Vitapure Hidrojenli Su Matarası

1.020 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.044 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL

Ürün Bilgileri

Vitapure Hidrojenli Su Matarası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renuzu Satıcı Ünvanı: RENUZU KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734059692300019 Vergi Kimlik Numarası: 7340596923
    Bu ürün Renuzu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VITAPURE HİDROJENLİ SU MATARASI Hidrojenli Su Ile Daha Zinde Daha Sağlıklı.. G.Kore 'Den Ithal Edilmiştir. Hastalıkların Kaynağı Serbest Oksijen Radikalleri. İnsanların Muzdarip Olduğu 36,000 Hastalığın %90'Inı Serbest Oksijen Radikalleri Oluşturmaktadır (Kaynak: Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi) Serbest Oksijen Radikalleri?: Soluduğumuz Oksijeni Kullanan Enerji Üretim Süreci Boyunca Oluşturulan Oksijen Tabakasıdır. Bulaşıcı Hastalıkların Tedavi Edildiği Dünya Üzerindeki 4 Mucizevi Su Kaynağının Ortak Özelliği Hepsinin Hidrojen Açısından Zengin Su Olmasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite >550 ml
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vitapure 004 Hidrojenli Su Matarası

"

Hidrojenli su, insan vücuduna sağladığı faydalarla bilinir. John Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan araştırmalara göre 36.000 hastalığın %90’ı, serbest oksijen radikalleri tarafından oluşur. Hidrojen açısından zengin suları tercih ederek çeşitli hastalıkların önüne geçebilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası, beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Yenilikçi teknolojiyle geliştirilen ürün, insan vücudu için faydalı sonuçlar doğurur. İçtiğiniz suyun hidrojen miktarını artırarak hastalıklara karşı koruma kazanmanıza katkı sunar. Böylece günün her saatinde zinde ve enerjik kalmanıza yardımcı olur. Ergonomik yapıya sahip olan ürün evde, iş yerinde ve seyahatte kolayca taşınabilir. Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarasını tercih ederek vücut sağlığınızı uzun süre koruyabilirsiniz.

  • Kapsül içerisinde hidrojen, koenzim Q10, C ve E vitamini mevcuttur.
  • BPA içermez.
  • Tritan gövdeye sahiptir.

Vitapure Beyaz Hidrojenli Su Matarası 650 Ml Kapasitesi Nasıl?

Vitapure hidrojenli su matarası, geniş iç hacmi ve kaliteli yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Yaklaşık 650 ml hacme sahip olan ürün, vücudun su ihtiyacının bir kısmını karşılar. Gün içerisinde matarayı birkaç kez doldurabilir, sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Hidrojen, güçlü antioksidanlardan biridir. Vücuttaki serbest radikalleri ortadan kaldırarak çeşitli hastalıkların ortaya çıkmasını önleyebilir. Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası, kötü reaktif oksijen miktarını azaltır. İnsan sağlığına fayda sunan ürün, kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşır. Özel olarak geliştirilen mataranın içerisinde kapsül bulunur. Bu kapsülde hidrojen, koenzim Q10, C ve E vitamini yer alır. Matara içerisine konulan su, kapsüldeki içeriklerle birleşir. Yaklaşık 1 saat sonra mataradaki suyu güvenle tüketebilirsiniz. Kullanım miktarına bağlı olarak mataradaki kapsülü 90 günde bir değiştirmeniz önerilir.

Vitapure Beyaz Hidrojenli Su Matarası 650 Ml Materyali Nasıl?

Vitapure plastik hidrojenli su matarası, markanın yenilikçi teknolojiye sahip tesislerinde özel olarak üretilir. Her bir özelliği, kullanıcı memnuniyetini üst seviyelerde tutacak şekilde tasarlanır. Dış ortamlardan gelebilecek darbelere karşı koruma sağlar. Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası, tritan gövdeye sahiptir. BPA ve çevresel hormon içermez. Koku yapmayan özel gövde, insan sağlığı için fayda sağlar. Kapağı ve filtreyi çıkararak matarayı kolayca temizleyebilirsiniz. Ayrılabilen filtre, paslanmaz çelikten üretilir. Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik kullanım imkânına da sahiptir. Özel olarak geliştirilen gövde tasarımı, araçlardaki bardak tutma yerlerine uygundur. Bu sayede ürünü evde, seyahatte, sporda ya da araçta güvenle kullanabilirsiniz. Vücudun su ihtiyacını her yerde karşılayabilir, pek çok hastalıktan korunabilirsiniz.

Vitapure Beyaz Hidrojenli Su Matarası 650 Ml Kullanışlı mı?

Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası, kullanışlı yapısıyla beklentilerin fazlasını karşılar. Özel olarak geliştirilen gövdenin bir kısmı silikon malzemeyle kaplıdır. Tutuş kuvvetini artıran silikon, mataranın kayıp düşmesini engeller. Tüketim sürecini kolaylaştırarak ergonomik kullanımı destekler. Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası, güvenli kapak tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Basınçlı emniyet halkası sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Düğmeye bir kez bastığınızda kapak otomatik olarak kalkar. Bu sayede hem pratik hem de hijyenik tüketim imkânı verir. Ürünü gönül rahatlığıyla tercih ederek serbest radikallerin yarattığı hastalıklardan korunabilirsiniz. Vitapure hidrojenli 650 ml beyaz su matarası yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.

"