VİROUTMASK Kadın Giyilebilir Tasarım Bez Maske Geometric V2 Desen

120 TL
Beden: Standart
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

VİROUTMASK Kadın Giyilebilir Tasarım Bez Maske Geometric V2 Desen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VIROUTMASK Satıcı Ünvanı: İBRAHİM YILDIZ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469084787300001 Vergi Kimlik Numarası: 4690847873
    Bu ürün VIROUTMASK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Giyilebilir tasarım dry-Touch bez maske %90 ve üzeri koruma sağlar -Nano teknolojik nefes alan dry touch kumaş dünyanın en büyük markalarının kullandığı her zaman kuru kalan yeni nesil bir kumaştır. - maskenin yüzle temas eden kısmı ise doğası gereği antistatik ve antibakteriyel bambu kumaştan üretilmiştir. -cilt dostudur alerjik reaksiyonlar oluşturmaz. -esnek ve yumuşaktır. -nem tutmaz. -konforlu kullanım için yüz formuna uygun okaliptus kokulu 60 mikron kanserojen içermeyen pp kaplamalı, aliminyum tel kullanılmıştır. -genel kullanım için koruyucu maskedir. Medikal değildir. -yıkanabilir. -hijyen kuralları gereği elde yıkayınız. -kişisel kullanım içindir. -hava geçirir ve nefes almanıza imkan verir. -serin, rutubetsiz ve tozsuz yerde saklayınız. -gerektikçe değiştiriniz. -ürün ölçüleri: En : 20 cm boy: 15 cm -Kulak lastik ölçüsü : 14,5 cm -Paket ölçüleri: En: 15 cm boy: 19 cm -Paket içerisinde 1 adet maske bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver