2
Saç Kurutma Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Vigo Profesyonel Kuaför Fön Makineleri için Difüzör Başlık

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vigo Profesyonel Kuaför Fön Makineleri için Difüzör Başlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marmara Elektrik Elektronik Satıcı Ünvanı: MARMARA ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612038061800016 Vergi Kimlik Numarası: 6120380618
    Bu ürün Marmara Elektrik Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçlarda profesyonel bir şekillendirme yapabilmek için gerekli olan fön makinesi başlığı ile saçlar kıvırcık yapılabildiği gibi, bukleler belirginleştirilir ve permalı saçların yapısı bozulmadan doğallığı korunur. Saçlara hacim kazandıran başlık seçimi sayesinde, düzleştirmeye gerek kalmadan dalgalı kurutmak mümkün olur.
  • Difüzör başlık hava akımını yavaşlatarak kıvırcık, permalı ve bukleli saçların bozulmasını engeller, yavaş bir şekilde etkili kurutma imkanı sunar. Açılıp bozulmayan bukleler için farklı ısı ayarlarında bekleterek kullanıldığında ve jöle, köpük gibi yardımcı malzemelerle etkili sonuç verir.
  • Elektriklenmeden kurutabilmek için kıvırcık ve dalgalı saçlara özel tasarlanan model, saç kurutma makinesinin ağız kısmına takılan taraklı çıkıntılara sahip bir yardımcıdır. Bukle ve dalgaların belirginliğini sağlamasının yanı sıra, saç diplerinden hacim kazandırarak dolgun bir görünüm sağlar.
  • Kuaförlerin ve profesyonellerin tercihi olan başlık genellikle tüm kurutma makineleri için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2400 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Profesyonel
  • Renk Gri
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Hız Ayarı 1 Kademeli
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • İyon Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Vigo 0004 Profesyonel Kuaför Fön Makineleri için Difüzör Başlık

Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık, saç şekillendirmek için kullanılabilecek ideal ürünlerden biridir. Fön makinesine haricen takılabilen bir parçadır. Bu parça takıldıktan sonra cihazın işlevleri değişir. Normal şartlarda düzleştirme yapan makine bu işlevini kaybeder ve saçları daha dalgalı bir hâle getirir. Başlık; düz saçları dalgalı yapmak, kıvırcık saçların ise buklelerini korumak için kullanışlıdır. Profesyonel fön makinelerinin büyük çoğunluğuna uyumludur. Temel saç kurutma makineleri ise çalışma prensibi olarak bu başlık için uygun değildir. Kaliteli ve kullanışlı bir ürün olarak dikkat çeken Vigo fön makinesi başlığı, fiyatıyla da her kullanıcıya hitap eder.

  • Hava çıkışı ucu 4,3 ile 5.2 cm arasında olan cihazlara uyumlu
  • Profesyonel fön makineler için kullanışlı
  • Hız kademesi 1, sıcaklık seviyesi ise 2 olduğunda maksimum verim

Vigo Profesyonel Fön Makinesi Difüzör Başlığın Materyali

Vigo Profesyonel Fön Makinesi Difüzör Başlığın Materyali

Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık, oldukça kaliteli bir malzemeye sahiptir. Ürünün üretim materyali, saç şekillendirme konusunda kullanıcılara verim sağlar. Plastik benzeri bir materyale sahip olması ise fon makineleriyle uyumunu kolaylaştırır. Vigo difüzör ancak doğru bir şekilde kullanılırsa verimli olur. Aynı zamanda ürünün formunu koruyabilmesi için de kullanım süreci önemlidir. Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık ile etkili sonuçlar elde edebilmek için hız ve sıcaklık ayarını iyi yapmak gerekir. Fön makinesinin hızı 1., sıcaklığı ise 2. kademede olmalıdır. Cihaz bu ayarlar yapıldıktan sonra çalıştırılmalıdır. Bununla birlikte kullanım sırasında saçların çok kıpırdamamasına da özen gösterilmelidir. Saç ne kadar az kıpırdarsa o kadar iyi bukleler elde edilir.

Vigo Profesyonel Fön Makinesi Difüzör Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Vigo Profesyonel Fön Makinesi Difüzör Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Difüzör başlık ile fön makinesinin uyumlu olması çok önemli bir detaydır. Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık, standart özelliklere sahip olan pek çok model ile uyumlu bir şekilde çalışabilir. Başlığın cihaza uyum sağlayabilmesi için hava çıkış çapı kontrol edilmelidir. Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık, hava çıkış çapı 4,3 ile 5,2 santimetre arasında olan cihazlar için uygundur. Daha küçük ya da büyük çaplı modeller ile uyum sağlayamaz. Ayrıca kullanılan cihazın fön makinesi olmasına da dikkat etmek gerekir. Bireysel kullanım için üretilmiş olan saç kurutma makinelerinin hava çıkış kısımları bu ürün için uygun değildir. Vigo başlık, daha çok profesyonel kullanımı bulunan modeller için geliştirilmiştir.

Vigo Profesyonel Fön Makinesi Difüzör Tüm Saç Tiplerinde Etkili mi?

Vigo Profesyonel Fön Makinesi Difüzör Tüm Saç Tiplerinde Etkili mi?

Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık, tüm saç tiplerinde etkili olabilen bir üründür. Her saç tipinde farklı bir amaçla kullanılır ve değişik sonuçlar alınır. Saç tipi fark etmeksizin bireysel kullanım için uygundur. Fakat daha etkili sonuçlar için profesyonellerden yardım alınabilir. Düz saçlara hacim kazandırmak için kullanılabilir. Dalgalı saçlarda ise doğal görünümü netleştirmek için verimlidir. Permalı, kıvırcık ve dalgalı saç tipleri için daha kullanışlıdır. Bu tipte saça sahip olan kullanıcılar, saçlarını düzleştirmeden kurutabilme şansına sahip olur. Köpük, jöle ve sprey gibi malzemeler yardımıyla saçların kıvırcık ya da dalgalı olmasını sağlama amacıyla kullanılabilmesi de mümkündür. Bu detaylar doğrultusunda her saç tipinde bir miktar etkili olabilme ihtimali vardır. Vigo profesyonel fön makinesi difüzör başlık yorumları incelenerek kullanıcıların bu ürünü hangi saç tipi için kullandığı öğrenilebilir. Ürüne yorum yapan kişiler bu gibi detaylara da yer verebilir. Trendyol ise kullanıcıların hem bu yorumlara hem de doğrudan ürüne ulaşmalarını sağlar.