VİKO Karre Ve Meridian Topraklı Priz Mekanizma Beyaz Kapak (ÇERÇEVESİZ)

40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
39,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VİKO Karre Ve Meridian Topraklı Priz Mekanizma Beyaz Kapak (ÇERÇEVESİZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORKA ELEKTRİK Satıcı Ünvanı: OSMAN KIRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5570038790
    Bu ürün ORKA ELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çerçevesiz

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrik Prizi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

VİKO Karre Topraklı Priz Beyaz PRIZ-028

Beyaz eşyalarınızı çalıştırmak için bir priz arıyorsanız Viko karre topraklı priz beyaz adlı ürüne göz atabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile öne çıkan bu ürün kolay bağlantı özelliğine sahiptir. Kolay bir şekilde monte edebileceğiniz bu ürün, birçok elektronik cihazın çalıştırılmasını sağlar. Oldukça güvenilir bir sisteme sahip olan topraklı priz elektrik kaçaklarını önler. Böylece cihazınızda oluşabilecek sorunların önüne geçmeye çalışır. Özellikle de buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi cihazlarda kullanılabilen ürün kolay monte edilebilmesi nedeniyle müşterileri zahmete sokmaz. Ev, ofis gibi pek çok alanda kullanabileceğiniz bu ürün hafif bir yapıya sahiptir. Böylelikle ürünü istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu aparat ile cihazlarınızı rahat bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

  • Kare Şeklinde
  • Topraklı Priz
  • Beyaz Renk

Kullanışlı Yapısı ile Viko Karre Topraklı Priz Beyaz

Her eve lazım topraklı priz kullanışlı yapısı ile öne çıkan bir üründür. Birbirinden farklı markalar altında satışa sunulan bu ürünlerden birisi de Viko karre topraklı priz beyaz olmaktadır. Bu ürün sayesinde elektrik kablolarını kapatabilirsiniz. Böylece tehlikeli durumlara karşı önlem alabilirsiniz. Çabuk bağlantı özelliğine sahip olan bu ürünü vidalı veya vidasız olarak monteleyebilirsiniz. Beyaz renge sahip olduğu için duvarlarınızda oldukça şık durur. Her duvar rengi ile uyum sağlayan bu ürün uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli yapıya sahip olan Viko karre beyaz kapaklı topraklı priz, iki kutupludur. Aynı zamanda çerçeveli olan bu ürün kolay şekilde monte edilebilir. Böylelikle size zorluk çıkarmaz. Kare şeklinde olan Viko karre beyaz topraklı priz çerçeveli yapısı ile şık durur. Her ortama uyum sağlaması nedeniyle de oldukça kullanışlıdır.

Duvarlarda Şık Bir Duruş Sergileyen Topraklı Priz

Viko kalitesini evinize taşımak istiyorsanız, topraklı priz modellerine göz gezdirebilirsiniz. Birçok elektronik eşya ile uyum sağlayan bu ürün, cihazlarınızın çalışmasına yardımcı olur. Saç kurutma makinesi, cep telefonu, fırın ve buzdolabı gibi pek çok eşyayı bu ürün sayesinde çalıştırabilirsiniz. Ürünü vidalı veya vidasız olarak kolaylıkla monteleyebilirsiniz. Viko karre topraklı priz beyaz içeriği kaliteli malzeme kullanılarak üretilir. Ürünün eni 83,4 mm olmakla beraber boyu 81,4 mm’dir. Ayrıca ürünün kutu genişliği 200 mm, yüksekliği 120 mm’dir. Viko karre topraklı priz beyaz özellikleri sadece bunlarla sınırlı kalmaz. Topraklı prizi cihazlarınız ile kolaylıkla eşleştirebilir, böylece onların çalışmasına yardımcı olabilirsiniz. 10 amperlik akım gücüne sahip olan bu cihaz sayesinde birçok elektronik eşyanızı çalıştırabilirsiniz.

Cazip Fiyatları ile Viko Karre Topraklı Priz Beyaz

Ev ve ofis gibi ortamlarda kullanmak için bir prize ihtiyacınız varsa Viko kalitesine göz atabilirsiniz. Oldukça kullanışlı modelleri üreten marka, dayanıklı yapısı ile uzun yıllar bozulmadan ilk günkü halini korur. Vidalı veya vidasız olarak kolay bir şekilde monte edebileceğiniz ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün hakkında pek çok bilgiyi Viko karre topraklı priz beyaz yorumları bölümünden edinebilirsiniz. Kare şeklindeki bu ürün beyaz rengi ile her duvar rengine uyum sağlar. Oldukça kullanışlı olan bu model sayesinde birçok elektronik cihazınızı çalıştırabilirsiniz. Topraklı olması nedeniyle güvenliğinizi sağlayan bu ürünü avantajlı fiyatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz. Viko kalitesini uzun yıllar hissettiren marka her bütçeye hitap eder. Siz de kaliteli yapıya sahip olan bu ürünü satın almak istiyorsanız Viko karre topraklı priz beyaz fiyatı kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. PRIZ-028 koduna sahip ürünü Trendyol'da kolaylıkla aratabilir ve sipariş verebilirsiniz.