Vip Ahmet Vipset Sopa Ve Palet Seti Çift Tırnaklı Palet 3 Parça Sopa

340 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Vipset Sopa Ve Palet Seti Çift Tırnaklı Palet 3 Parça Sopa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3TGRUP Satıcı Ünvanı: KOÇAK GRUP TİCARET BİLİŞİM TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0572056538600001 Vergi Kimlik Numarası: 5720565386
    Bu ürün 3TGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Ekonomik Paket

Yüzey temizliklerinde sıkça kullanılan ürünler arasında moplar yer almaktadır. Popüler olan bu ürünün kullanımı temizlik esnasında büyük kolaylık sağlamaktadır. Sağlık açısından yüzeylerin temizlenmesi oldukça önemlidir. Olası hastalanmalara yol açan kir, toz ve leke oluşumlarını kolay bir şekilde gidermek ise mümkündür. Bu kapsamda büyük kolaylık sağlayan Vip Ahmet set ürünü, kullanıcılara konfor sunuyor. Çocuklu ailelerin özen gösterdiği temizlik, bu ürün ile artık daha kolay bir hale geliyor. Kullanımı oldukça kolay olan Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti KZY57845515451 ergonomik tasarımı ile mükemmel uyum sağlamaktadır. Mop temizlik bezi ile gelen bu ürüne sahip olarak kuru ya da ıslak bir şekilde istenilen alan kolaylıkla temizlenebilir. Kolay bir şekilde monte edilen bu ürün istenildiği zaman kullanılabilir. Dayanıklı ve sağlam olan bu ürün aynı zamanda uzun süreli kullanım sunar.

  • Dayanıklı sopa
  • Üstün performans
  • Dayanıklı yapı

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Özellikleri

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Özellikleri

Kullanıcılara yüzey temizliklerinde kolaylık sunan bu ürün, aynı zamanda ergonomik tasarımı ile istenilen alanda muhafaza edilebilir. Kullanıldıktan sonra bir köşeye kolayca saklayabilirsiniz. Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti markanın kovası ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanarak kullanıcılara sunulmaktadır. Tasarım harikası olan bu ürün, yüzeylerde yer alan kirlere karşı üst düzey performans sağlar. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen bu ürün sayesinde temizlik yaparken üst düzey bir deneyim yaşarsınız. Her alana kolay bir şekilde ulaşabilen sopası ve mopu ile tam uyum sağlayan paleti sayesinde derinlemesine temizlik sağlar. Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti özellikleri arasında en beğenileni ise kullanıcıların ürünü kendi isteklerine göre uzunluğunu ayarlayabilmesidir. Vip Ahmet markasının müşterilerine sunmuş olduğu bu ürün yaşam alanlarının temizlenmesinde oldukça etkili çözümler sunar.

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Yorumları

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Yorumları

Ev, işyeri gibi alanlarda beğenilerek kullanılan bu ürün, yüzeylerin temizlenmesinde oldukça etkilidir. Banyo, mutfak, yatak odası gibi alanların temizliğinde tercih edilmesinin yanı sıra daha pek çok resmi kuruluşlarda bile sevilerek tercih edilmektedir. İşyerlerinin daha temiz ve hoş görünmesini isteyen kişiler de bu ürüne sahip olarak hijyeni sağlamaktadır. Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti kullananlar üründen duyduğu memnuniyet ile herkese tavsiye etmektedir. Kullanımı kolay olan bu ürün temizlik esnasında daha az enerji sağlar. Kullanıcının isteğine göre farklı temizlik ürünleri ile de beraber kullanılabilmektedir. Temizlik adına oldukça etkili olan bu ürün ile yaşam alanlarınız daha hijyenik olur. Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti yorumları kullanıcıların genellikle üründen duyduğu memnuniyet ve tavsiyelerinden oluşmaktadır.

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Fiyatı

Vip Ahmet Vipset Sopa ve Palet Seti Fiyatı

Temizlik herkes için önem arz eden detaylardan biridir. Temizliğin sağlanması adına farklı yollar bulunmaktadır. Ancak kullanıcılar temizlik yaparken rahat ve zahmetsiz yollar arar. Bu kapsamda temizlik işlemini daha rahat ve konforlu hale getiren Vip Ahmet vipset sopa ve palet setine sahip olabilirsiniz. Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti fiyatları ise her kullanıcının bütçesini aşmayacak şekilde satışa çıkarılmaktadır. Derinlemesine temizlik adına oldukça etkili çözüler suna bu ürün, çoğu kişinin favorileri arasında yer almaktadır. Kalitesi ile herkesin beğenisini kazanan bu set sayesinde uzun süren temizliklerinizi en az süreye indirerek kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Vip Ahmet vipset sopa ve palet seti satın al işlemini güvenle gerçekleştirmek için Trendyol'a göz atabilirsiniz.