Viselia Nem Alıcı Set 2 Cihaz Ve 10 Adet Yedek Tablet Rutubet Giderici Önleyici Küf Engelleyici 12x450 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Viselia Nem Alıcı Set 2 Cihaz Ve 10 Adet Yedek Tablet Rutubet Giderici Önleyici Küf Engelleyici 12x450 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜCRETSİZ KARGO AYNI GÜN KARGO (SAAT 16:00 'YA KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOYA TESLİM EDİLİR) % 100 FATURALI ÜRÜN SÜPER HIZLI KARGO Nem Alıcı Rutubet Giderici 2 Adet 450 gr + 10 Adet Yedek Havalandırmanın az yada yetersiz olduğu yerlerde nemi ve rutubeti dengeler, küf oluşumunu ve bayat kokuyu engeller. Nem, rutubet ve küf kokusu ile mücadele eder. Az yada hiç havalandırılmayan mekanlarda havadaki nemi azaltarak, nemden etkilenen eşya ve makinelerinizi korur. Ayrıca ortamlarda oluşan buğu, Islaklık hissi gibi etkilerin ortadan kalkmasını ayrıca mekânların küf, rutubet kaynaklı kötü kokudan arınmasını sağlar. Sigara dumanının ortamdan daha kısa sürede yok edilmesine de yardımcı olduğu gözlemlenmiştir. Bulunduğu ortamdaki nem oranını %40 - %60 arasında sabit tutar. Miss flora nem alıcı yaklaşık olarak 35 m3"lük hacim için yeterlidir. Nemin yoğunluğuna bağlı olarak 2-3 aylık bir süre boyunca etkisini devam ettirir. Kokusuzdur. Kullanım Alanları Nerelerdir ?Giysi dolabı, spor dolabı, ayakkabılık vb. yerlerdeAraba, ev, yat, karavan vb. her yerde Mutfak dolapları, tezgah, lavabo altları, elektrik panoları, elbise dolapları, bodrum katları, yatak odaları, garaj, depo, kiler, yazlık evler, karavan ve teknelerde kullanılır.Ortamdaki nemi alan rakipsiz üründür.Nemi alarak içine hapseder ve küfü,rutubeti önler16 m3 e kadarki ortamlarda 2 aya kadar etkilidir. Nem Alıcı Nasıl Çalışır? Tablet bu işi kolayca ve sessizce yerine getirir. Ürün çalışırken herhangi bir enerji kaynağına ihtiyaç duymaz. Doğal yollarla çalışmaktadır. Tablet çalışması sırasında ortamın rutubeti ve nem yoğunluğuna bağlı olarak havadaki nemi su haznesine toplayarak biriktirmektedir. Tablet bittikten sonra su haznesini boşaltıp, sonrasında yeni yedek tableti kullanmak suretiyle tekrar rahatça kullanmaya devam edebilirsiniz. Yedek tablet uygulama çok kolay ve pratiktir, şöyle ki
  • Tabletin paketini açın ve cihazın üst bölümündeki tablet haznesine yerleştiriniz. Tablet hava ile temasa geçer geçmez aparat artık çalışır durumdadır. Kullanım Süreleri ve Miktarları Nedir? %90 Ve üzerine Nem Yoğunluğu varsa 10 ile 20 Gün arası Bitme Süresi vardır. %60 Ve üzerine Nem Yoğunluğu varsa 20 ile 40 Gün arası Bitme Süresi vardır. %30 Ve üzerine Nem Yoğunluğu varsa 30 ile 45 Gün arası Bitme Süresi vardır. 200 Gr Modelimiz 5-10 m2 alan ve 20-30m3 hacimli alanlar için uygundur. 450 Gr Modelimiz 10-20 m2 alan ve 40-50 m3 hacimli olan alanlar için uygundur.
Geri Bildirim Ver