Vileda Bezzy Temizlik Bezi 10 Lu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
85,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
96,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Bezzy Temizlik Bezi 10 Lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Damecoom Satıcı Ünvanı: DAME ELEKTRONİK TİCARET VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0269088383400001 Vergi Kimlik Numarası: 2690883834
    Bu ürün Damecoom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda Bezzy Temizlik Bezi 10 lu Vileda Bezzy Temizlik Bezi , geliştirilmiş yüzeyi sayesinde tozları tek seferde yok eder ve içine hapseder. Mutfak, banyo ya da diğer zeminlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 6 - 9
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi ile Lekelere Etkili Çözüm

İnsanların hayatında değer verdiği konular arasında temizlik yer alır. Gün içinde bulunulan ortamı temizlemeye ve özen göstermeye saatler harcarız. Elbette bu temizlik esnasında kullanılan malzeme ve ürünlerin seçimleri de önem arz eder. Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket ürünü bu amaçla kullanılabilecek kaliteli bir üründür. Bu temizlik bezleri temizleme verimliliğini arttırmaktadır. Temizliği kolaylaştırmakta olan bu bezler, çıkarılmaz sandığınız birçok lekeyi yok eder. Bu sadece daha fazla temizlik yapmanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kalıcı lekeler üzerinde saatlerce zaman harcamamanızı sağlar. Bu bezler temizleme işlemi sırasında size yardımcı olmaktadır. Bu bezleri istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilir ve elde ettiğiniz sonuçlardan memnun kalabilirsiniz. Bu bezler, sadece yapacağınız temizlikten size fayda sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha az enerji harcamanıza olanak tanıyarak yorulmanızı önler. Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket indirim dahilinde sahip olmak için ürünlere göz atabilirsiniz.

  • Uzun Süreli Temizlik
  • Mutfak Yüzeylerini Temizler
  • Farklı Kullanım Amaçlarına Uygun

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi ile Hijyenik Alanlar

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi ile Hijyenik Alanlar

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi 8690803762131 ürünü kullanıldıkları tüm alanlarda harikalar yaratmaktadır. Temizlenmesi zor yüzeyler artık bu bezlerle kolayca temizlenebilir. Böylece temizlik, endişeden çok eğlenceli bir hale gelmektedir. Sonuç olarak, temizlik daha iyi sonuçlar vermektedir. Özellikle deterjana ihtiyaç duymayan ve sağlığa zararlı olmadıkları için sıklıkla tercih edilmektedir. Bu bezlerin su emme kapasitesi çok yüksektir. Bu da mutfak yüzeyini temizleyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Bu bezler özellikle mutfak yağı temizliğinde ve mutfağın her köşesini silmek için kullanılır. Sıklıkla yemek yaptığınız mutfakta inatçı yağlarla baş başa kaldığımızda bu bezleri kullanmak büyük fayda sağlayacaktır. Ayrıca bu yağlar deterjana ihtiyaç duymadan basit bir bez ve su kullanılarak da temizlenebilir. Mutfağı temizlemeyi bitirdiğinizde herhangi bir iz veya leke görmeyeceksiniz. Oldukça dayanıklı olduğu bilinen bu ürün, mutfağı temizleme amacıyla tercih edilir ve her defasında aynı sonuçları verir. Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket kampanya kapsamında sahip olabilirsiniz.

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi Özellikleri ve Yorumları

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi Özellikleri ve Yorumları

Vileda marka bezleri kullanmak için, uzun süreli temizlik için bakımlarının doğru yapılması gerekmektedir. Çünkü bu bezler doğru kullanıldıkları takdirde dayanıklılıkları anlam kazanır. Bu nedenle Vileda bezlerinin nasıl kullanılacağına dair merak edilenler oldukça fazladır. Birçok alanda kullanılan bu bezlerin kullanımı oldukça önem arz eder. Bu bezler ayrıca kurutmak için de kullanılabilir. Kuru bir şekilde kullanırsanız, kullanacağınız zemindeki tozun havaya uçmadan silinmesini sağlarsınız. Bu nedenle kuru bir şekilde de kullanılabilir. Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket özellikleri arasında kokusuz olması size rahatsızlık vermez. Ayrıca bu bezler başka şekillerde de kullanılabilir ve kullanmakta serbestsiniz. Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket yorumları bölümüne bakarak ürün hakkında daha fazla detaya sahip olabilirsiniz.

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi Fiyatı

Vileda Bezzy 10'lu Temizlik Bezi Fiyatı

Bu kadar kullanışlı ve temizliği bizim için kolaylaştıran bu bezlerin fiyatı ise merak edilen bir konudur. Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket fiyatları her bütçeye uyum sağlamaktadır. Bu bezler farklı kullanıma sahip olmasından dolayı büyük avantaj sunmaktadır. Kullanıcıların severek kullandığı bu ürün, farklı kullanım amaçlarını kolaylıkla karşılamaktadır. İhtiyaçları karşılayan Vileda marka temizlik bezleri kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde özelliklere sahiptir. Yaşam alanlarında her köşede rahatlıkla kullanılan bu bezlerin 10‘lu paket halinde satışa çıkarılması ise uzun süreli kullanıma olanak tanımaktadır. Vileda markasının ürün gamında yer alan bu temizlik bezine sahip olmak için Trendyol'da arama kısmından Vileda Bezzy temizlik bezi 10'lu paket satın al işlemini gerçekleştirebilirsiniz.