Vigo I Elektrikli Panel Konvektör Isıtıcı Manuel 2500 Watt Beyaz

1.349 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vigo I Elektrikli Panel Konvektör Isıtıcı Manuel 2500 Watt Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Matiatelektronik Satıcı Ünvanı: MUSA AYKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1220109965
    Bu ürün Matiatelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konforlu Sabit Sıcaklık / Akıllı Elektrikli Isıtıcı * Elektrikli Panel Konvektörlerin çok kısa sürede ısınmaları, boyut olarak az yer kaplamaları ve hafif olmaları en büyük üstünlükleridir. Cihaz içerisine yerleştirilen rezistans üzerindeki alüminyum kanatçıklarla ısınma sağlanır. Gövdenin alt eteğinde bulunan kanallardan giren soğuk hava rezistansın ısınan kanatları arasından geçerek ön kapak üzerindeki hava kanallarından sıcak hava olarak dışarıya çıkar. Bu şekilde dolaşan hava doğal bir ısı taşınımı yaparak bulunduğu ortamı ısıtır. Piyasadaki bazı ısıtıcıların aksine sadece ışın gören yüzeyleri değil tüm ortamı homojen bir şekilde ısıtmaktadır.Özel tasarımıyla bulunduğu ortamda güzel ve dekoratif bir görünüm sağlar. * Benzerlerine oranla çok daha fazla olan konvektör yüzey alanı sayesinde dengeli ısı dağılımı sağlayarak havadaki tozu yakmaz , kötü koku oluşturmaz ve yaşadığınız ortamı daha ferah tutar. Modern tesislerimizde yüzey temizleme ve kullanılan boya içerisinde insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde bulunmamaktadır. * Vigo Elektrikli Panel Konvektör ’de güvenliğe önem verilmiştir. "Elektrikli Panel Konvektör" modelinde duvara montaj, yere sabit ayak ve taşınabilir ayaklı seçenekleri mevcuttur ve kutusundan herikiside beraber çıkar. Ambalaj içerisinde plastik ayaklar da ayrıyeten mevcuttur.İsterseniz duvara asarak isterseniz plastik ayaklarla kullanabilirsiniz. Bu plastik ayaklar ve askı aparatı ücretsizdir , kutusundan beraber çıkar ayrıyeten fabrikamızdan istemeye gerek yoktur 3 yıl garanti, konvektör ürün grubunda, rezistans ve elektrik aksamı için geçerlidir. Ürünün diğer parçaları 2 yıl garanti kapsamındadır. Teknik Özellikler Mekanik Termostad Kontrolü Var Eni 450 mm Boy 900 mm Derinlik 80 mm Ağırlık 9,2 kg Elektrik Gücü 2500 watt Gerilim 220 V Akım 10,9 A Frekans 50-60 Hz Elektronik Oda Sıcaklığı Kontrolü yok Enerji Tasarruf Modülü(Programlama) yok Açma / Kapama Anahtarı var Kablo Boyu 2 m Koruma sınıfı I Su Sıçramasına Karşı Koruma (IP) IP 24 Aşırı Sıcaklık Koruma Termostadı var Enerji Tüketim Göstergesi var Ortam Sıcaklığı Göstergesi yok Standart TS 5107 EN 60335-2-30 Malzeme Yapısı Soğuk Haddelenmiş sac. Gövde :0.80 mm , Çerçeve: 1.00 mm. Yüzey İşlemi Radyatörünüz modern tesislerimizde el değmeden yüzey temizleme+fosfatlama ve ardından paslanmaya karşı su bazlı astar boya ile boyandıktan sonra elektrostatik toz boya ile kaplanarak 200°C de fırınlanmıştır. Isıtıcı Grubu Aliminyum rezistans ve kanatçıkları, Tüp rezistans Kalite Belgeleri CE, GOST, UKR SEPRO, TS EN ISO 9001: 2008 Renk BEYAZ (RAL 9016) Güvenlik Fonksiyonel test, topraklama, elektrik dayanım, kaçak akım testlerinden geçirilmektedir. Garanti 2 yıl garanti Oda Alanı (m2) 14- 28 Vigo elektrikli ısıtıcıları Türkiyede Üretilmektedir

Ürün Özellikleri

  • Güç 2500 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vigo Epk4590m25b 2500 Watt Beyaz Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcı

Evde, okulda, ofiste ve daha birçok kapalı mekânda sağlıklı ve keyifli bir ortam oluşturmanın temellerinden biri, ideal sıcaklık değerlerine ulaşmaktan geçer. Bulunulan ortam, sağlık ve konfor için ideal sıcaklığa sahip olmadığında üşüme veya fazla gevşeme gibi nedenlerle dikkat dağınıklığı ve huzursuzluk gibi sıkıntılar ortaya çıkabilir. Özellikle büyük alanlarda ideal ortam sıcaklığına ulaşabilmek için elektrikli ısıtıcılardan yardım alabilirsiniz. Vigo 2500 W manuel konvektör elektrikli ısıtıcı; 12-28 metrekare arasındaki geniş alanlarda, konforlu yaşam için ideal sıcaklığa kısa sürede ulaşılmasına imkân sunar. Beyaz rengi ve slim tasarımı ile tüm ortamlara kolaylıkla uyum sağlar. Şık ve kompakt görünümü sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır.

  • Güç: 2500 Watt
  • Ölçü: 900 mm x 450 mm x 80 mm
  • Kablo Uzunluğu: 2 Metre

Vigo Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcının Özellikleri

Vigo Epk4590m25b 2500 Watt Beyaz Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcı Yorumları

Vigo 2500 W manuel konvektör elektrikli ısıtıcı; yüksek performansı, düşük enerji ihtiyacı ve şık tasarımı ile farklı boyutlardaki ortamlar için rahatlıkla kullanılabilir. İdeal ölçüleri sayesinde çok yer kaplamaz. Dayanıklı ayak tasarımı ve beyaz rengi ile öne çıkar. Slim tasarımı sayesinde hem şık hem de kullanışlı bir cihazdır. Açık sistem yerine ısıtıcılarının tıpkı bir petek gibi gizlenmiş olması sayesinde çocuklu evlerde bile oldukça güvenli kullanım imkânı sunar. 2500 watt gücü sayesinde 28 metrekareye kadar tam ve dengeli bir ısıtma sağlar. 8,25 kg ağırlığı ve 2 metre uzunluğundaki kablosu ile farklı alanlara kolayca taşınabilir. Aşırı sıcaklık koruma termostatı sayesinde olası kazalara karşı koruma sunar.

Vigo Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcı Kaliteli midir?

Vigo Epk4590m25b 2500 Watt Beyaz Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcı Yorumları

Vigo 2500 W manuel konvektör elektrikli ısıtıcılar, ortam sıcaklığını daha ekonomik ve pratik bir şekilde ideal değerlere ulaştırmak için üretilir. Elektrikle çalışan Vigo epk4590m25b 2500 watt beyaz manuel elektrikli konvektör ısıtıcı, bu açıdan kullanıcılar için oldukça işlevsel bir ürün olarak öne çıkar. Vigo elektrikli panel konvektör ısıtıcı manuel 2500 watt elektrik gücü sayesinde oldukça geniş alanlarda kullanılmaya uygundur. Tamamen soğuk haddelenmiş sacla kaplı olması sayesinde yanma gibi ev kazalarına neden olmaz. Isı ve neme oldukça dirençli sac kaplama, uzun yıllar dayanıklılığını ve şıklığını korur. Tüm bu özellikleri ile Vigo 2500 W manuel konvektör elektrikli ısıtıcı, üstün kaliteye sahip bir ürün olarak dikkat çeker.

Vigo Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcı Kullanışlı mıdır?

Vigo Epk4590m25b 2500 Watt Beyaz Manuel Elektrikli Konvektör Isıtıcı Yorumları

Vigo 2500 W manuel konvektör elektrikli ısıtıcı modelleri, şık ve kompakt tasarımları sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Şıklığı sayesinde yalnızca evde değil ofis ve dükkân gibi çalışma alanlarında da tercih edilebilir. 8 cm kalınlığı ile her ortamda rahatlıkla konumlandırılabilir. Vigo epk4590m25b manuel 2500 watt elektrikli panel konvektör beyaz ısıtıcının yeri, yaklaşık 8,25 kg ağırlığı sayesinde kolayca değiştirilebilir. Geniş ve dayanıklı ayakları sayesinde dengesini her koşulda korur. Isı kontrolü, sac kaplaması ve dengeli ayakları sayesinde hem çocuklu evlerde hem de evcil hayvanların bulunduğu ortamlarda güvenle kullanılabilir. Dayanıklılığı ve kalitesi ile yaşam alanlarınızı uzun yıllar boyunca konforlu, keyifli ve sağlıklı hâle getirir. Siz de bulunduğunuz ortamları ihtiyaç duyduğunuz sıcaklık değerlerine kolay, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaştırmak için Vigo 2500 W manuel konvektör elektrikli ısıtıcıyı tercih edebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Trendyol’dan Vigo epk4590m25b 2500 watt beyaz manuel elektrikli konvektör ısıtıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.