5
Bıçak Bileyici kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

VICTORINOX 7.8715 Bıçak Bileme Aleti

1.279 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VICTORINOX 7.8715 Bıçak Bileme Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: senneistersen Satıcı Ünvanı: SNS DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772134301800001 Vergi Kimlik Numarası: 7721343018
    Bu ürün senneistersen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün boyu: 14 cm.----Victorinox bıçak bileme aleti ile bıçak bileme artık çok kolay ! Bıçaklarınızı ilk gün ki keskinliğine bir kaç saniyede getireceksiniz. Mutfağınızdaki kör bıçaklardan sıkıldınız mı ? Evimde bir sürü bıçak var fakat hiç biri doğru düzgün kesmiyor! diyorsanız ! Kör bıçak kabusunuz artık bitti!----Bıçağınızı düz bir zemine sırt üstü yatırıp sap kısmında sıkıca bastırın. Bileme aletinin içinde çapraz yerleştirilmiş elmas taşlar bulunmaktadır. Bıçağınızın dip kısmından sivri ucuna doğru çok fazla bastırmadan kendinize doğru çekin. En iyi keskinliği yakalayana kadar bu hareketi 4-5 defa uyguladıktan sonra bıçağınızı suyun altında dikkatlice temizleyin , hepsi bu kadar !---- --
Geri Bildirim Ver

Mutfaktaki Yardımcınız Bıçak Bileme Aleti Çeşitleri

Mutfakta kullanılan yüzlerce ürün seçeneği vardır. Mutfak ve yemek süreci için gerekli tüm ekipman ve ürünlerle kullanıcılara farklı ürün seçenekleri ve modelleri sunmaktadır. Mutfakta ürünleri, yiyecekleri veya ambalajları kesmek için kullanılan bıçakların zaman zaman bilenmesi ve bakımının yapılması gerekir. İlk gün olduğu gibi, bıçağınızı güçlü ve keskin tutmanız gerekiyorsa, bıçak bileme aleti size her zaman yardımcı olur. Bu açıdan Victorinox bıçak bileme aleti, maliyet tasarrufu sağlayan bir çözüm olarak tercih edilir. Bıçaklar, mutfakta önemli bir yere sahiptir. Hem ev işlerinde hem günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, mutfak ve pişirme sürecinin her aşamasında bıçak kullanımı gereklidir. Ancak bıçakların kalitesi, dayanıklılığı ve keskinliği bu süreci etkiler. Bunun için ise Victorinox bıçak bileyici ürünlerini tercih edebilirsiniz.

  • Keskin Bıçaklar İçin
  • Kalitesi, Dayanıklılığı ve Keskinliği Etkiler
  • Güçlü ve Keskin Kullanım Sunar

Pratik Kullanıma Sahip Bıçak Bileme Aleti 13cm

Pratik Kullanıma Sahip Bıçak Bileme Aleti 13cm

Bıçağın keskinliğini en üst düzeye çıkarmak, mutfakta geçirilen süreyi azaltır. Ayrıca aynı iş daha az çaba ve hızla yapılır. Ancak bıçak ilk kullanıldığındaki orijinal durumunu korumayabilir ve zamanla keskinliğini kaybeder. Bıçak bileme işlemi ise burada başlar. Basit ve pratik bir bileme işleminden sonra bıçak ilk günkü kadar keskin ve dayanıklı olabilir. Victorinox bıçak bileme aleti kullandıktan sonra bıçak eski gücünü ve keskinliğini geri kazanır. Bu sayede tekrar yüksek performanslı hizmet verir. Sadece normal kullanım için değil, günlük kullanım ve profesyonel mutfak uygulamaları için de çok önemli bir yer tutan Victorinox bileme aleti, kullanıcılar, profesyonel şefler ve aşçılar için bir numaralı mutfak aletlerinden biridir. Bıçak bileme işleminin bıçak bileyici ile kısa sürede yapılabilmesi nedeniyle ise bu ürün sıklıkla tercih edilir.

Profesyonel Kullanım Sunan Bıçak Bileme Aleti 13cm

Profesyonel Kullanım Sunan Bıçak Bileme Aleti 13cm

İnsanların günlük yaşamlarında en çok vakit geçirdikleri alanlardan biri mutfaktır. Mutfakta vakit geçirmek ve yemek pişirmek birçok kişi tarafından bir hobi ve aktivite olarak kabul edilir. Mutfaktaki en önemli aletlerden biri ise bıçaklardır. Herhangi bir şeyi kesmek için kullanılan bıçakların gücü ve kalitesi mutfakta kullanılmasından dolayı önemli bir yere sahiptir. Ancak çoğu zaman bıçaklar eskisi gibi keskin olmayabilir. Bu durumda ise bilenmesi gerekir. Bıçakları bilemek için kullanılan aletlere ise bıçak bileme aleti adı verilir. Bu aşamada ise bıçak bileme aleti tavsiye ve değerlendirmelerinden yararlanmak mümkündür. Ayrıca bu aletler çeşitli özelliklere sahiptir. Örneğin bıçak bileme aleti 13 cm seçeneği, evlerde profesyonel bir kullanım sunar. Bu ürünü satın almadan önce Trendyol'da yer alan bıçak bileme aleti 13cm yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Bıçak Bileme Aleti 13cm Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bıçak Bileme Aleti 13cm Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Sadece evdeki standart mutfakta değil, ofis ve profesyonel mutfaklarda da insanların en çok ihtiyaç duyduğu bıçakların keskin olması önemlidir. Çünkü, keskin bıçaklar, hız, zaman tasarrufu, verimlilik ve yüksek performans sunar. Bıçak bileyiciler ile bilenen bıçaklar ise tüm işlemler için uygun olan keskin bıçaklara sahip olmanızı sağlar. Bıçakların hemen hemen her evde ve ortamda kullanılıyor olması doğal olarak bıçak bileme aletlerine olan ihtiyacı artırmaktadır. Bıçak bileme aleti fiyatları ise birçok faktöre bağlı olup oldukça geniş bir fiyat aralığında sunmaktadır. Fiyatlar temel olarak uygulama alanına göre kategorize edilmekte ve çeşitlendirilmektedir. Uygulama ve performansa göre kategorize edilen bıçak bileme aletleri görünüm, dayanıklılık ve performans açısından fiyat farklılaşmasına sebep olmaktadır. Fiyatlar hakkında net bilgi alabilmek için ise sayfayı inceleyebilirsiniz.