Vip Ahmet Vipset Sopası Komple

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,88 TL
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Vipset Sopası Komple

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURALLİ Satıcı Ünvanı: GİZEM TURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670510575
    Bu ürün TURALLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yedek sopa , Vilada sopası , Mop sopası, Süpürge sopası, Çek çek sopası, Tüm Sopalara uyumludur. Sadece döndürmeli twister gibi ürünlere uyumlu değildir. Vip ahmet Marka Tüm Mop çeşiterine uygun ve birebir ürünüdür. .(Twister Hariçtir) Ürün 3 parça geçmeli şekildedir. Ürün kısımları paslanmazdır. birşeştirme ve tutma yerleri plastiktir.
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Vipset Sopası Komple Set ile Etkin Temizlik

Ev, işyeri gibi alanların temizliğinde kullanılan işlevsel temizlik ürünleri arasında yer alan mop paspaslarının kullanımı oldukça yaygındır. Devamlı günlük olarak tekrarlanan bu yüzeysel temizlikler sonrasında sıklıkla kullanılan mop paspaslarının sopası işlevini kaybedebiliyor. Vip Ahmet vipset uzun süreli kullanım sunmaktadır. Eskiyen sopaların çıkarılarak yenisini takmak isteyen kişilere özel olarak sunulan bu ürün ile uzun süreli kullanıma sahip olabilirsiniz. Markanın bünyesinde yer alan bu ürün sayesinde gönül rahatlığıyla moplarınızı kullanabilir ve temizlikte kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Vip Ahmet Vipset Sopası Komple KLT4565879542 ürününün üretiminde kullanılan sağlam ve dayanıklı materyaller, ürünün kullanımını daha uzun sürelere kadar çıkarmaktadır. Vip Ahmet markasının ürün gamında yer alan bu ürüne sahip olarak paspaslarınızı dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ergonomik bir tasarıma sahip olan bu ürün, pratikliği ve konforu da beraberinde sunmaktadır.

  • Dayanıklı Sopa
  • Üstün Performans
  • Dayanıklı Yapı

Vip Ahmet Vipset Sopası Komple Kalitesi

Sağlam ve kullanışlı bir ürün olan Vip Ahmet Vipset Sopası Komple kullananlar kalitesinden ve konforundan oldukça memnunlar. 3 parçadan oluşan bu ürün işlevsel özellikler sunmaktadır. Temizlik esnasında kolay bir şekilde işlem yapmanız olanak sağlayan bu ürün sayesinde daha az enerji harcarsınız. Oldukça kullanışlı bir ürün olarak beğenilere sunulan bu sopa dayanıklılığı ile beğenileri h-kazanmaktadır. Temizlik işlemi esnasında oldukça dayanıklı ve sağlam bir performans gösteren Vip Ahmet Vipset Sopası Komple ürünü, moplar ile temizlik yapmanıza olanak tanıyan kaliteli bir parçadır. Markanın sevilerek kullanılan bu parçası, ayarlanabilir yapısı sayesinde farklı kişilere hitap etmektedir. Boyu ayarlanabilen bu sopa ile beraber eğilmenize gerek kalmadan boyunuza göre ayarlayarak olası sakatlanmaların önüne geçebilirsiniz. Üründe yer alan 3 parça birbirine geçirilerek istenilen uzunluğa kolay bir şekilde getirilebilmektedir.

Vip Ahmet Vipset Sopası Komple Yorumları

Temizliklerde kullanılan ve oldukça rahatlık sunan mop sopaları, kullanıcıların daha pratik bir şekilde yorulmadan hijyen sağlamalarına olanak tanımaktadır. Temizlik için oldukça önemli parçalardan birisi olan sopalar, elle silme işlemi yaparak daha fazla efor harcamanın önüne geçmektedir. Oldukça kullanışlı bir ürün olarak avantaj sunan bu parçalar, genel olarak moplar ile beraber kullanılmaktadır. Vip Ahmet Vipset Sopası Komple özellikleri arasında yer alan ergonomik yapısı sayesinde kullanıcıların en beğendiği parçalar arasında yer almasını sağlamaktadır. Her alana kolay bir şekilde ulaşmayı sağlayarak temizliği kolaylaştıran bu ürün, üst düzey teknoloji ile üretilmiştir. Vip Ahmet Vipset Sopası Komple yorumları bu kapsamda kullanıcıların üründen duyduğu memnuniyet, görüş ve önerilerinden oluşmaktadır. Ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi almak istiyorsanız ürünün yorumlarına göz atabilirsiniz.

Vip Ahmet Vipset Sopası Komple Fiyatı

Kalite standartları çerçevesinde üretimler yapan Vip Ahmet markasının müşterilerine sunmuş olduğu Vip Ahmet Vipset Sopası Komple fiyatları her bütçeye hitap etmektedir. Kullanıcıların kolay bir şekilde bütçelerine zarar vermeden satın alabileceği bu ürün, uzun süreli kullanım sağlamasıyla da bütçelerine katkı sağlamaktadır. Ergonomik ve kullanışlı bir yapıya sahip olan bu ürün sayesinde her köşeye kolay bir şekilde erişebilir ve etkili temizlik sağlayarak, yaşam alanlarınızın hijyenik olmasını sağlayabilirsiniz. Merdiven ya da benzeri başa eşyalara gerek kalmadan bu ürüne sahip olarak kolay bir şekilde temizliğinize devam edebilirsiniz. Ergonomik bir tasarıma sahip olan bu ürün, moplara takılarak yüzey temizliği sağlamaktadır. Dayanıklı yapısı sayesinde de kullanılırken kırılma ya da eğilme gibi sorunlara neden olmaz. Vip Ahmet Vipset Sopası Komple satın al işlemini gerçekleştirmek için Trendyol’u ziyaret edebilir, ürünlere göz atabilirsiniz.