Vileda Ultramax 2in1 Turbo Pedallı Temizlik Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.629,90 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.679,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.749,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Ultramax 2in1 Turbo Pedallı Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEPAGROSS Satıcı Ünvanı: MEPA SAĞLIK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0615076665900001 Vergi Kimlik Numarası: 6150766659
    Bu ürün MEPAGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda Ultramat Turbo Temizlik Seti

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver

Vileda Ultramat Turbotemizlik Sistemi

Ev veya iş yeri fark etmeksizin gündelik olarak temizlik olmazsa olmazlar içerisinde yer alır. Hijyenik bir ortama sahip olmak oldukça kolay gibi görünse de saatlerinizi alabilecek ve yorgun düşünmenizi sağlayacak bir aktivite olarak yerini alır. Gün boyunca biriken tüm tozları temizlemek uzun saatlerinizi alabilir ve enerjinizini tüketmenize neden olabilir. Temizleme gücü yüksek ve kolay kullanım imkanı sağlayacak araçlar ise vazgeçilmez temizlik malzemeler olarak yerini alır. Kısa sürede, etkili temizlik yapmanıza yardımcı olacak ürünler arasında Vileda Ultramat Turbotemizlik sistemi, size sunduğu imkanlar ile öne çıkar. Vileda markasının geçmişten gelen deneyimi ve üretiminde kullandığı yüksek kalite malzemeleri sayesinde mükemmel set bir araya gelir. Vileda Ultramat, nerede kullanırsanız kullanın ihtiyacınız olan tüm herşeyi bir arada sunar.

  • Ergonomik kullanım
  • Temizlik seti
  • Üstün kalite

Üstün Temizlik Sağlayan Vileda Ultramat Turbo Komple Set

Üstün Temizlik Sağlayan Vileda Ultramat Turbo Komple Set

Temizlik sırasında kullandığınız araçlar hem zamandan hem de efordan kazanmanıza yardımcı olur. Vileda markasının gelişmiş temizlik teknolojisini bir araya getirdiği Vileda Ultramat Turbo komple set sayesinde temizliğe harcadığınız süreyi önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Paket içerisinde geniş su haznesi, pedal mekanizması ve sıkma aparatına sahip kovası ve boyu ayarlanabilir paspas bulunur. Kova üzerinde yer alan mekanizma sayesinde su sıçmasının önüne geçer. Kolaylıkla döndürme hızını ayarlayan ve fazla suyu sıkmanızı sağlayan pedal ve sıkma aparatı ise temizliği kolay hale getirir. Ucunda mikrofiber beze sahip vileda sopa ise köşelere dahi kolaylıkla girebilir şekilde tasarlanır. Her yeri kolaylıkla temizlemenizde yardımcı olan ikili, tüm yüzeylerde mükemmel temizlik yapmanızı sağlar. Üstün teknolojik mekanizma, hem yorulmanın önüne geçer hem de zamandan tasarruf sağlamanız konusunda size yardımcı olur.

Kullanışlı Vileda Ultramat Turbotemizlik Sistemi Yorumları

Kullanışlı Vileda Ultramat Turbotemizlik Sistemi Yorumları

Müşteri deneyimini üst düzeye çıkaran ikili, temizlik esnasında gerçekleşen tüm durumlara karşı düşünülerek tasarlanır. Suyun sıçramasını önleyen kova ve sıkma aparatının yanı sıra pedal sayesinde istediğiniz kuruluğu elde etmenizi sağlar. Pedal ile hızını ayarlayabileceğiniz döner aparatı 1 dakika içerisinde 1000 defadan fazla dönerek hızlı kuruluk elde etmenize yardımcı olur. Birbiri ile mükemmel uyumda çalışan ürünler sayesinde tüm yüzeylerde hijyeni sağlayabilirsiniz. Cam, mermer veya parke zemin fark etmesin mikrofiber bez, ideal temizliği size sunar. Dikdörtgen şekilindeki mop sopası sayesinde köşe bucak temizlikte ideal ürüne Vileda sayesinde sahip olabilirsiniz. Eğer modeli daha önce kullanmadıysanız sizi yönlendirecek yorum ve incelemeleri keşfedebilirsiniz. Vileda Ultramat Turbotemizlik sistemi yorumları sayesinde daha önce satın almış müşterilerin ürün hakkındaki görüşlerini ve paylaştıkları fotoğrafları inceleyebilir ve sipariş vermeye karar verebilirsiniz.

Pratik Vileda Ultramat Turbotemizlik Sistemi Fiyatı

Pratik Vileda Ultramat Turbotemizlik Sistemi Fiyatı

Ofis, iş yeri gibi hızlı ve yoğun mekanlarda temizliğin çok daha hızlı tamamlanması gerekir. Bu nedenle temizliği yapacak kişinin paspastaki suyu sıkmak gibi zaman kaybettirecek şeylerden uzaklaşması önemli bir yer tutar. Paketin içerisinde yer alan tüm ürünlerin tasarımı özellikle kullanım deneyimini üst seviyeye çıkarmak amacı güdülerek tamamlanır. Bunların yanı sıra bu setin üretiminde de yüksek kalite, geri dönüştürülebilir malzemeler tercih edilir. Böylelikle hem müşteri deneyimini üste çıkartır hem de doğaya zarar vermeden uzun süre kullanım imkanı sağlar. Tüm bunlar göz önünde bulundurularak belirlenen Vileda Ultramat Turbotemizlik sistemi fiyatı, ekonomik ve avantajlı olması ile de öne çıkar. Siz de online alışverişin güvenilir ve keyifli adresi Trendyol’un avantajlarından faydalanarak temizlikte size yardımcı olacak ürünü yakından keşfedebilir ve sipariş verebilirsiniz.