Vip Sıkma Kehribar Tesbih 925 Ayar Gümüş Kaplama Püsküllü Faris Usta Tespih

336 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Vip Sıkma Kehribar Tesbih 925 Ayar Gümüş Kaplama Püsküllü Faris Usta Tespih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modalyon Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK SEVİNDİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7661052395
    Bu ürün Modalyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9,5*9,5 mm Küre Kesim. İmameden Uzunluk: 22 cm. TESBİHİLERİMİZ SURİYELİ MEŞHUR ÜSTAT FAREES BEYDOUN ATELYESİNİN ÖZEL İŞÇİLİKLİ ÜRÜNLERİDİR. SIKMA, ATEŞ, ZAR KEHRİBAR KATEGORİLERİNDE TESCİLLİ ve ALANININ EN İYİ ÜRÜNLERİNDEN OLUP, HER TÜRLÜ GARANTİLİDİR. TESBİHLERİMİZİN KONDÜSYONU ÇOK YÜKSEKTİR. TAM BİR ŞAHESERDİR, HER TÜRLÜ İADE GARANTİLİDİR, ALAN PİŞMAN OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE.. TESBİH PÜSKÜLÜ 925 AYAR GÜMÜŞ KAPLAMA PRİNÇ MALZEMEDEN İMAL EDİLMİŞTİR. YILAN ZİNCİRLİ ÖZEL TASARIM, KENDİ TASARIMIMIZDIR, BENZERSİZDİR, ESTETİKTİR VE TESBİHLERE ÇOK YAKIŞMAKTADIR. TESBİH ÇEKİMLERİ KADİFEMSİ ve TEK KELİMEYLE MÜKEMMELDİR. FAREES (FARİS) TESBİHLERİMİZİN TAMAMI RENK ALMA GARANTİLİDİR. Ateş veya Sıkma Kehribar Tesbih Ne Demektir? Piyasa da YENİ MALZEME olarak bilenen "Sıkma ve Ateş Kehribar Tesbih” özel formüllere bağlı fenol-formaldehit vb çeşitli reçinelerin karışımdan oluşan, günümüz teknolojisiyle fabrikasyon koşullarda üretilen özel bir üründür. İçerisinde BOYA, NAYLON, PETROL vb maddeler yoktur. Tamamen doğal reçinelerden üretilmiştir. Bu ürünlerin içlerinde adlarındaki "SIKMA " sözcüğünden de anlaşılacağı gibi sentetik farklı malzemeler vardır. Bu maddeler ve karışım formülü özel olmakta, sıkma kehribar tesbihlerin de temel özelliği bu karışımdan ve karışım formülünün gizli tutulmasından kaynaklanmaktadır. Bu malzemeden üretilen tesbihlerden şeffaf olanlarına ATEŞ, buğulu yapıda olanlarına ZAR, hareli olanlara SIKMA, içi gözükmeyecek şekilde dolgun olanlarına KATALİN denilmektedir. Sıkma ve Ateş kehribar tesbihlerin en büyük özelliği kullanımla beraber renk almaları ve elde daha güzel bir form yakalamalarıdır. İncelediğiniz ürün de kullanımla beraber zaman içerisinde renk alacaktır. İçerisinde Plastik vs varmıdır? Tesbihimiz, toz, plastik yahut polyeseter değildir, içerisinde NAYLON, PETROL, BOYA vs kesinlikle yoktur, her türlü teste tabidir. Piyasa da plastikten yapılmış toz kehribar diye bilinen ürünlerle malzemesi tamamen farklıdır. Piyasa değeri yüksektir. ÖZETLE TESBİH İÇİN BELİRLENEN FİYAT BU MALZEMENİN HAKKIDIR, ALIRKEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ. Neden Sizden Almalıyım? Fiyatımız ve kalitemiz çok iyi, bu konuda çok iddialıyız.
  • Tesbihle beraber YEDEK İP ve YEDEK SALLNTI gönderiyoruz. Bunu başka yerde bulamazsınız.
  • Aynı gün kargo yapıyoruz.
  • Ürünü ÜCRETSİZ HEDİYE KUTUSUNDA göndermekteyiz, ister kendinize ister bir dostunuza rahatlıkla gönderebilirsiniz.
  • Fiyatlarınızın piyasaya göre düşük olmasının sebebi nedir? Öncelikle şunu ifade etmek isterizki, Vip Kehribar piyasa da ateş ve sıkma kehribar adına hangi malzeme satılıyorsa onu satmaktadır. Vip Kehribar'ın "EN İYİ KALİTE UYGUN FİYAT" slagonundan da anlaşılacağı üzere, Vip Kehribar aynı kalitede ürünü uygun fiyatlarla müşteriye sunmaktadır. Bunun nedenine gelince
  • Vip Kehribar, 6 farklı E-ticaret platformunda satış yapmaktadır, ve satış planlamasını tamamen e-marketing üzerine kurmuştur. E-marketing sisteminin vazgeçilmezi olan, sürümden kazanma stratejisi temel prensibimizdir. Bundan dolayı düşük kar marjlarıyla daha fazla ürün satmayı hedefliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Gümüş Kaplama
  • Taş Cinsi Kehribar
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver