Vision Samsung Galaxy S7 Edge Şeffaf Kılıf Süper Silikon Tpu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vision Samsung Galaxy S7 Edge Şeffaf Kılıf Süper Silikon Tpu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Saydam tasarımı ile telefonunuzda bir kılıf olduğunuzu unutma ihtimaliniz oldukça fazla. İnce ve oldukça zarif bir yapıya sahip olan ürünümüz oldukça ergonomik. Soft malzeme ile ultra koruma sağlar. Tüm slotlar aktif durumdadır. Kapağı çıkartmadan kullanabilirsiniz. Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan korur. Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maksimum koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Vision Samsung Galaxy S7 Edge Şeffaf Kılıf Süper Silikon

Günlük hayatta telefonların darbelerden etkilenip hasar görmemesi amacıyla kılıf kullanmak zorunluluğu hissedilir. Kılıf kullanırken de cihazların orijinal görüntüsünü bozmayıp kaba bir görünümde olmaması için zarif, şeffaf modeller tercih edebilirsiniz. Saydam kılıf seçeneği günlük yaşantıda sık tercih edilen modeller arasındadır. Cihazınızı orijinal hali ile kullanma hissi veren şeffaf tasarım, birçok yönden de avantajlı bir üründür. Şık ve zarif görünümü ile cihazınızı koruyan S7 Edge silikon kılıf hafif tasarımı sayesinde pratik kullanım imkanı sunar. Sevdiklerinizin fotoğrafını telefon kılıflarının arkasına koymak motivasyon kaynağınız olabilir. Bu şekilde cihazınızı korurken kılıfı da sevdiklerinizin fotoğrafıyla renklendirebilirsiniz. Vision Samsung Galaxy S7 Edge şeffaf kılıf süper silikon TPU VKS073 ürününün arkasına dilediğiniz fotoğrafı koyarak şeffaflığı sayesinde estetik bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

  • İnce görünüm
  • Soft malzeme
  • Tüm slotlar korumalı

Vision Samsung Galaxy S7 Edge Kılıf Özellikleri

Vision Samsung Galaxy S7 Edge Kılıf Özellikleri

Tasarımı ve rengiyle cazip olan S7 Edge kılıfın tasarımı, hoparlör kısımlarını kullanmanıza engel değildir. Telefon modeli Samsung Galaxy S7 edge ile birebir uyumludur. Kirlendiğinde rahatlıkla silinebilecek bir yüzeye sahip olan ürünü temizlemek için nemli bir bezle silmek yeterlidir. Vision Samsung Galaxy S7 Edge şeffaf kılıf süper silikon yapımında kullanılan malzemeler uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar. Yüksek ısı ile temas etmediği takdirde uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Sağlığa zararlı herhangi bir madde içermeyen ürünü cihazınıza pratik şekilde takıp çıkarabilirsiniz. İnceliği sayesinde cepte telefonu taşırken rahatsızlık vermeyen kılıf, saydam bir yapıya sahip olduğundan telefonunuzda yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Yapısı ve özelliği gereği parmak izi gibi görüntü kirliliğine sebep olacak problemler yaşatmadığı için tercih sebebi olan ürünü Samsung markalı cihazınızda memnuniyetle kullanabilirsiniz.

Galaxy S7 Edge Telefonu Silikon KIlıfla Korumanın Avantajı

Galaxy S7 Edge Telefonu Silikon KIlıfla Korumanın Avantajı

Telefonlar hayatın her alanında çok işe yarar ve zamandan tasarruf ettirir. Sık aralıklarla telefon değişikliği yapmak yerine sahip olunan cihazı koruyarak iyi muhafaza etmek daima avantajlı ve hesaplıdır. Üstelik cihaz içerisinde yer alan verileri kaybetmemek adına da fiziksel güvenlik önlemi almak faydalı olabilir. Cep telefonlarını görünmez kazalardan korumak için silikon kaplardan kullanabilirsiniz. Samsung Galaxy S7 Edge modelindeki cihazınıza uyumlu olarak kullanabileceğiniz S7 Edge şeffaf kılıf telefonunuzu çiziklerden, kirden, darbelerden ve tozdan korur. Şeffaf kılıf kullanmanın avantajlarından biri de cihazınızın görünümünü kişiselleştirebilme imkanına erişmektir. Eğer telefonunuza kişiliğinizi katmak istiyorsanız saydam görüntüsü sayesinde beğendiğiniz bir afişi, posteri veya sevdikleriniz ile bir fotoğrafınızı koyabilirsiniz. İnceliği sayesinde telefonunuzu zarif fakat etkili bir biçimde koruyan bu ürün ile sevdiklerinizi daima yanınızda taşıma imkanı bulabilirsiniz.

S7 Edge Şeffaf Süper Silikon Kılıf Yorum ve Fiyatları

S7 Edge Şeffaf Süper Silikon Kılıf Yorum ve Fiyatları

Tüm özellikleri ile tercih edilen Vision Samsung Galaxy S7 Edge şeffaf kılıf süper silikon yorum bölümünden yardım alarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Güçlendirilmiş özellikleriyle ön plana çıkan bu ürünün fiyatı her bütçeye uygunluğu ile dikkat çeker. Silikon bir ürün olduğu için elinizden veya bıraktığınız yerden kayıp düşme riski taşımayan ürün, konforlu bir kullanım deneyimi yaşatır. Şeffaf rengi ile cihazınızı sergileme imkanı bulabileceğiniz bu şık tasarımlı ürün sayesinde telefonunuzu çantanıza veya cebinize koyarken kılcal çiziklere karşı güvence altına alabilirsiniz. Cihaz, üzerinde kılıf olduğunu unutmanızı sağlayacak kadar ince ve saydam olan ürün, sert malzemeye sahiptir. Vision Samsung Galaxy S7 Edge şeffaf kılıf süper silikon fiyat açısından müşteriyi memnun eder. Sevilen tasarımıyla sık tercih edilen bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.