacak şekilde takviye gıda olarak kullanabilirsiniz. Bebeğiniz 8 aylık olduğunda günde bir tatlı kaşığı olacak ölçeğe geçebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için doktora danışmanız tavsiye edilir. Ürgüp ve Şiraz yöresinin doğal siyah üzümlerinden elde edilen pekmezi sulandırarak şerbet olarak tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra pekmezi kuru ve serin bir yerde saklamanız önerilir. Güneş görmeyen bir alanda muhafaza edilmesi önerilen pekmezi buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ürünün konforu ve kullanımı hakkında daha detaylı bilgiye Vitma siyah üzüm özü yorumları ve değerlendirmeleri ile kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

 

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez Fiyatı ve Yorumları

Vitma Siyah Üzüm Özü Soğuk Sıkım Pekmez Fiyatı ve Yorumları

Doğal siyah üzümden elde edilen ürünü sağlığınız için kullanabilir veya yemeklerin yanına şerbet ikramı olarak bırakabilirsiniz. Ürgüp ve Şiraz yöresinin siyah üzümlerinden elde edilen pekmez içerisinde herhangi bir kimyasal koruyucu bulunmaz. Vitma’nın ürettiği pekmez siyah üzümden elde edilir. Pekmez %100 siyah üzüm içeren doğal bir üründür. İçeriğinde kalsiyum, demir ve magnezyum gibi sağlık için faydalı mineraller bulunur. İçerdiği doğal bileşenler nedeniyle buzdolabınızın düşük ısılarında katılaşma ihtimali yaşamanız halinde pekmezi serin ve güneşten uzak başka bir yere alabilirsiniz. Üretimi ile birlikte bir yıllık raf ömrü bulunan pekmezi regl sancısı yaşayan kadınlar tüketebilir. Ayrıca karaciğer yenilenmesi için dileyenler pekmezden günlük belirli ölçeklerde tüketebilir. Vakum yöntemiyle üretilen pekmez doğal olduğu kadar sağlıklıdır. Pekmezi sağlığınız için tüketmeye özen gösterebilirsiniz. Ayrıca Vitma siyah üzüm özü fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer alır. Ürün yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.