Vip Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı

1.629 TL
(54,30 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.639 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.925 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.300 TL

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİL KİMYA Satıcı Ünvanı: YEŞİL KİMYA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950032525400016 Vergi Kimlik Numarası: 9500325254
    Bu ürün YEŞİL KİMYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VİP AHMET 30 PARÇA SAKLAMA KABI ÜRÜN CAM DEĞİLDİR, CAM GÖRÜNÜMLÜ SERT KRİSTAL PLASTİKTİR SAĞLIKLI ÜRÜNDÜR, 1.KALİTE KRİSTAL HAMMADDEDEN ÜRETİLMİŞTİR BAHARATLARINIZI, BAKLİYATLARINIZI GÜVENLE KOYABİLİRSİNİZ BUZDOLABINDA KULLANIMA UYGUNDUR DERİN DONDURUCUDA KULLANILMAZ. PAKET İÇERİĞİ 6 ADET 250 ML ÖLÇÜ: 10.6 X 10.6 X 5.4 CM 6 ADET 700 ML ÖLÇÜ: 10.6 X 10.6 X 10.3 CM 6 ADET 900 ML ÖLÇÜ: 10.6 X 10.6 X 13.4 CM 6 ADET 1200 ML ÖLÇÜ: 10.6 X 10.6 X 18.1 CM 6 ADET 1700 ML ÖLÇÜ: 10.6 X 10.6 X 24.4 CM

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 25+
  • Hacim 500-999 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı VP-188

Gıdaların, kuru ve hava almayan bir ortamda özenle ve dikkatle muhafaza edilmesi gerekir. Gıdaların saklama koşulları, taze kalmaları açısından oldukça önem taşır. Saklama kapları kullanılarak gıdalar rahatlıkla güvenli bir şekilde saklanabilir ve muhafaza edilebilir. VIP Ahmet kare vakumlu 6 set 30 parça saklama kabı çeşitli boyutları ve yüksek kalitesi ile müşterilere pratik bir kullanım deneyimi sağlar. Kaplar kaliteli ve sağlıklı malzemeden itinayla üretilmiştir. Bu nedenle güvenle ve uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Set halinde olan ürün, çoklu bir yapıda size ulaşır ve geniş bir kullanım olanağı sunar. Cam görünümlü sert plastik yapısıyla sahip olan saklama kabı vakumlu kapağı ile gıdaları tam koruma altına alır ve uzun süre saklar.

  • Vakumlu kapaklar
  • 6 set ve 30 parça
  • Fonksiyonel kullanım

VIP Ahmet Vakumlu Saklama Kabı Özellikleri

VIP Ahmet Vakumlu Saklama Kabı Özellikleri

Ürün, konforlu bir kullanım sağlar. VIP Ahmet saklama kabı ile gıdalarınızı güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Fonksiyonel kullanımı ile kuru gıdalar, taze sebze ve meyveler için kullanıma uygundur. Aynı zamanda, pişmiş yiyeceklerinizi muhafaza edebilmeniz için tasarlanmıştır. Ürün, buzdolabında kullanılabilir özelliği ile beğenileri toplar. 6 farklı set halinde size ulaşır. Her bir set, farklı boyutlarda saklama kabı içerir. Böylelikle mutfağınızda kullandığınız tüm kuru gıdaları en uygun şekilde düzenleyebilir ve ihtiyaç halinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Setin sunduğu farklı boyutlardaki içerik yalnızca mutfak için değil banyo için de hayatı kolaylaştıran çözümler yaratmanıza yardımcı olur. Vakumlu kapak sistemi ile tam koruma sunan saklama kabı setinin tüm özelliklerini kapsamlı bir şekilde inceleyerek banyodan mutfağa, yatak odasından çalışma odasına dek uzanan geniş bir alanda düzen yaratan saklama çözümleri yaratabilirsiniz.

VIP Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı Yorumları

VIP Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı Yorumları

Saklama kabı kullanımı yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi için önemlidir. VIP Ahmet kare vakumlu 6 set 30 parça saklama kabı yorumlarını okuyabilir ve kullananların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sahip olduğu çok çeşitli boyutları ile geniş bir kullanım imkanı sunar. Ürün, mutfağınızda düzen sağlar ve dağınık görüntüyü engeller. Dolap içlerini ve rafları verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur ve bu özelliği ile sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda fonksiyonel kullanım özelliği ile bakliyatlarınızı, kuru yiyeceklerinizi ve pişmiş yemeklerinizi rahat bir şekilde saklamanıza olanak verir. Ürün yiyeceklerin taze kalmasını sağlar ve gıdaların uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. Ergonomik yapısı ile kolay bir şekilde açılır ve kapanır. Sahip olduğu şık dizaynı ile mutfağınızda dekoratif bir görüntü sağlar.

VIP Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı Fiyatı

VIP Ahmet Kare Vakumlu 6 Set 30 Parça Saklama Kabı Fiyatı

VIP Ahmet kare vakumlu 6 set 30 parça saklama kabı fiyatı, ürünün sahip olduğu özellikler doğrultusuna belirlenir ve size sunulur. Kaliteli malzemesi ve vakumlu kapakları ile gıdalarınızı güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ürün, sert kristal plastik bir yapıya sahiptir. Şeffaf yapısı ile içerisine koyduğunuz gıdayı kolayca görebilir ve ihtiyacınız olan yiyeceği hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Ayrıca vakumlu kapak mekanizması ile iç ve dış ortam arasındaki hava akışını minimum seviyede tutar. Böylece, gıdalarınız ilk günkü tazeliğini ve lezzetini korur. Aynı zamanda bu set, yüksek kaliteli dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Dirençli yapısı ile uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Kolay bir şekilde temizlenebilir yüzeyi ile sizleri yormaz ve hijyenik bir kullanım deneyimi sunar. Ürünü, tüm detaylarıyla inceleyerek Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.