VICTORINOX 6.7903.12b Ikili Blisterli 12 Cm Steak-biftek Bıçağı

755,10 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
757,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VICTORINOX 6.7903.12b Ikili Blisterli 12 Cm Steak-biftek Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bicakcim Satıcı Ünvanı: METİN NALBURİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620002090000010 Vergi Kimlik Numarası: 6200020900
    Bu ürün Bicakcim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Victorinox 6.7903.12B İkili Blisterli 12 cm Biftek Bıçağı Sap : FibroxBıçak Tipi : Geniş AğızlıBıçak Uzunluğu : 12 cmRenk : Siyah1884 yılında Carl Elsener Victorinox’un halen üretildiği bıçak fabrikasını İsviçre’nin Ibach kasabasında kurdu. İleride tüm dünyada kalitesiyle ünlü olacak mutfak bıçakları ve çok fonksiyonel İsviçre Cep çakısının öncüsü olacak askeri çakıların imalatına burada başlamıştır. 1897 yılında günümüzde orijinal İsviçre ordu çakısı olarak bilinmekte olan subay çakısı modelinin üretimine başladı. 1909 yılında şirket adı olarak Carl’ın annesinin ismi “Victoria” olarak kullanılmaya başlanmıştır.1929 yılında Paslanmaz çelik (İnox) bulundu ve şirket ismi olan “Victoria” ya paslanmaz çelik anlamına gelen inox eklenerek bugünkü şirket ismi Victorinox olarak değiştirildiÜstün kaliteli Victorinox mutfak bıçaklarının oluşum aşamalarıPreste kalıp çıkarmaFarklı tipteki bıçaklar, 20 ila 250 tonluk preslerde , ham çelik malzemeden basılarak çıkarılmaktadır.SertleştirmeIsıl işlemler yaklaşık 1050°C ‘de uygulanmakta ve sonuç olarak Victorinox’a has optimal bıçak ağzı dayanıklılığı ve optimal bıçak esnekliği oluşturulmaktadır. Sertleştirme işleminin amacı çeliği daha sert bir hale getirerek daha uzun süreli kullanım için daha az aşınır hale getirebilmektir.CilalamaCilalama işlemi bıçağın paslanma dayanıklılığını arttırmak için gereklidir, kesme performansını ve bıçağın görünüm kalitesini arttırır.BileylemeVictorinox’un meşhur doğru kesim açısı, bıçağın keskinliğini ve ağız dayanıklılığını belirler.Victorinox, ürettiği tüm bıçakların ve el aletlerinin birinci sınıf paslanmaz çelikten olduğunu garanti eder.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Dilimleme Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver