Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 Adet

199,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WİNMAX Satıcı Ünvanı: WİNMAX TEMİZLİK GIDA MEDİKAL BİLGİSAYAR ORGANİZASYON İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0813134339100001 Vergi Kimlik Numarası: 8131343391
    Bu ürün WİNMAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 ml 2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Viking Premium Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile Ferahlık Sizinle

Yerli üretimlerden biri olan Viking yumuşatıcı ile sadece birkaç yıkamada çamaşırlarınızda farkı hissedebilirsiniz. Viking Premium yumuşatıcı sadece beyazları yıkayabileceğiniz veya siyah ve renkli çamaşırları makineye birlikte atabileceğiniz bir üründür. Hassaslık sunan bu yumuşatıcıyı tercih edebilirsiniz. Farklı renk çeşitleriyle kombinlediğimiz ürünlerle pürüzsüz dokular elde etmek mümkün. Viking yumuşatıcısında renk koruma teknolojisinden kısa sürede kurumaya, hızlı kuruyan koku mikrokapsülüne kadar çeşitli ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Viking yumuşatıcı kullanmaya başlar başlamaz hem zamandan tasarruf edecek hem de kıyafetleriniz dikkat çekecek. Renkleri koruyan teknolojisi sayesinde kıyafetlerin ömrünü uzatır, ağarmasına mani olur ve ilk günkü gibi uzun yıllar dolabınızda bulundurmanıza yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş yumuşatıcı son derece güvenlidir. Çamaşırlarınız makineden çıkarıldıktan sonra buruşması sizi çıldırtabilir ama Viking yumuşatıcının kolay ütüleme özelliği ile çamaşırlarınız çarşaf gibi pürüzsüz olacaktır. Kumaş renginde bozulma görülmezken dokuyu koruyan Viking flamingo yumuşatıcı aşınmayı önleyerek her yıkamada eskiyen giysiler endişesine son verir.

  • Renk Koruma Teknolojisi
  • İpeksi Yumuşaklık
  • Kalıcı Koku

Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Faydaları

Çamaşır makinesinin parlatıcı bölümünde 20 mililitre Viking flamingo yumuşatıcı koyarak kıyafetlerinizde ipeksi bir yumuşaklığa erişebilirsiniz. Çamaşırlarınızın üzerine yumuşatıcı dökmeyin. Elde yıkama seçenekleri daha az yumuşatıcıyı gerektirdiğinden, kullanım talimatına bakarak hem elde yıkama hem de makine yıkama seçeneklerine göre işlemi yapabilirsiniz. Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 Adet 8692900480017 her türlü giysiyi yıkamak için güven verir. Viking yumuşatıcı ile her türlü çamaşırlarınızı ayrım gözetmeksizin yıkayabilme imkanına sahipsiniz. Kumaşın dokusundan dolayı ciltte tahriş sorunu yaşayanların ve alerjisi olan kişiler açısından sorun teşkil etmez. Viking, tüketicilere daha kullanışlı ve ekonomik ürünler sunmaya devam ediyor. Viking'in cep dostu bu yumuşatıcısı, teninize nazikçe dokunmanıza, hayatınızın her anında kurtarıcı olmaya ve en sevdiğiniz eşyaları gardırobunuzda uzun süre saklamanıza yardımcı olacaktır.

Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri

Doğadaki zarafetin ve güzelliğin simgesi kelebekler ve flamingolardan ilham alan doğal içeriğe sahip Viking Premium flamingo konsantre çamaşır yumuşatıcı GDO, paraben, fosfat, tuz ve formaldehit içermemektedir. Benzersiz ve kalıcı kokusuyla deterjan kalıntısı bırakmaz. Bitkisel bazlı hammaddelerin ve doğal yağ içeren ürünlerde kullanılan esansların zenginleştirilmesiyle elde edilen ürünlerin benzersiz ve güçlü içeriğini yakalayan Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 adet ürünleri tamamen doğal olarak elde edilmiş olup, eşsiz yumuşatıcı ve kalıcı koku özelliğine sahiptir. Deterjan ile birleştiğinde ortamın pH'ını nötralize eder ve deterjan kalıntılarını gidererek cildinize bakım yapar. Ürün dermatolojik olarak bağımsız bir laboratuvar ortamında test edilmiştir ve tüm cilt tipleri üzerinde tahriş edici değildir. Ürünlerinde gelişmiş özelliklere yer veren lider markalardan biri olarak, üstün özellikli yeni bir yumuşatıcı sunmaktadır. Hayvansal kaynaklı hiçbir içerik içermez ve geliştirme sırasında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Fiyatı

Gün boyu kalıcı doğal bir koku istiyorsanız, hoş bir koku yaratan teknolojiye sahip hafif yumuşatıcı tam size göredir. Yünlü ve pamuklu çamaşırlarınızda sürtünmeyi engellerken, çamaşırlarınızı yıkama esnasında sürtünmeyi önleyerek orijinal hallerinde tutar. Giysilerin yırtılmasını önlemenin yanı sıra konsantre formülü sayesinde suyun tüketimini de azaltır. Bu sayede giysilerin dokusunu yumuşatarak hassas ciltlerin rahatsızlıklarının önüne geçer. Yumuşatıcı içerisindeki koku mikrokapsülleri, kıyafetlerinize uzun süreli tazelik getirir ve gün boyu hoş kokuları yanınızda taşımanıza olanak tanır. Çamaşırların dokusuna derinlemesine nüfuz eden Viking flamingo yumuşatıcı kullananlar ise çamaşırlarının doğal esnek dokusunu koruduğunu ve bu ürünün oldukça kaliteli olduklarını belirtmektedir. Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 adet yorumları bu kapsamda oldukça olumludur. Viking Premium Flamingo Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml 2 adet satın al şeklinde arama yaparak ürüne güvenle ulaşabilirsiniz. Siz de Trendyol'da yer alan Viking Premium konsantre yumuşatıcı ürününü hemen satın alabilirsiniz.