5
Runner & Amerikan Servisi kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Viluxe Deri Siyah Amerikan Servis 6 Kişilik 12 Parça

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Viluxe Deri Siyah Amerikan Servis 6 Kişilik 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-safe Home Satıcı Ünvanı: ERDEM KASA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4516980443400020 Vergi Kimlik Numarası: 5270399265
    Bu ürün E-safe Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerikan servisi suni deri
  • ürünümüz 12 parçadan oluşmaktadır.
  • 6Adet Servis,6 Adet Bardak Altlığı. 6 Adet 40x 48 cm
  • 6 Adet 15x 18 cm

Ürün Özellikleri

  • Şekil Oval
  • Materyal Suni Deri
  • Parça Sayısı 12+
  • Boyut/Ebat 35 x 45
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Viluxe Deri Siyah Amerikan Servis 12 Parça

Sofraların estetik bir görünüm kazanması için bazı servis ürünleri kullanılır. Yemek masalarına hem şıklık kazandırmak hem de ısıdan hasar görmesini veya çatal bıçaklardan çizilmesini önlemek için Amerikan servis ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Viluxe deri siyah Amerikan servis 12 parça VLX1003 model, 6 adet 40x48 cm ebatlarında ürün ve 6 adet 15x18 cm ebatlarında bardak altlığından oluşur. Viluxe deri siyah Amerikan servis suni deriden üretildiği için tabak ve bardakların ısısına, çatal ve bıçakların oluşturacağı çiziklere karşı dayanıklıdır. Mat siyah rengi ve kendine has geometrik formu sayesinde sofralarınızda şık bir görüntü oluşturur. Deri Amerikan servisi takımı kullanışlı bir modeldir. Bu takımı dilerseniz evinizde günlük kullanım dilerseniz çeyiz hazırlıklarınızı tamamlamak dilerseniz de yakınlarınıza ev hediyesi olarak güvenle satın alabilirsiniz.

  • Şık görünüm
  • Yıpranmaz materyal
  • Isıya Dayanıklı

Şık Sofralar İçin Viluxe Deri Servis Takımları

Şık Sofralar İçin Viluxe Deri Servis Takımları

İdeal kalınlıkta, dayanıklı yapıda ve görüntü olarak estetik olan Amerikan servisleri sofralarınızı şık bir hale getirir. Materyalinin sağlamlığı sayesinde buruşma ve çizilme gibi durumların söz konusu olmadığı Amerikan servis setleri müşteriler tarafından fazla tercih edilir. Viluxe deri siyah Amerikan servis 12 parça ısıya dayanıklı yapısı sayesinde rahatlıkla her tür sıcak tabak ve soğuk bardak altında kullanılabilir. Viluxe deri siyah Amerikan servis 12 parça kullananlar, suni malzemeden oluşan bu modelin konforundan yararlanır. 6 parça tabak altlığı ve 6 parça bardak altlığı ürününü bir arada sunan modelin ısıya dayanıklılığından ve çizilmeyen yapısından siz de memnun kalabilirsiniz. Setin tüm parçalarının özgün geometrik formda olması sofranızı ayrıcalıklı kılar. İdeal büyüklüğü ile göz dolduran deri siyah Amerikan servis takımına siz de sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Akşam Yemeklerinin Eşlikçisi Amerikan Servis Seti

Kaliteli Akşam Yemeklerinin Eşlikçisi Amerikan Servis Seti

Modern masalarda yer bulan Amerikan servis deri yapısıyla hem şık hem de dayanıklı olur. Suni deri, doğal olmayan poliüretan (PU) veya polivinil klorürden (PVC) yapılan bir malzemedir. Bu malzeme su geçirmeyen dokuya sahip olduğu için leke de tutmaz. Temizlenmesi oldukça kolay olan bu malzemede çıkmayan yemek lekeleri gibi sorunlar yaşanmaz. Viluxe deri siyah Amerikan servis 12 parça yorumları arasında yer alan müşteri değerlendirmelerine göre ürün her bakımdan kullanışlıdır. Yüksek puanlarla oylanan modelin hijyenini rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Parçaların üzerine herhangi bir yemek döküldüğünde sabunlu, ıslak bir bez yardımıyla zahmetsizce ve kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Alt kısmı keçeden oluşan parçalar herhangi bir kaydırma yapmayacağı için örtüsüz masalarda da sabit durur. Köşelerinin kıvrılması durumunda da üzerine ince bir bez koyup düşük ayarda ütüleyerek kolaylıkla düzeltebilirsiniz.

Amerikan Servis Seti Fiyatları ve Kampanyaları

Amerikan Servis Seti Fiyatları ve Kampanyaları

Viluxe deri siyah Amerikan servis 12 parça fiyatları kalitesi ve özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Modelin parça sayısı, materyal kalitesi, renk atmayan boyası gibi nitelikler ürünü öne çıkaranlar arasındadır. Suni deriden oluşan, dayanıklı ve leke tutmayan deri Amerikan servis takımları altındaki keçe materyali sayesinde üzerine herhangi bir tabak ve bardak konulduğunda kaydırma yapmadığı için güvenlidir. Geometrik formun farklı olması, davet sofralarınıza sıra dışı bir şıklık kazandırır. 6 Amerikan servis, 6 bardak altlığından oluştuğundan tabak altı servisleri ve bardak altlıkları, tabak takımlarınızla uyumlu bir görüntü meydana getirir. Mat siyah rengi sayesinde çatal kaşık bıçak setlerinin de olduğundan parlak görünmesini sağlar. Trendyol’da paylaşılan müşteri yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilir, dilerseniz sipariş oluşturarak güvenli ödeme sistemiyle satın alabilirsiniz.