VİE ENDURANCE Unisex Mavi Kompresyon Basınçlı Destek Çorabı

Beden: 35-38
35-38
39-42
43-46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VİE ENDURANCE Unisex Mavi Kompresyon Basınçlı Destek Çorabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROBUST Satıcı Ünvanı: ROBUST İTHALAT İHRACAT TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735163045800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351630458
    Bu ürün ROBUST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kan dolaşımını artırın artık yumuşak bacaklar yok !!!! Bu ter tutmayan çoraplar nefes alabilen malzemelerden üretilmiştir. Bu kompresyon çorapları koşu siprintleri veya maratonlar, fitmess, triatlon, futbol vb. tüm spor aktiviteleri sırasında bacaklarınızın ağrımasını önleyecektir. Ayrıca tüm gün ayakta duruyorsanız , uzun mesafelere uçuyorsanız, ideal bir çoraptır. Malzemeler %41 tactel, 34% naylon , 10% pamuk , 10% polyester, 5% likra. Çoraplarımızın zararlı maddeler içermediğinden emin olmak için tüm malzemeler OEKO-TEX sertifikalıdır. Benzer renklerle ters yüz ederek yıkayın. Su sıcaklığı 40 ° c 'yi geçmemelidir. Lütfen ütülemeyin veya kurutma makinası kullanmayın .Made in Europe .

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver