4
Paspas ve Mop kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi

1.099 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
1.400 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.133,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.160 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,90 TL1.139,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.157,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ambar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Ambar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: Üstün kalite pedal Sıkma haznesine kolay yerleşim Su sıçratmama özelliği Ahşap ve seramik yüzeylerde İdeal emicilik Çamaşır makinelerinde yıkanabilir mop Duvar seramiği ve cam yüzeylerde kullanılır teleskopik sap.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
Geri Bildirim Ver

Vileda 8690803713584 Turbo Pedallı Temizlik Sistemi

Vileda Turbo pedallı temizlik sistemi, yaşam alanlarınızı hijyenik bir hâle getirmenize yardımcı olur. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilen bu ürün, uzun ömürlüdür. Paspas, kovanın sıkma haznesine oldukça kolay bir biçimde yerleşir ve kullanım kolaylığı sağlar. Bu ürünü kullanarak pek çok farklı zeminde biriken lekeleri ve kirleri ortadan kaldırabilirsiniz. Vileda Turbo pedallı temizlik sistemini eviniz, işletmeniz veya ofisiniz için tercih edebilirsiniz. Ergonomik bir tasarıma sahip olan bu ürün, temizlik yaptıktan sonra elinizin ve kolunuzun ağrımasını engeller. Her yaştan yetişkin tarafından kolay bir biçimde kullanılabilecek olan Vileda temizlik setini siz de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Maksimum Sap Uzunluğu: 130 santim Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi
  • Mekanizma: Yaylı Pedal Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi
  • Paspas: Mikrofiber Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi Özellikleri Nelerdir?

VVileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi Özellikleri Nelerdir?

Vileda Turbo pedallı temizlik sistemi, cam fiber materyal kullanılarak imal edilen bir ayak pedalına sahiptir. Bu mekanizma, temizlik işlemini zahmetsiz bir biçimde gerçekleştirmenizi sağlar. Bu ürünün üretim aşamasında kullanılan tüm malzemeler, geri dönüştürülebilir özelliğe sahiptir. Teleskopik sapın başlığı, dakikada 1000 kereden daha fazla döner. Bu sayede paspasın üzerinde biriken kirler ve tozlar, kovanın içine kolay bir biçimde aktarılabilir. Emiş gücü bir hayli yüksek olan mikrofiber bez ise temizlik yaptığınız zeminlerin üzerinde suların birikmesini engeller. Bu setin bir diğer avantajı ise içeriğinde yer alan tüm malzemelerin oldukça kolay bir biçimde değiştirilebilmesidir. Yaşam alanlarınızı dip bucak temizlemenize imkân tanıyacak olan ürün, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır.

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi Kullanımı Pratik mi?

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi Kullanımı Pratik mi?

Vileda Turbo pedallı temizlik sopası, 130 santime kadar uzayabilir. Bu, özellikle ulaşılması zor alanları çok daha kolay bir biçimde hijyenik hâle getirmenizi sağlar. Ergonomi kavramı göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan sopa, konforlu bir kullanım imkânı sunar. Vileda Turbo pedallı temizlik mopu ise 360 C° dönebilen yapısı sayesinde kişilerin hareket özgürlüğünü kısıtlamaz. Üçgen bir başlığa sahip olan bu aparat, evinizin köşelerini de zahmetsiz bir biçimde temizlemenize olanak tanır. Vileda Turbo pedallı temizlik kovası da oldukça kullanışlı bir aparattır. Bu parçanın sıkma haznesi, mopu kolayca kavradığı için zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Tamamen mikrofiber materyal kullanılarak imal edilen paspas ise 60 derecede yıkanabilir. Bu sayede söz konusu aparatın üzerinde zararlı mikroorganizmaların oluşumu önlenir.

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi Hangi Yüzeylere Uygundur?

Vileda Turbo Pedallı Temizlik Sistemi Hangi Yüzeylere Uygundur?

Vileda Turbo pedallı temizlik sistemi, ince ve yumuşak mikrofiber kullanılarak üretilen bir paspas içerdiği için laminant ve parke gibi hassas yüzeylerin çizilmesine neden olmaz. Yaşam alanlarında bulunan farklı zemin türleri için tercih edilebilecek olan bu ürün, teleskopik sapı sayesinde duvar seramiği ve cam yüzey temizliğinde de kullanılabilir. Hem sizin hem de sevdiklerinizin çok daha hijyenik bir ortamda yaşamını sürdürmesini sağlayacak olan bu ürün, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Vileda Turbo pedallı temizlik sistemi, kolay bir biçimde muhafaza edilebilir ve fazla yer kaplamaz. Mikrofiber paspas, yüksek emiş gücüne ve toz toplama özelliğine sahip olduğu için farklı yüzeylerin tertemiz hâle gelmesini sağlar. Dilerseniz siz de Vileda Turbo pedallı temizlik sistemi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin fikirleri hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz. Yaşam alanlarınızı çok daha etkili ve kolay bir biçimde temizlemenizi sağlayacak olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.