2
Pekmez kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez 100ml

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitma Doğal Gıda Satıcı Ünvanı: VİTMA GIDA DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925092409100001 Vergi Kimlik Numarası: 9250924091
    Bu ürün Vitma Doğal Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizlerin isteği üzerine
  • karadutdan soğuk pres metoduyla elde edilen özünü internet sitemize ekledik. Karadut bol miktarda c vitamini içeren, antioksidan özelliği bulunan ve minerallerce zengin bir besindir. Meyve suyu gibi sulandırarak veya yiyeceklere de katabilirsiniz.
  • güneş görmeyen serin yerde muhafaza edilmesi gerekir. Doğal meyve özü olduğu için buzdolabında katılaşır.
  • içindekiler: %100 karadut
  • raf ömrü serin ve rutubetsiz yerde imal tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • net: 100 ml
Geri Bildirim Ver

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez

Karadut, birçok vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir. Bakır, demir, magnezyum, çinko gibi birçok özelliği yüksek olması sebebiyle son derece sağlıklı ve şifalı bir özdür. Soğuk pres metodu ile elde edilir. Nezle, grip ve öksürük gibi hastalıklarla mücadele eder. Bu bakımdan her yaşta insan için uygun bir üründür. Bol miktarda C vitamini içerir. Meyve suyu şeklinde sulandırılarak veya yemeklere katılarak tüketilir. İçerisinde 100 ml karadut özü mevcuttur. Vitma karadut özü soğuk pres pekmez, cilt hücrelerini yenilerken düzenli kullanımda bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Yiyecek olarak da tüketilmesi uygundur. Alternatif olarak tatlı yapımında kullanılır. İyi bir tatlandırıcıdır. Siz de her yeni güne daha dinamik ve zinde uyanıp sağlık sorunlarınızı aza indirgemek istiyorsanız soğuk pres pekmez seçeneğini kullanabilirsiniz.

  • 100 ml
  • Doğal içerik
  • Meyve özütü

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez Özellikleri

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez Özellikleri

Lezzetli içeriğe sahip bu besin, vücutta biriken toksinleri atmaya ve bağışıklığınızı korumaya yardımcı olur. Gün boyu tüketilebilir. Böylece hastalıklara ve dış etkenlere karşı daha duyarlı olmanıza fayda sağlar. Karadut özütü tüketmeniz halinde yorgunluğunuz hafifler. Bu sayede daha enerjik hissedersiniz. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığınızı güvence altına alır. Tamamen doğaldır. Bitkisel özlerden oluşur. İçinde herhangi bir katkı maddesi barındırmaz. Etkileri saymakla bitmeyen karadut, alternatif tıp alanında da oldukça fazla tüketilir. Karadut özü soğuk pres pekmez kullanmanız halinde enerji seviyeniz yükselerek daha genç ve dinamik hissedersiniz. Son derece cazip fiyatı ile aile bütçenizi de zorlamaz. Siz de benzer rahatsızlıklardan şikayetçi iseniz ya da sağlığınızı korumak isterseniz karadut özünü güvenle tercih edebilirsiniz. Bu lezzeti yiyeceklerinizle birlikte tüketebilirsiniz. Böylece sağlıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez Avantajları

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez Avantajları

Özenle yetiştirilip kurutularak hazırlanan karadut özü, Vitma sayesinde evinize kadar gelir. Bu seçenek, oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Enerjik hissetmenizi sağlar. Sağlıklı bir vücut için kullanmanız önerilir. Alerjik reaksiyon göstermez. Sağlık sorunlarını uzun vadede yok etmede etkilidir. Gün içinde rahatlıkla 2 ya da 3 kez kullanabileceğiniz bir üründür. Tamamen zengin içerikli ve doğal bir ürün olduğu için müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bitkisel çayların başında gelir. Kolay kullanılır olması ve doğal içeriği sağlığınızı güvence altına alır. Vitma karadut özü soğuk pres pekmez yorumlarına baktığınız zaman müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir bitkisel özden beklenen maksimum performansı göstererek bünyenizle uyum sağlarken sağlık değerlerini de yükseltir. Size daha kaliteli bir yaşam vadeder. Cazip fiyat avantajı ile farklı bütçelere uyum sağlar. Ürüne bir şans vererek siz de kendinizdeki değişimleri gözlemleyebilirsiniz.

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez Fiyatı

Vitma Karadut Özü Soğuk Pres Pekmez Fiyatı

Bitkisel özlerin içeriğinde bulunan doğal bitkiler, aminoasitler, mineral ve vitaminler vücut yapısını düzeltirken ciltte bulunan sorunların da giderilmesine yardımcı olur. Karadut, cilde iyi gelerek hücre yenileyici özelliğe sahiptir. Karadut pekmezi ile buluşan vücut daha sağlıklı ve genç bir yapıda olur. Birçok bitkisel yapıyı içinde barındırmasına rağmen fiyatı da oldukça caziptir. Fiyat uygunluğu sayesinde de satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Kolay kullanılabilir oluşu zaman tasarrufu bakımından son derece önemlidir. Eğer sağlıklı bir vücuda kavuşmak istiyorsanız başvuracağınız ürünlerdendir. Vitma karadut özü soğuk pres pekmez fiyatlarına bakıldığında performans ürünü olduğu görülür. Sağlıklı bir ortamda üretilir. Müşterilerin memnun kaldığı yüksek performansa sahip, sağlıklı bir üründür. Daha fazlası için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.