Vitma Elma Suyu Konsantresi 250ml

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitma Elma Suyu Konsantresi 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitma Doğal Gıda Satıcı Ünvanı: VİTMA GIDA DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925092409100001 Vergi Kimlik Numarası: 9250924091
    Bu ürün Vitma Doğal Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizlerin isteği üzerine organik elma suyu konsantremizi sitemize ekledik. Ülkemizde en bol yetişen meyvelerden biri olan elmalarımızın bölgemizde yetişen, kimyasala maruz kalmamış organik olanlarını mevsiminde sizler için topladık. Düşük ısıda vakum altında çalışan
  • elmanın besin ögelerine zarar vermeden sadece suyunu uçuran evaporatör dediğimiz özel kazanlarımızda ısıya maruz bırakmadan düşük ısıda(50-55 C de) suyunu uçurarak elma suyu konsantremizi elde ettik. Yoğunlaştırılmış elma olan
  • yani elmadan gelen vitamin,mineral,antioksidan besin ögelerini yoğun bir şeklide içeren elma suyu konstremiz elde ettiğimiz elmanın çeşidine göre farklı tonlarda olabilmektedir.Bir tatlı kaşığı elma suyu konsantresi yaklaşık bir elmanın besin ögelerini barındırmaktadır.
  • Günümüzde artık zararlı bilinen rafine beyaz şekeri artık evinizde hiç kullanmayabilirsiniz işte onun yerine sağlıklı alternatif olarak çıkardığımız bu ürünümüzü
  • sadece bebeğinize, çocuklarınıza hazırladığınız yiyeceklerde değil aile boyu kullanabilirsiniz. Elma suyu konsantremizi
  • şeker ve şeker türevlerini azaltıp kullanımını sürekli yok etmeye çalıştığımız günümüzde şeker yerine alternatif olarak besleyici bir gıda olarak kullanmanız için ürettik.
  • Elma suyu konsantremizi şeker ekleyeceğiniz muhallebi,kek,pankek,sütlaç,muhallebi vb.ne aynı ölçüde hatta daha da azaltarak kullanabilirsiniz.Çayınıza, kahvenize
  • reçelinizi, marmaletınızı yaparken de yani pişirerek yapacağınız yiyeceklerde de kullanabilirsiniz.
  • Miniklerde ek gıdaya başlangıçta ilk yer verdiğimiz meyve elma olduğu için
  • elma suyu konsantremizi elma,elma suyu vermeye başladığınız aydan itibaren mama, muhallebi vb. yiyeceklere ekleyerek de verebilirsiniz. Afiyet bal olsun.
  • İçindekiler: Elma
  • Örnek Tarif: Reçel yaparken 1kg meyve için yarım su bardağı elma suyu konsantremizden ekleyerek nefis, şeker ilavesiz reçeller hazırlayabilirsiniz.
  • Gluten içermez.
  • Güneş almayan serin yerde muhafaza edilmesi gerekir.
  • Raf ömrü kendi vakumlu ambalajında kapağı açılmadan 1 yıldır. Açıldıktan sonra serin yerde buzdolabında saklarayak 6 ay kullanabilirsiniz.
  • Net: 350g
Geri Bildirim Ver

Vitma Elma Suyu Konsantresi Ürünleri Trendyol'da!

Şeker yerine besinleri tatlandırma amacıyla kullanılabilecek pek çok sağlıklı alternatif mevcuttur. Vitma elma suyu konsantresi de bunlardan biridir. İleri yaşlarda diyabete ve erken dönemde obezite gibi şikâyetlere neden olan şekeri hayatınızdan çıkarmak için bu üründen faydalanabilirsiniz. Vitma elma suyu konsantresi hem lezzetli hem de sağlıklı olmayı başarır. Ürünün bu özelliği, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Doğal yöntemlerle imal edilen konsantre, kimyasal maddeler ve koruyucular içermez. Böylelikle ürün, sağlığa zararlı etki göstermez. Söz konusu elma suyu konsantresi, meyvelerin düşük ısıya maruz bırakılıp yanmadan özünün çıkarılmasıyla elde edilir. İşlemi ev ortamında gerçekleştirmek son derece zordur. Elma suyu konsantresi, titiz bir mühendislikle pratik kullanım için imal edilir. Konsantrenin üretiminde birinci sınıf meyvelerden yararlanılmıştır.

  • Net ağırlık: 350 gram
  • Üretim türü: Soğuk sıkım
  • İlave şeker içermez.

Vitma Elma Suyu Konsantresinin Özellikleri Nelerdir?

Vitma Elma Suyu Konsantresinin Özellikleri Nelerdir?

Vitma elma suyu konsantresi, pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri, ilave şeker içermemesidir. Böylelikle Vitma elma suyu konsantresi, sağlıklı bir malzeme olmayı başarır. Söz konusu üründe kullanılan meyveler, 50-55 gibi düşük dereceli fırınlarda ısıtılmıştır. Bu sayede elmalar yanmaz ve işlem sırasında besin değerlerini korur. Sonrasında meyvelerin suyu, evaporatör kazanlarında uçurulur ve konsantre elde edilir. Gıdanın üretim aşamalarında koruyucu, solüsyon veya katkı maddeleri gibi kimyasallara yer verilmez. Böylece Vitma elma suyu konsantresi tamamen doğal şekilde sofralarınıza ulaşır. Bu ürün sayesinde evinizde toz şeker kullanımını büyük oranda azaltabilir, dilerseniz tümden kesebilirsiniz. Elma konsantresi; her türlü yiyecek, içecek ve tatlı yapımında yer verebileceğiniz bir sıvıdır. Ürün, bu özelliğiyle kullanıcılardan tam puan almayı başarır.

Vitma Elma Suyu Konsantresi Kullanışlı mıdır?

Vitma elma suyu konsantresi, son derece kullanışlı bir üründür. Söz konusu sıvı, toz şekere çok daha sağlıklı bir alternatif olarak kullanılır. Elma suyu konsantresi, hazırlanan yiyeceklere doğal yoldan lezzet katmayı başarır. Dilerseniz ürünü kek, pasta, kurabiye veya muhallebi gibi tarifleri tatlandırmak için kullanabilirsiniz. Ancak sıvıyı pişirme aşamasından önce eklemeniz gerekir. 1 ölçü toz şeker yerine bunun yarısı kadar Vitma elma suyu konsantresi kullanmanız yeterlidir. Örneğin reçel yapımı sırasında yarım su bardağı Vitma konsantreden ekleyerek sağlıklı bir tarife imza atabilirsiniz. Elma suyu konsantresine ev yapımı bebek mamalarında da yer verilmesi mümkündür. Böylece besleyici ve bir o kadar da sağlıklı bir gıda oluşturabilirsiniz. Vitma elma suyu konsantresi, çay veya kahvelerde kullanılan şekerin yerini de alabilecek niteliktedir.

Vitma Elma Suyu Konsantresi Kaliteli midir?

Vitma elma suyu konsantresi, kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan bir üründür. Sıvının üretiminde kullanılan özel makineler, birinci sınıftır. Ayrıca ürün, lezzetli ve taze meyvelerden imal edilmiştir. Bu sayede Vitma elma suyu konsantresi, hoş bir aromaya sahiptir. Ürünün raf ömrü de oldukça uzundur. Özel vakumlu kapağını hiç açmadan elma suyu konsantresini 1 yıl boyunca muhafaza etmek mümkündür. Fakat ürünün ağzı açılırsa bu süre doğal olarak azalır. İçeriğinde koruyucu ve kimyasal katkı maddesi bulunmayan elma suyu konsantresi, kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmelidir. Bahsedilen ürün, doğru koşullarda saklandığı takdirde 6 aya kadar tazeliğini korumayı başarır. Dilerseniz Vitma elma suyu konsantresi yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede ürünü daha önce kullanmış olan kişilerin tecrübelerinden yararlanmanız mümkün olur. Ardından siz de hem yetişkin hem de çocuklar için rahatlıkla kullanılabilecek olan elma konsantresini Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.