Viens Garden Deve Tabanı Monstera

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,48 TL

Ürün Bilgileri

Viens Garden Deve Tabanı Monstera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GoldLotus - Synetellya Satıcı Ünvanı: HATİCE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9700678071
    Bu ürün GoldLotus - Synetellya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deve Tabanı saksı çiçeği, yazın haftada en az 2 kere, kış aylarında ise haftada 1 kere saksı üstten sulanmalıdır. Suyun tüm toprağa ulaşması gerekmektedir. Yazın sulama tekniğinde Pazartesi ve Perşembe günleri tercih edilebilir. Kışın ise sulama tekniğinde Pazartesi günleri tercih edilebilir. Sulama esnasında kullanılan su kabı ölçeği hep aynı olmalı ve çiçeğe dökülen su saksının dibinde en fazla akşam sulamış isek, sabahleyin tabakta biriken su dökülmelidir. Böylelikle bitkinin toprağında koku ve haşerelerin oluşmasına engel olunacaktır.Sulamada temel kural bitkinin toprağı kurudukça su verilmeli, toprağının kuru yada sulu olduğunu anlamamız için, toprağına parmağımızı batırarak kuru veya ıslak olduğunu anlayabiliriz. Islak ise bitkimiz topraktaki suyu henüz bitirememiş olduğundan sulamamızı bir sonraki sulama gününe bırakmalıyız. İTHAL ÜRÜNDÜR EN GÜVENİLİR ŞEKİLDE PAKETLENİP KARGOYA VERİLİR.
Geri Bildirim Ver

Viens Garden Deve Tabanı Monstera VG238

Ev ve ofis ortamında görmeye alışkın olduğunuz devetabanı bitkisi, ortama hoş bir görüntü katar. Oldukça şık bir duruşa sahip olan bu bitki, kapalı ortamlara güzel bir hava verir. Monstera adıyla da anılan bu bitkinin anavatanı Amerika’dır. Siz de bu bitkiye sahip olmak istiyorsanız Viens Garden devetabanı monstera ürününe göz atabilirsiniz. Çok hoş bir duruşa sahip olan bu bitki, evin her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Doğrudan güneş almayan yarı gölge alanlarda büyüyen bu bitki, geliştikten sonra daha büyük bir saksıya alınabilir. Bu bitkinin yapraklarının sararmaması için uygun ve doğru koşullarda bakımı yapılmalıdır ve bunun için bitkinin sevdiği ortamları tercih etmelisiniz. Bu bitkinin gölgelik alanlarda muhafaza edilmesi gerekmektedir.

  • Şık Duruş
  • Delikli Yapraklar
  • Kolay Bakım

Şık Duruşa Sahip Viens Garden Devetabanı Bitkisi

Tropikal bir bitki olan devetabanı, ev veya ofis gibi kapalı ortamlara şık bir görünüm kadar. Uygun koşullarda bakılırsa uzun yıllar size eşlik edecek olan bu bitki, oldukça hoş bir yapıya sahiptir. Delikli yapraklara sahip olan devetabanı monstera zamanla toz toplayabilir ve bu tozları bir bez yardımı ile silebilirsiniz. Ayrıca ürün büyüdükçe saksısını değiştirmek bitkinin gelişim süreci açısından oldukça önemlidir. Viens Garden devetabanı monstera içeriği nedeniyle oldukça titiz bakılması gereken bir bitkidir. Bu bitkide ilk iş doğrudan güneş ışığı almasını engellemektir. Bu yüzden ev veya ofis ortamında gölge alanlarda tutmak oldukça önemlidir. Bu sebeple Viens Garden devetabanı monstera kullanımı konusuna oldukça dikkat etmelisiniz.

Güzel Görünüme Sahip Viens Garden Devetabanı Bitkisi

Yaşadığınız ortamı canlı bitkiler ile şık ve modern bir yapıya kavuşturmak istiyorsanız bunun için pek çok ürün bulabilirsiniz. Çiçekli bitkilerin yanı sıra geniş yapraklı bitkiler de ev ve ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilir. Bunlardan birisi olan Viens Garden devetabanı monstera, kendine has tarzı ile oldukça dikkat çekicidir. Ürünün 40-45 cm’lik boya sahip olması nedeniyle kapalı ortamlarda beslemek ve bakımını yapmak için oldukça uygundur. Ayrıca Viens Garden devetabanı monstera içeriği gereği tropikal ortamları sever. Bu yüzden daha sıcak ve daha soğuk ortamlar yerine uygun koşullarda bitkinin bakımını yapmak önemlidir. Bu bitki hava akımından kolaylıkla etkilendiği için bu tarz ortamlardan uzaklaştırılması gerekir. Yaşadığınız ortama şık bir hava katmak istiyorsanız dekorasyonunuza bu bitkiyi ekleyebilirsiniz.

Avantajlı Seçenekleri ile Viens Garden Devetabanı Monstera

Kapalı ortamlarda şık bir görünüm katmak istiyorsanız devetabanı bitkisini satın alabilirsiniz. Geniş yapraklara sahip olan bu ürün hoş görünümü ile ortamın havasını bir anda değiştirir. Bakımı bir hayli kolay olan bitki çok sıcak ve soğuk havaları sevmez. Viens Garden devetabanı monstera özellikleri gereği kış aylarında 14-15 derecenin altındaki sıcaklıklarda bakılması uygun değildir. Bu yüzden yaşadığınız alanın bu sıcaklığın altına düşmemesine önem vermelisiniz. Uygun koşullarda bakılırsa oldukça hızlı bir şekilde büyüyen bitki, en yakın arkadaşınız olur. Organik madde bakımından zengin toprakları seven bitki kullanıcısına kolaylık sağlar. Siz de Viens Garden devetabanı monstera kullananlar arasında yerinizi almak istiyorsanız gönül rahatlığı ile tercih yapabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgiyi Viens Garden devetabanı monstera yorumları bölümünden edinerek satın alma işlemine geçebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.