4
Margarin kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

vita Susuz Margarin 5 Litre Teneke Kutu

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vita Susuz Margarin 5 Litre Teneke Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATADUKKAN'S Satıcı Ünvanı: MUSTAFA TOKYAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490085024
    Bu ürün ATADUKKAN'S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Trans yağ içermez a ve d vitamini içerir tereyağı aroması içerir tuz eklenmemiştir. Vita bitkisel margarin Türkiye'deki margarin sektörünün ilk temsilcisi olan efsanevi marka vita, tüketicilerine en kaliteli ürünleri sunmak amacıyla tüm doğallığı ve genişlemiş yelpazesi ile evlerimize geri döndü. 50 yılı aşkın tecrübe ve son teknolojinin, doğanın sunduğu lezzetler ile harmanlandığı bu tatlara yeniden aşık olacak, vita yağlarını tekrardan mutfağınızın başköşesinde ağırlamak isteyeceksiniz.Doğanın sunduğu güzellikleri tüm kalite, lezzet ve değerlerini koruyarak sofranıza getirmek için hazırız.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Margarin
Geri Bildirim Ver

Vita Susuz Margarin 5 Litre Teneke Kutu

Yağlar, yemek pişirirken kullandığınız ürünler arasında oldukça önemli bir yer tutar. Yemeklere aroma veren ve daha kolay pişmesini sağlayan bu malzemeler, farklı çeşitleri ve lezzetleri ile tercih edilebilir. Pişireceğiniz yemeğe ve tarife göre Vita susuz margarin lezzetini güvenle tercih edebilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen bitkisel kaynaklı bu ürün, tereyağı aromasına sahiptir. Özellikle hamur işlerinde kullanılan Vita susuz margarin 5 Litre teneke kutu ürünü ise aroması ile öne çıkar. Margarin olarak üretilmesinin aksine tereyağ aromasını verir. Hamur işi yiyeceklerinin daha geç bayatlamasını ve dayanıklı olmasını sağlayarak lezzetini korur. Hamura şekil vermeyi kolaylaştıran ürün sayesinde farklı şekillerde yapabileceğiniz kurabiyeleriniz için ideal bir tercih halini alır. Ürün, imalatında trans yağ kullanılmaması ile de öne çıkar.

  • Hamur işi yiyeceklere uygun
  • Trans yağ bulunmaz
  • D vitamini

Enfes Yemek Tarifleri İçin Vita Teneke Kutu Margarin

Enfes Yemek Tarifleri İçin Vita Teneke Kutu Margarin

Yağ üretiminde deneyimli olan Vita, ürettiği margarin ile birçok yemeğin hazırlanmasında tercih edilir. Üretiminde su bulunmaması ve tereyağ aromasına sahip olması ile bilinir. Trans yağ katılmadan üretilen Vita susuz teneke kutu margarin 5 litre, restoran, cafe ve işyerleri gibi çok miktarda yemek pişen yerlerde tercih edilir. Evlerde de kullanılan ürün, geleneksel tasarımı olan teneke kutu içerisinde satışa sunulur. Her kullanımında tereyağ aromasını yemeklere sunan ürün, hamurun yoğunluğunu ve dayanıklılığını artırır. Poğaça, açma gibi mayalanan ve özellikle yoğrulması gereken hamurların hazırlanmasında kolaylık sağlar. Birbirinden lezzetli keklerde de tercih edilen ürün, kekin hafif ve kıvamlı olmasını sağlar. Kurabiye tariflerinde ise daha tok kıvama ulaşmanıza yardımcı olur. Kaliteli ve yoğun aroması ile mutfağınızda yerini alacak olan bu ürün, lezzeti ile dikkatleri üzerine çeker.

Vita Margarin 5 Litre Teneke Kutu Yorumları

Vita Margarin 5 Litre Teneke Kutu Yorumları

Ürün hamur işi tariflerinin vazgeçilmezi olarak bilinir. Lezzetli hamur işi tariflerinde özellikle aroması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Hamur işlerinin daha lezzetli ve tereyağ aromasına sahip olmasını sağlar. Tereyağına göre daha ekonomik ve uygun bir seçenek olması tercih edilmesinde büyük rol oynar. Farklı tariflerde kullanılabilen bu ürün, aynı zamanda D vitamini bakımından zengin bir besin kaynağıdır. D vitamini, insan vücudundaki kalsiyum ve fosfora bağlı olarak kemik gelişiminde önemli rol oynaması ile bilinir. Üründen tedarik edebileceğiniz vitamin sayesinde kemik rahatsızlıklarına karşı vücudunuzu koruyabilirsiniz. Aynı zamanda cildiniz için de ihtiyacınız olan bu vitamin, cildinizin yaşlanmasında ve kırışıkların oluşmasını önlemede yardımcı olur. Bu malzemenin tüm yararlarını ve püf noktalarını Vita susuz margarin 5 litre teneke kutu yorum ve incelemelerini okuyarak satın alan müşterilerden öğrenebilirisiniz.

Vita Margarin 5 Litre Teneke Kutu Fiyatı ve Kampanyaları

Vita Margarin 5 Litre Teneke Kutu Fiyatı ve Kampanyaları

Üretiminde suyun bulunmaması nedeni ile daha koyu bir kıvama sahip olan ürün, aroması ile de diğer seçeneklerden ayrılır. Pişerken yiyeceklere aktardığı aroması, mükemmel uyumu yakalamada oldukça başarılı bir sonuç verir. Sevdikleriniz için hazırladığınız yiyeceklerde olmasını isteyebileceğiniz aromanın yanı sıra yüksek kaliteli ve sağlığı koruyan bir tercih yapmak birinci önceliğiniz olabilir. Tüm bunları bir arada sunan ve yılların verdiği deneyimle imal edilen ürün, ihtiyacınız olan lezzete sahip olmanızı kolaylaştırır. Yağ ürünlerinin fiyatları gramajı, markası ve üretiminde kullanılan malzemelerine göre belirlenir. Vita susuz margarin 5 litre teneke kutu fiyat aralığı da tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak oluşturulur. Düzenli olarak yemek tariflerinde kullanan müşterilerin, deneyimlerini ve önerilerini yorumları aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Trendyol avantajlarından faydalanarak mutfağınızın yeni gözdesini sipariş verebilirsiniz.