4
Margarin kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt

277,32 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
285,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ibocan avm Satıcı Ünvanı: ARZU SİME ESEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7700614732
    Bu ürün ibocan avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bereketi içinde Yemeklik,Böreklik Yağ Çok amaçlı Yemeklik baklavalık Böreklik Yağ
  • MALATYA UN KURABİYESİ Bu kurabiyenin yağı tarin veya vita yağı olmalıdır..Margarinle olmaz..Çünkü margarinin %70''i yağ %30''u sudur..İçinde bulunan su bu kurabiyeyi sert yapar..Tarin ya da vita yağının tamamı yağdır su yoktur o yüzden özellikle bu yağla yapılır.
Geri Bildirim Ver

Vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt

Bitkisel susuz yağ çeşitleri, içerisindeki suyun alınması ya da absorbe edilmesi şeklinde elde edilen ürünlerdir. Bu ürünler genellikle fırınlarda, pastanelerde oldukça fazla kullanılır. Özellikle kızartma için kullanılan bu bitkisel yağ çeşidi susuz yağ olarak da bilinir. Vita bitkisel susuz yağ 2 lt içerisindeki suyun alınması ile oluşturulan ve mutfakta oldukça fazla kullanılan bir üründür. Kızartma yaparken kullanılabilecek olan bu gıda için margarinin sıvı halde bulunan formu da denilir. Vita marka ürün Cargill Tarım tarafından üretilir. İçerisinde tereyağ aroma verici de bulunur. 990 kcal enerji veren içeriğinde karbonhidrat, protein ve lif yoktur. Müşteriler tarafından sevilen bir içeriğe sahip olan ürünün genel özellikleri şunlardır:

  • A-D vitaminleri ile zenginleştirilmiş içerik
  • Güvenilir bitkisel içerik
  • Konserve kutu ile uzun süre muhafaza

Leziz Vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt Yorumları

Leziz Vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt Yorumları

Vita markasına ait ürün içerisinde suyun alınması ile beraber margarin ve tereyağların sıvı formu olarak bilinir. Ürün içeriğinde palm yağı bulunur ve konserve kutuyla muhafaza imkanı vardır. Daha vurucu bir lezzet için içerisinde tereyağ aroması bulunur ve tereyağ rengine benzemesi için renklendirici ile renklendirilir. Üründe domuz yağı ya da herhangi bir katkısı bulunmaz. Ürün, A ve D vitamini ile zenginleştirilmiş içeriğe sahiptir. Ayrıca içerisinde yüksek oranda doymuş yağ bulunur. Rafine bitkisel yağ içeren bu ürün ile mutfakta kızartmalar yapılır. Vita susuz ürününü kullanan müşteriler, daha çok mutfakta kızartma ya da hamur işi yaparken kullanır. Bu yüzden Vita Bitkisel Susuz Yağ 2 lt yorumları da daha çok ürünün nerede kullanıldığına yöneliktir. İçeriğinde karbonhidrat, lif ya da protein yoktur. 99,9 oranında doymuş yağ bulunur.

Vita Bitkisel Susuz Yağ ile Sağlıklı Yemekler

Vita Bitkisel Susuz Yağ ile Sağlıklı Yemekler

Vita bitkisel susuz yağ 2 lt için tereyağının sıvı formda bulunan hali demek mümkündür. Çünkü içeriğinde tereyağ aroması bulunur. Tereyağ ile yapılabilecek her yemek Vita ile de yapılır. A ve D vitaminleri ile zenginleştirilmiş olması da büyük bir artıdır. En çok kullanılan yemekler ise hamur işleri olur. Hamur işi tereyağ ile ağızda kıtır kıtır dağılan yapıyı kazanır. Tereyağ olmadığı zamanlarda ise bu işlevi Vita kolaylıkla halleder. Pilav, makarna, poğaça, börek, kek gibi yemeklerin yapımında kullanılabilecek olan bu ürünün net ağırlığı 2 kilogramdır. 2 litrelik tenekede muhafaza edilebilecek olan ürün oda sıcaklığında sıvı formdadır. Vita ile yapılan poğaça ve böreklerin daha lezzetli olduğu da müşteriler tarafından belirtilir. Siz de daha lezzetli hamur işleri yapmak istiyorsanız suyu alınmış Vita kullanarak damak zevkinizi tatmin edebilirsiniz.

Vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt Fiyatları

Vita Bitkisel Susuz Yağ 2 Lt Fiyatları

Vita’nın özelliği içindeki suyun tamamen buharlaştırılmış olmasıdır. Susuz olduğu için daha düşük ısıda kullanılır. Buzdolabında saklayarak donmuş olarak, oda sıcaklığında ise sıvı formda tutmak mümkündür. İçeriğinde palm yağı bulunur ve teneke ile beraber 2 litre hacme sahiptir. İlk bakışta bir margarin ya da tereyağını andırır. Eğer donmuş olarak kullanılırsa tamamen katı yağ tadı almak mümkündür. Margarin ile yapılabilecek her türlü yemek Vita ile de yapılır. Pastacılıkta, kızartmalarda, tatlılarda kullanabileceğiniz bu ürün uzun süreli olarak muhafaza edilir. Örneğin un kurabiyesi yaparken çoğu müşteri margarin kullanır. Fakat un kurabiyesinin fırınlardaki kıtır kıtır dokusunu elde etmek için su içeriğine sahip olmayan Vita’nın kullanması gerekir. Siz de mutfakta birbirinden lezzetli hamur işleri yapabileceğiniz Vita bitkisel susuz yağ 2 lt fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.