Vip Ahmet Saklama Kapları Vakumlu 20 Adet 4 Takım Şeffaf

1.165 TL
(58,25 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.169,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.270 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Saklama Kapları Vakumlu 20 Adet 4 Takım Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELAND Satıcı Ünvanı: SİMER YÖNETİM DANIŞMANLIĞI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770119236600001 Vergi Kimlik Numarası: 7701192366
    Bu ürün PORSELAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal VİP AHMET ürünüdür. Ürünler vakumludur, ürünlerinizi taze tutar. Gıda ile temasa uygun, insan sağlığına zarar vermeyen hammaddeden üretilmiştir. malzemesi sert mikadır. Paket içeriği : 4 adet 1700ml 4 adet 1200ml 4 adet 900ml 4 adet 700ml 4 adet 250 ml şeklindedir. Toplam 4 set 20 parçadır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 25+
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Saklama Kapları Vakumlu 20 Adet 4 Takım Şeffaf 5’li Set

Gıda malzemelerinin muhafazası sırasında hava almayan kapların kullanılması raf ömrünün korunması açısından büyük önem taşır. Özellikle uzun süre saklanan kuru bakliyatlar hava almayan kutular içerisinde güvenle muhafaza edilir. Vip Ahmet saklama kapları vakumlu 20 adet 4 takım şeffaf 5’li̇ set kaliteli malzeme özellikleriyle dikkat çeker. Kullanılan yapı malzemesinin kalitesi dışında estetik tasarımı da keyifli kullanım sağlar. Set içerisinde yer alan tüm ürünlerin birbiriyle olan uyumu göze hitap eder. Dolap içerisinde ya da tezgah üzerinde yan yana konumlandırılan saklama kapları, düzenli bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Şeffaf yapıları sayesinde içerisinde bulunan gıda maddesi rahatlıkla görülebilir. Bu sayede mutfakta yemek hazırlığı aşamasında aranılan malzeme kolay bir şekilde bulunabilir. Siz de güvenle tercih edebilirsiniz.

  • 20 parça set
  • Vakumlu kapak
  • Güvenli muhafaza

Vip Ahmet Saklama Kapları Vakumlu Set Özellikleri

Saklama kaplarının fiziksel ve yapısal özellikleri gıdaların uygun şekilde muhafaza edilmesi açısından son derece önemlidir. Özellikle vakumlu kapağa sahip olan modeller birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Vip Ahmet vakumlu saklama kabı kaliteli özellikleriyle ön plana çıkar. Şeffaf malzeme tasarımı severek kullanılır. Gıda malzemelerinin taze kalması için vakumlu olarak tasarlanan kaplar, çeşitli boyutları sayesinde işlevsel kullanım sunar. Gıda ile temasa uygun olan plastik malzemeden tasarlanan ürünler, insan sağlığı açısından olumsuz sonuçlar doğurmaz. Güvenli kullanım sağlayan ürünlerin tasarımı ise son derece şıktır. Set halinde kullanıldığında uyumlu bir görüntü ortaya koyan malzemeler sıklıkla tercih edilir. İnsan sağlığına zarar vermeyen ham maddeden yapılan saklama kapları diğer mutfak eşyalarına uyum sağlayan modern bir tasarıma sahiptir. Siz de bu kaliteli kaplar ile güvenli gıda muhafazası yapabilirsiniz.

Vip Ahmet Saklama Kapları Vakumlu Set Avantajları

Set içerisinde yer alan ürünler son derece kullanışlıdır. 20 parça saklama kabından meydana gelen ürün vakumlu olma özelliği sayesinde gıdaların uzun süre taze kalması açısından oldukça işlevseldir. 20 parça oluşturulurken 5 farklı ölçüye sahip 4’lü takımlar tasarlanır. En büyük boy olarak 1700 ml hacminde 4 adet kap bulunur. Orta boydaki takımlar sırasıyla 1200, 900 ve 700 ml hacme sahiptir. Küçük boy kapların hacmi ise 250 mililitredir. Sert mikadan elde edilen kaplar güvenle kullanılır. Sert mika dayanıklı bir yapı malzemesi olduğu için uzun yıllar sağlamlığını korur. Düşme ve çarpma gibi olumsuz dış etkilere karşı belirli bir dayanıklılık sağlayan ürünler sıklıkla tercih edilir. Siz de Vip Ahmet saklama kapları vakumlu 20 adet 4 takım şeffaf 5’li̇ set yorumları sayesinde müşteri görüşlerini okuyabilirsiniz.

Vip Ahmet Saklama Kapları Vakumlu Set Fiyatları

Farklı boyutlardan meydana gelen 5 adet takım sunan set içeriği son derece geniştir. Gıda maddesinin miktarına göre istenen boyuttaki malzeme rahatlıkla kullanılabilir. Güvenli gıda muhafazası için oldukça işlevsel bir set olan vakumlu kaplar 20 farklı gıdanın saklanması için uygundur. Yapı malzemesi olarak tercih edilen sert mika özellikleri gereği gıda ile uyumlu olduğu için istenilen malzeme rahatlıkla konulabilir. Uzun süre tazeliğin korunmasına katkı sağlayan vakumlu kaplar estetik görünümleriyle beğeni toplar. Vip Ahmet saklama kapları vakumlu 20 adet 4 takım şeffaf 5’li̇ set fiyatı belirlenirken set içerisinde yer alan parça sayısı ve kapların hacimleri belirleyici özelliklerdir. Bunun yanı sıra kullanılan malzemenin kalitesi de fiyatlar üzerine etkilidir. Siz de bu işlevsel seti Trendyol’da inceleyebilir, kuru bakliyatlar ve diğer gıdalar için güvenle satın alabilirsiniz.