VipBT Ariel Turkuaz Boncuklu 5 Katmanlı Halhal

599,95 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VipBT Ariel Turkuaz Boncuklu 5 Katmanlı Halhal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happiness Talismans Satıcı Ünvanı: ALİ HAYDAR KAVAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280476785
    Bu ürün Happiness Talismans tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün tek olarak gönderilmektedir. Halhal boyutu 24 cm, Boncuk boyutu 0.5 cm x 0.5 cm Charm boyutu 2.5 cm x 2.5 cm Kaplama yapılan veya yapılmayan tüm ürünlerin parlaklığını koruması için
  • Deterjan, sabun, parfüm, aseton, ter gibi kimyasal maddelerden uzak tutmanız gerekmektedir. Ürünlerinizin yüzeyini çizilmekten koruyup, Takınızı sık sık gümüş parlatma bezi veya pamuklu bir bezle sertçe silmelisiniz. Kullanmadığınız zamanlarda ışıktan uzak, kapalı bir kutuda muhafaza etmelisiniz. Süs takılarınızı pamuklu bir beze sararak, küçük bir takı çantasında muhafaza edin. Banyo gibi nemli ortamlardan ise mümkün olduğunca uzak tutun. Aksi durumda kararmaya neden olabilir. Ortamdaki havada bulunan nemi ve zararlı maddeleri çekmemesi için, süs takılarınızın muhafaza torbasına veya kutusuna bir parça tebeşir koyabilirsiniz. Inci ve süs taşlarınızı dikkatlice yumuşak bir bezle parlatabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver