Viluxe Amerikan Servis Deri Lacivert 6 Kişilik 12 Parça

189,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Viluxe Amerikan Servis Deri Lacivert 6 Kişilik 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-safe Home Satıcı Ünvanı: ERDEM KASA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4516980443400020 Vergi Kimlik Numarası: 5270399265
    Bu ürün E-safe Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerikan Servisi Suni Deri
  • Ürünümüz 12 Parçadan oluşmaktadır.
  • 6 Adet 37 x 45 cm
  • 6 Adet 12 x 13 cm

Ürün Özellikleri

  • Şekil Oval
  • Materyal Suni Deri
  • Parça Sayısı 12+
  • Boyut/Ebat 45 x 36
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Viluxe Amerikan Servis Deri Lacivert 12 Parça

Viluxe Amerikan servis deri lacivert 12 parça VLX1002 modeli, davet sofralarında şık sunumların tamamlayıcısıdır. Masa düzenleri için kullanılan ürün, dekoratif açıdan şık bir sunum imkanı sağlar. Viluxe Amerikan servis deri lacivert 12 parça halinde müşteriye sunulur. Beğeni kazanan bu Amerikan servis seti, lacivert renk tonuna sahiptir. Ana malzemesi suni deriden üretilir. Amerikan servis, müşterilere masayı temiz tutarak şık sunum yapma imkanı sunar. Suni deri servis altlıklar tabakların masada daha belirgin ve şık görünmesine yardımcı olur. Viluxe Amerikan servis 6 parçasının ölçüleri 37x45 cm şeklindedir. Diğer 6 parçalık servis sunumları ise 12x13 santimetreden oluşur. Modeli ister 6 kişilik olarak bölerek isterseniz de 12 parça kullanım seçeneğiyle şık sunumlarınızda tercih edebilirsiniz.

  • Lacivert renk tonu
  • Suni deri materyal
  • 12 kişilik tasarım

Viluxe Amerikan Servis Deri Özellikleri

Viluxe Amerikan Servis Deri Özellikleri

Viluxe Amerikan servis deri masa dekorasyonu amaçlı kullanılır. Ana malzemesi suni deridir. Ürün, hafif nemli bir bezle zedelemeden silinir. Viluxe markalı Amerikan servis, lacivert rengiyle sofralara ağır ve şık bir görünüm kazandırır. 12 kişilik seçeneğiyle kalabalık davetlerin ve günlük sofraların vazgeçilmez ürünüdür. 6 adet Amerikan servis farklı boyuta, diğer 6 adet servis sunumu ise daha farklı ebata sahiptir. Müşteriler için 12 adet sunum altlığını ikiye bölerek kullanma seçeneği sunar. Tabakların altlarında kullanılan sunum amaçlı bu ürünle, son derece şık ve zarif sofralar oluşturabilirsiniz. Amerikan servis, müşterilere hem estetik görünüm hem de temiz masalarda yemeklerin keyfini çıkarma imkanı sunar. Viluxe markalı suni deri tabak sunum altlığı müşterilere lüks bir sofra deneyim imkanı sunar. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Viluxe 12 Parça Suni Deri Servis Kullanımı

Viluxe 12 Parça Suni Deri Servis Kullanımı

Viluxe Amerikan servis deri lacivert 12 parça kullananlar sofralarında lacivert rengin ağır ve estetik görünümünü de deneyimler. Ürün, 6 adetinde 37x45 cm boyutuna sahipken, diğer 6 adette 12x13 cm boyutlarındadır. Amerikan servis, tabaklar çatal, kaşık, bıçak ve bardakların tamamının altında sunularak diğer parçalarla bütün bir görünüm sağlar. Davetlerde ve günlük sofra seçeneklerinde her zaman şık bir görünümü garanti eder. Masa dekorasyonlarının vazgeçilmez ürünü olan 12 parçalık set, aynı zamanda supla yerine de tercih edilir. Viluxe Amerikan servis deri lacivert 12 parça yorumları, Amerikan servisin müşterilere pratik kullanım imkanı sağladığını vurgular. Yemek sırasında üzerine dökülen yemekler ya da sıvılar masaya nüfuz etmeden servisin üzerinde kalır. Suni deri lacivert 12 parçalık servis setiyle yemeklerinize her daim davet sofrası havası katabilirsiniz.

Bütçe Dostu Viluxe Amerikan Servis Fiyatları

Bütçe Dostu Viluxe Amerikan Servis Fiyatları

Estetik tasarımların ve hoş görünümlü sofraların vazgeçilmezi 12 parçalık seti, farklı ortamlara uygun olarak tercih edebilirsiniz. Viluxe servis seti, 12 parçalık, lacivert renk tonunda ve suni deriden üretilir. Müşterilere güzel görünümlü masalar hazırlama imkanı sunar. Tabakların yanı sıra bardaklara ve çatal kaşık bıçakların sunumuna da katkı sağlar. Masaların derli toplu ve zarif görünümüne katkıda bulunur. Viluxe Amerikan servis deri lacivert 12 parça fiyatları ürünün sahip olduğu özellikler kapsamında şekil alır. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Dikkat çeken bu tasarım müşterilere zengin, zarif ve elegan bir sofranın yolunu açar. Sofraları hem temiz tutup hem de düzenli bir görünüm imkanı sunar. Viluxe markalı 12 kişilik suni deri sunum altlığına cazip fiyat avantajıyla Trendyol’dan hem kolay şekilde hem de kısa sürede sahip olabilirsiniz.