Vitaly Gurme Un Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G Çocuk Bebek Ek Gıda

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitaly Gurme Un Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G Çocuk Bebek Ek Gıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİTALY GURME Satıcı Ünvanı: MERVE NUR ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1752477454600001 Vergi Kimlik Numarası: 2310897432
    Bu ürün VİTALY GURME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taş Değirmenden Doğal enfes lezzetler,* İçindekiler
  • %100 Tam Pirinç Unu* Güneşe maruz bırakmadan serin ve kuru ortamda bekletiniz.*Net:500gr

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 + ml
Geri Bildirim Ver

Vitaly Gurme Un Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G

Ek gıda döneminde çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde gelişimine devam edebilmesi için onların yapısına uygun yiyecekler tercih etmeniz mantıklı olabilir. Vitaly Gurme un doğal bebek pirinç unu 500 g mama ve muhallebi yapımında kullanıma uygundur. Belirli miktarda eklenen un sayesinde siz de ideal kıvamlı mamaları pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kraft ambalaj içerisinde bulunan ürünü gittiğiniz her yere yanınızda götürebilir ve yiyeceğin faydalarından yararlanabilirsiniz. Çevre dostu kraft ambalaj içerisinde size sunulan bu ürün, aynı zamanda lezzetli tadı sebebiyle de sık sık tercih edilir. 500 gram miktarında pirinç unu bulunan ürünü uzun süre rahat bir şekilde bitme endişesi olmadan kullanabilirsiniz. Siz de bebeğinize ek gıda döneminde ona yardımcı olmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Doğal üretim
  • Bebek kullanımına uygun
  • Mama pirinç unu

Bebek İçin Vitaly Gurme Doğal Bebek Pirinç Unu Özellikleri

Bebek İçin Vitaly Gurme Doğal Bebek Pirinç Unu Özellikleri

Ek gıda döneminde bebeğinizin özel ihtiyaçlarına ve sindirim sistemine uygun yiyecekler ile beslenmelerine özen göstermeniz uygun olabilir. Doğal pirinç unu bebeğinizin sağlığını olumlu şekilde etkileyebilecek bir üründür. Karnının doymasını sağlayacak mamalar ve muhallebiler hazırlayarak çocuğunuzun huzurlu ve rahat bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu pirinç unu kıvam verici özelliği fazla olan bir üründür. Bu sayede az miktar unla bile ideal kıvamlı mamalar hazırlayabilirsiniz. 500 gram ürün bulunan paketi uzun süre bitme endişesi olmadan kullanabilirsiniz. Pirinç unu doyurucu olmasının yanında aynı zamanda besleyici pek çok özelliğe de sahiptir ve çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde gelişim gösterebilmesi için de oldukça önemli bir yiyecektir. Doğal şekilde üretilen pirinç ununu gönül rahatlığıyla kullanabilir ve bebeğinizin ek gıda döneminde gelişimini destekleyebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G Fiyatı

Ek gıda döneminde bebeğinizin hoşuna giden ve aynı zamanda besleyici özelliklere sahip olan bir yiyecek bulmak zor olabilir. Vitaly Gurme doğal üretim pirinç unu sayesinde siz de hem bebeğinizin hem de sizin hoşunuza gidecek bu ürünü kullanabilirsiniz. Lezzetli tadı ve besleyici, faydalı içeriği ile pirinç unu ile çeşitli muhallebiler hazırlayabilirsiniz. Vitaly Gurme un doğal bebek pirinç unu 500 g fiyat belirlemesi sırasında ürünün çocuğunuza sağladığı tüm faydalar göz önünde bulundurulur. Kullanım sırasında size pratiklik sağlayan ve ideal kıvamı kolay bir şekilde elde etmenizi sağlayan bu avantajlı ürünün faydaları düşünüldüğünde fiyatının oldukça uygun olduğu görülebilir. Bütçe dostu fiyatlar ile siz de bebeğinizin doğal içerikli pirinç unu mamaları ile beslenmesini ve vücudunun sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlayabilir, bütçenize uygun fiyatı sayesinde satın alabilirsiniz.

Pratik Un Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G Kullanımı

Pratik Un Doğal Bebek Pirinç Unu 500 G Kullanımı

Un doğal bebek pirinç unu 500 g paket içerisinde size sunulur. 500 gram ürünü uzun bir süre kullanabilir ve günün her saati lezzetli mamalar hazırlayabilirsiniz. İdeal kıvamda, doyurucu muhallebiler yapmanıza olanak sağlayan bu ürünü pek çok farklı materyal ile birlikte kullanarak çeşitli aromalara sahip mamalar hazırlayabilirsiniz. Doğal üretim ile bebeğinizin gelişimi için özel olarak tasarlanan pirinç unu çevre dostu kraft ambalaj içerisindedir. Kraft ambalaj içerisinde gönül rahatlığı ile uzun süre saklayabileceğiniz bu ürünün direkt olarak güneş almayan bir yerde muhafaza edilmesi sağlık açısından uygundur. %100 tam pirinç unu olan ürün sindirim sistemi üzerinde zorlanmalara sebep olmaz ve bebeğinizin yemek sonrasında rahat etmesini sağlar. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Vitaly Gurme un doğal bebek pirinç unu 500 g yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de avantajlı özelliklere sahip bu faydalı ve besleyici ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.