Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IDEACORP ELEKTRONIK GIDA TEMIZLIK TEKS. Satıcı Ünvanı: IDEACORP ELEKTRONİK GIDA TEMİZLİK TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465106242300001 Vergi Kimlik Numarası: 4651062423
    Bu ürün IDEACORP ELEKTRONIK GIDA TEMIZLIK TEKS. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml Vip Ahmet Güvencesiyle Yüksek Kaliteli Saklama Kabı 1700 ml x 3 adet .Kristal mika Sert Silikon Kapak Vakumlu Kare Saklama Kabı . 1. KALİTE SAĞLIKLI ÜRÜNDÜR.Gıda temasına Uygun SertifikalıdırGıdalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.Şeffaf olduğu için içindekini üstten ve yandan görebilirsiniz ÜRÜN ÖLÇÜSÜ:EN:10.6 CMBOY: 10.6 CMYÜKSEKLİK:24.4 CM paket içeriği 3 adet 1700 ml gönderilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml

Erzak saklama kabı vakumlu ürünlerinin tasarımında ürünün işlevi, stili ve kalitesi oldukça önemlidir. Malzemenin seçiminde ürünün performansına etkisi, müşteride yarattığı izlenim, his ve çevreye verdiği zarar hesaba katılarak üretimi yapılmalıdır. Vip Ahmet saklama kabı vakumlu 1700 ml gıda ile temasa uygun olacak şekilde üretilir. Bu açıdan bakıldığında gönül rahatlığı ile gıda ile temas ettirilebilir ve mutfak ürünlerinin içinde yer alabilir. Dayanıklı plastik ham maddeden tasarlanan ürün uzun yıllar kullanılabilecek şekilde özenle tasarlanır. Saklama kabı vakumlu oluşu içerisine konulan ürünlerin tazeliğinin korunmasına yardımcı olur ve raf ömrünü uzatır. 1700 ml’lik saklama kapları ölçüleri 10,5 x 10,5 x 24,5 cm’dir. Geniş boyutu sayesinde bu modeli kullanarak siz de yiyeceklerinizin taze kalmasını sağlayabilirsiniz.

  • Ergonomik
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilme
  • Plastik ham madde

Vip Ahmet 1700 ml Saklama Kabı Özellikleri

Vip Ahmet 1700 ml Saklama Kabı Özellikleri

Bakliyat, un gibi gıda ürünlerini hem kullanıp hem de saklama koşullarını ayarlamak sağlık açısından önemlidir. Vip Ahmet 1700 ml saklama kabı tamamen gıda ile temasına uygun olarak üretilir. Yumuşak, ergonomik kapağı sayesinde hava almaz. 1. sınıf plastikten tasarlanan bu kaliteli ürün bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Buzdolabı içinde de rahatlıkla kullanılabilir ve iç içe yerleşebildiği için fazla yer kaplamaz. Saklama kabı vakumlu 1700 ml Vip Ahmet cam görünümlü sert plastik malzemeye sahiptir. Sert plastik materyal kullanılan bu ürün gelebilecek darbelere karşı dayanıklıdır. Gönül rahatlığı ile uzun yıllar kullanabileceği ve raflarında yer alabilecek kaliteli bir materyaldir. Şeffaf kapak özelliği sayesinde içerisinde konulan yiyecekleri rahat bir şekilde görebilirsiniz. 1700 ml saklama kabı ideal boyutlarda olup konulan içeriği muhafaza eder.

Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml Fiyatları

Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml Fiyatları

Saklama kabı vakumlu 1700 ml fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Çerez, bakliyat, çay, cips gibi yiyeceklerin tazeliğini koruyan bu saklama kabı aynı zamanda şık bir görünüme de sahiptir. Vip Ahmet saklama kabı vakumlu 1700 ml fiyatları herkesin alabileceği uygun fiyatlarda ve seçeneklerde olup evlilik hazırlığı yapan kişilerin tercih edebileceği kullanışlı bir üründür. Düzenli bir mutfak isteyen müşterilerin kullanımı için de uygundur. Günlük işlerinizi kolaylaştıran Vip Ahmet saklama kabı vakumlu 1700 ml HBV00000MM9HM tercih etmek size hem yer tasarrufu ettirir hem de dolap içlerindeki fazlalığı önler. Makinede yıkamaya uygun olan 1. kalite plastik ham maddeden üretildiğinden kullanımı oldukça kolaydır. İdeal boyuta sahip ve şık görünümlü bu saklama kabını yiyeceklerinizi taze şekilde muhafaza etmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml Kullananlar

Vip Ahmet Saklama Kabı Vakumlu 1700 ml Kullananlar

Yiyecekler uygun saklama koşullarında tutulduğunda uzun süre taze kalabilir. Bu sebeple hava almayan özel yapıdaki ürünler sık sık tercih edilir. Vip Ahmet saklama kabı vakumlu 1700 ml yorumları kabın içerisinde konan yiyeceklerin uzun süre taze kaldığını söyler. Kalan yemeklerinizi buzdolabına koyabilir, yerden tasarruf edebilirsiniz. Vakumlu kapağı sayesinde bozulmanın önüne geçebilirsiniz. Mutfakta gıda ürünlerini yerleştirdiğimiz erzak dolapları için özel üretim olan erzak saklama kabı beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Bulaşık makinesinde yıkanabilen, buzdolabında saklanabilen bu kaplar derin dondurucular için uygun değildir. Hava ile temas etmesi önlenen üründe bayatlama olmaz ve uzun süre ilk alındığı gibi tazeliğini korur. Vip Ahmet saklama kabı vakumlu 1700 ml kullananlar pratik şekilde kullanılan bu ürünlerden memnun kalır. Şık tasarımlı ve kullanışlı Vip Ahmet saklama kabına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.