8
Kulak içi Bluetoooth Kulaklık kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Vidar Ae6s Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık Çift Mikrofonlu Powerbank Kutulu Şarj Kablosu

233,32 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325,83 TL

Ürün Bilgileri

Vidar Ae6s Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık Çift Mikrofonlu Powerbank Kutulu Şarj Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M90 Satıcı Ünvanı: MEHMET AKSEMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2894903689800001 Vergi Kimlik Numarası: 0350408339
    Bu ürün M90 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ae6s bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık | çift mikrofonlu | powerbank kutulu +şarj kablosu Bluetooth Kulaklık 5.0V Yüksek ses ve mikrofon performansı ile en iyi kulak içi kablosuz kulaklık deneyimine hazır olun Ürün Özellikleri: Çağrı süresi: yaklaşık 4 saat

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Vidar Vd-Tws01 AE6S Şarj Kablosu Powerbank Kutulu Çift Mikrofonlu Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık

Vidar E6S bluetooth 5.0 siyah kablosuz kulaklık, konforlu ve kullanışlı bir üründür. Kablolarla boğuşmadan müzik dinleme zevki yaşamak isteyenler bu kulaklığı rahatlıkla tercih edebilir. Kulaklarınızı acıtmayan ürün, rahat bir kullanım sunar. Bu kulaklığı temizlik sırasında, spor yaparken, ders çalışırken ya da oyun oynarken kullanmanız mümkündür. Vidar E6S Bluetooth 5.0 siyah kablosuz kulaklık, açık alanda 10 metreye kadar bağlantı kurma yeteneğine sahiptir. Bu ürünle sadece akıllı telefonunuza değil, 10 metre uzağınızdaki tabletinize ya da dizüstü bilgisayarınıza da hızlıca bağlanabilirsiniz. Ürünün şarj etme özelliğine sahip saklama kutusunun üzerindeki göstergelerle pil seviyesini takip edebilirsiniz. Hızla şarj ettiğiniz kulaklıkları uzun saatler boyunca kullanabilirsiniz.

  • Çift mikrofon
  • 4 saat kesintisiz kullanım
  • Bluetooth özelliği bulunan tüm cihazlarla uyumlu

Vidar E6S Siyah Bluetooth Kablosuz Kulaklığın Özellikleri

Vidar E6S Siyah Bluetooth Kablosuz Kulaklığın Özellikleri

Vidar E6S bluetooth 5.0 siyah kablosuz kulaklık, 26 x 24 x 23 mm ölçülerine sahiptir. Ürünün üzerinde birer adet tuş bulunur. Bu çok fonksiyonlu tuşların işlevleri; arama cevaplama, meşgule atma, müzik durdurma ve değiştirme, Siri ve Google Asistan ile bağlantı kurma şeklinde sıralanabilir. Akıllı telefonunuzla kurduğunuz bağlantı, bluetooth 5.0 üzerinde gerçekleştirilir. Son derece yüksek veri aktarım hızı ve uzak mesafeden bile çalışan algılama kapasitesiyle telefonunuz yanınızda değilken dahi işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz. Ürünün farklı kulak tiplerine uymasını sağlayan silikon uçları mevcuttur. Bu silikon uçlardan kendi kulak tipinize uygun olanı kullanarak ergonomik ve konforlu bir müzik deneyimi yaşamanız mümkündür. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra kulaklık, birçok cihaza bağlanabilmesi yönüyle de oldukça kullanışlıdır. iOS, Android, PC ve tablet bilgisayarlarla uyumludur.

Vidar E6S Siyah Bluetooth 5.0 Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

Vidar E6S Siyah Bluetooth 5.0 Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

Vidar E6S bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık, yüksek ses performansına sahiptir. Kulaklığın tiz ses özelliği ağırlıktadır. Bu ürün, tizleri baskın duymanızı sağlayarak orta ses seviyesinde müzik dinlemenize imkân tanır. Kulaklığın sesini fazla yükseltmenize gerek kalmadığı için hem sağlığınız hem de ürünün pil ömrü korunmuş olur. Bataryaları tam doluyken kulaklıkların her ikisi de eşit düzeyde ses verir. Böylece rahatsız edici bir müzik deneyimi yaşamazsınız. Bu bluetooth kulaklıkta dinlemenin yanı sıra konuşma özelliği de mevcuttur. Ürün, çift mikrofonlu olduğu için hangi kulaklığı takarsanız takın telefon görüşmesi yapabilir veya ses kaydedebilirsiniz. Kulaklığın iki mikrofonunda da gürültü engelleme özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde telefon görüşmeniz sırasında araba motoru gibi çevre sesleri karşınızdaki kişiye iletilmez.

Vidar E6S Siyah Kablosuz Kulaklığın Pil Ömrü Ne Kadardır?

Vidar E6S Siyah Kablosuz Kulaklığın Pil Ömrü Ne Kadardır?

Vidar E6S bluetooth 5.0 siyah kablosuz kulaklıkların her biri 35 mAh gücünde bataryaya sahiptir. Tam dolu pil ile 4 saate yakın kesintisiz müzik zevki yaşamanız mümkündür. Bu süre, kullandığınız ses seviyesine göre artıp azalabilir. Bu kulaklıklar ile gerçekleştireceğiniz kesintisiz sesli görüşme süresi de yine 4 saattir. Kullanımınıza bağlı olarak bu sürelerin uzadığını görebilirsiniz. Cihazın kutusu, powerbank özelliğine sahiptir. Kutu içinden çıkan bağlantı kablosunu herhangi bir adaptöre ya da güç kaynağına takarak önce bu powerbanki şarj etmeniz gerekir. 2 saat içinde kutuyu tamamen şarj edebilirsiniz. Ardından kutu da kulaklıkları şarj etmeye başlar. İlk kullanımda kulaklıkları 3 saat boyunca kesintisiz şarj etmeniz önemlidir. Sonraki dolumlarda ise bu süre oldukça kısalır. Dilerseniz Vidar E6S bluetooth 5.0 siyah kablosuz kulaklık yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kulaklığa sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.