VİPONLİNE Profesyonel Headset Pro 7.1 Usb Rgb Gaming Oyuncu Kulaklığı

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VİPONLİNE Profesyonel Headset Pro 7.1 Usb Rgb Gaming Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fortrek Satıcı Ünvanı: MUHARREM ÇANAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2290539295
    Bu ürün Fortrek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyunculara Özel Kusursuz bir performans sunan üstün yapısı sayesinde sizde ayrıcalıklı bir kullanım şeklini benimseyebilir ve her işlemde harikalar yaratabilirsiniz. Gelişmiş yapısı ile daima oyun sırasında en iyisini sunar. Sıra Dışı Kullanım Üstün ses kalitesi ile oyun sırasında tüm sesleri en ince detayına kadar algılayabilir ve bu sayede daima rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Harikalar yaratan üstün özellikleri sayesinde kullanıcı dostu arabirimi ergonomik bir biçimde deneyimlersiniz. Performansı Artırır Kullanıcılarından tam not alan yenilikçi tasarım harikası sayesinde sizde oyun sırasında daima optimum performans sağlayabilir ve lider konumda yerinizi her zaman koruyarak harikalar yaratabilirsiniz. - usb giriş - şık tasarım - yüksek kalite rgb ışık - ergonomik tasarım - 7.1 surround sound - 50 mm driver

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 Usb Rgb Gaming Oyuncu Kulaklığı PRA-3139939-5048

Günlük kullanım için üretilen kulaklıkların ses hassasiyeti ve mikrofon kalitesi standart kullanım için yeterli olsa da oyun oynayan kişileri tatmin edecek düzeyde olmayabilir. Gelişen İnternet teknolojisinde grafikler kadar sesler de önem kazanır. Kaliteli bir aktivite deneyimi için seslerin gecikmeden oyuncuya aktarılması gerekir. Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerden olan Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 USB RGB gaming oyuncu kulaklığı PRA-313993, standart kulaklıklardan çok gelişmiş özelliklerle tasarlanır. Gürültü engelleme özelliğiyle kişinin dış dünyadan izole olarak oyun evreninin içindeymiş hissi yaşaması sağlanır. Bilgisayara USB portu ile bağlanan ve 7.1 sanal çevresel ses desteğine kavuşan ürün, medyadaki bütün detayların ses kaybı olmadan aktarılmasını sağlar. Sürücü kurulumu gerektirmeyen ürünü USB girişine takarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kablolu bağlantı
  • 7.1 desteği
  • Yüksek ses hassasiyeti

Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 Özellikleri

Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 Özellikleri

Oyuncu kulaklıkları, medya içindeki ayak veya çıtırtı gibi düşük düzeydeki sesleri yüksek bir hassasiyetle ayırt eder. İleri bir teknoloji kullanılarak geliştirilen ürünler kaba seslerden ziyade ince seslerin de algılanmasını sağlayarak oyunda başarıyı artırır. Bu kulaklıklar tasarlanırken uzun süre takılacağı göz önünde bulundurularak terletmeyen ve kulağı acıtmayan korumalı donanımlarla dizayn edilir. Tasarımları sayesinde oyuncuların dış ortamdaki sesleri duymasını engeller. Yüksek bass ve tiz kalitesine sahip olan Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 USB RGB gaming oyuncu kulaklığı müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 ürünü kablolu olarak bilgisayara bağlanarak ses kaybı asgariye indirilir. Kulaklığa birleşik olarak bulunan yüksek ses hassasiyetli mikrofonu sayesinde harici bir mikrofon kullanmadan üst düzey bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pro 7.1 USB RGB Gaming ile Renkli Bir Oyun Deneyimi

Pro 7.1 USB RGB Gaming ile Renkli Bir Oyun Deneyimi

Oyuncu kulaklıkları hem oyun deneyimini iyileştirmeyi amaçlar hem de estetik bir görünüm sunar. Modeller tasarım şıklığının yanı sıra RGB özelliği eklenerek sonsuz renk kombinasyonu oluşturabilen LED lambalar ile ışıklandırılır. Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 USB RGB gaming kulaklık yüksek kalitede LED teknolojisiyle üretilir. Estetik olmanın yanı sıra ayarlanabilir üst yapısı ve esnek mikrofon tipi ile oyunculara konforlu bir kullanım sağlar. Kulakla temas edecek bölgelerde sünger ve silikon gibi yumuşak materyaller kullanılarak üretilir. Pro 7.1 teknolojisi kullanılarak tasarlanan bu ürün, kusursuz bir performans için farklı açıdan gelen ve farklı mesafedeki seslerin net bir biçimde duyulabilmesini sağlar. Yüksek ses kaliteli oyuncu kulaklığını hem oyun oynamak için hem de müzik dinlemek, film izlemek gibi günlük aktiviteler için kullanabilirsiniz.

Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 Kulaklık Fiyatları

Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 Kulaklık Fiyatları

Oyuncu kulaklıkları uzun süreli kullanımlar için hem konforlu hem de dayanıklı olacak şekilde üretilir. Kulaklık bölümünde kullanılan malzemelerin hem kulağı acıtmayacak hem de terletmeyecek özellikte olması amaçlanır. Düşmelere ve çarpmalara karşı dirençli malzemelerden gövdeler, kopmaya dirençli malzemelerden de kablolar üretilir. Tüm bu özellikler kulaklığın performansını ve fiyatını belirler. Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 USB RGB gaming oyuncu kulaklığı PRA-313993 fiyatları her bütçeye hitap edecek şekildedir. Ürün, açısı kolayca ayarlanabilen ve sesi net bir şekilde karşı tarafa ileten yüksek performanslı mikrofonu ile de oyuncuların tercihi olur. Kaliteli ve keyifli oyun deneyimi için Trendyol’da ürünü sizden önce kullanan kişilerin Viponline Profesyonel Headset Pro 7.1 USB RGB gaming oyuncu kulaklığı PRA-313993 yorumlarını okuyabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.